Tyű, a tiéd is nagyon szép! Tényleg klassz ez a pigment.
A pigment alá mit teszel?
Húúú. Nagyon szép ez a paletta , na! Szólj lécci majd, ha látnád ismét jól leárazva!
Most én a 40 %-os leárazásban rendelt Zoeva Aristo kollekciót várom épp.
Ha az ABH Norvinát esetleg eladná valaki, arra én komoly érdeklődő lennék.
Én így vagyok néhány Zoeva palettával, az ABH Rivierával, meg van még bőven a listámon. Márciusra tervben van egy ABH rendelés, ha addig más nem.
Nagyon jól áll ez a smink Ez a paletta pedig szerelem, bár nekem nincs meg, de gyönyörű színek vannak benne.
A Carli melyik fényes színeiben nincsen csillámpor? Az alsó sor 2. színén kívül…
A Zoeva Screen Queent lehet, eladom majd, mert az csak impulzusvásárlás volt és tele van a padlás azokkal a színekkel. Illetve a Nabla Secreten is gondolkodok erősen.
@dunaimano Nekem meg van, csodálatosan szép színek vannak benne, csak ajánlani tudom Bár sminket nem csináltam belőle, várom a jó időt, de beletapicskolva a szokásos ABH minőség (nekem az újak vannak meg, Carli és Jackie paletta )
@Blanky Köszönöm szépen Tudom sok a palettád de olyan jól kihasználható és más színekkel is használható darab. Ez volt az első ABH palettám
@anon27689852 A felső sor első színe tuti a helyén marad és a Libra is azt hiszem a Jode-dal sem volt ilyen pergős gondom. A Moo-t még nem használtam annyira sokat.
Pigmentek alá mindig a NYX Pigment primerét használom, nagyon szeretem.
Boltban még nem láttam, a notinoról rendeltem, már lassan elhasználtam egy tubussal.
Zoevától főleg a Smoky, aztán Cocoa Blend, esetleg En Taupe érdekel. Szerencsére a zsibin is van bőven jó ajánlat. Tetszik amúgy a Screen Queen, Naturally Yours is pl., de a fentiek azért jobban.
Semmi gond!
Ó, ezt úgy tippre Natasha Gold palettának saccoltam volna. Nagyon szép ,gyönyörű , @Blanky a te sminked is olyan napsütéses péntek délutáni lett
Köszi! Nekem a Glitter primer van meg, nekem is bevált az (fényes por pigment alá tettem).
Amúgy mi lehet a különbség?
Jaj de jó ezt olvasni, nagyon örülök, hogy neked is tetszik és bevált a termék.
Mindig félve ajánlok bármit is, hogy nehogy másnak ne jöjjön be és miattam feleslegesen költsön valamire.
Egyébként feltöltöttem ezt a primert a Krémmániára, ha van kedvetek oda is írhattok véleményt és akkor az is látja aki nem fórumozik
@Alsace, te is nagyon szép vagy, porcelán bőrű banda jött itt össze, engem kivéve Házi doki bácsi leszidott, hogy túlápolom -tisztítom a bőröm, mert rozaceám van ,most az államon eléggé belobbant. Kértem hogy adjon valami krémet azt mondta kortizont nem ad, antibiotikumosat kaptam, ÉÉÉÉS nem szabad csak vízzel mosnom. rá nevettem, hogy arclemosó zselé, micellás víz, szérum, csipkebogyó olaj ,erre bele vigyorgott a képembe, hogy nézzem meg, ő csak vízzel mossa ,hát, tökéletes bőre van 63 évesen is a csirkefogónak dühítő, hogy a bőrgyógyász nem tudta megállapítani a rozaceát évekig, erre a házi orvos csak úgy rám néz és megmondja…
Közben benéztem, nem a sima pigment primerem van, hanem a glitteres. De ettől függetlenül tényleg a te/ti ajánlásotokra vettem meg
Őszintén megmondom, hogy nem tudom pontosan mi lehet a különbség köztük,
Csak nagyon sok pigmentem van, imádom őket, és mikor megláttam, hogy van konkrétan pigmenthez való primer muszáj volt megvennem. De nem bántam meg, az biztos.
Nekem eddig csak a black fridayon vett P. Louise gyönyörűségek voltak, eddig valahogy féltem a pigmentektől. De ezek olyan gyönyörűek, hogy tegnap este rendeltem még, amíg akció van.
És a pigmentet hogyan viszed fel a primer fölé? Ecsettel? Ujjal? Tippek és trükkök?
Fix±szal befújt ecsettel.