Mit használtál ma?

Ha ez vigasztal, nekem meg a rövidlátásom mellé kettős látás is párosult egy ideje, ami szintén “csodás”, pláne hogy időnként valószínűleg bandzsítok is, amit én észre sem veszek. Pontosabban tudom, hogy akkor bandzsítok, amikor fókuszálni próbálok távolra, úgyhogy bizonyos esetekben inkább nem is próbálok. :woman_shrugging: :woman_facepalming:

2 Likes

Hú, nagyon jól sminkelsz! Szép vagy! :slight_smile:

1 Likes

Úgy látom rendesen meg vagyunk áldva eme csodálatos tulajdonságokkal. :unamused:
Amúgy hasonló panaszok miatt (amiket írsz, bandzsítás, stb.) jöttek rá anyumék, hogy nálam gond van amikor 3 éves voltam. Azóta rendületlenül szemüveges vagyok, már 28 éve. :nerd_face:

Én az általános iskola 4. osztályában lettem szemüveges, rövidlátás miatt. Amúgy sosem volt gondom a szemüveggel, elvagyok vele. De ez a kettős látás viszonylag új keletű (de pár hónapja fenn áll), és elég zavaró. Amúgy kivizsgáltak, nincs semmi bajom, nem tünete semminek, úgyhogy még van hátra egy-két leletem, ha azok is okék, akkor megyek szemüveget csináltatni…

1 Likes

Mit jelent pontosan nálad a kettős látás @Kokapu?

Távolra mindenből kettőt látok.

Meglepő módon kettőt lát mindenből…

2 Likes

Örülök, hogy nincs semmi más a háttérben, de biztos ijesztő lehetett amikor először tapasztaltad ezt az érzést.

Hát eléggé… :roll_eyes:

1 Likes

Teljesen együtt érzek veletek @Blanky és @Kokapu. Én is szemüveges vagyok, rövidlátó, már 4 éves korom óta van szemüvegem. Ha valamit csinálok és nagyon rákoncentrálok úgy bandzsítok,pl a tűbe a cérnát csak úgy tudom befűzni,bandzsítva :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon szép sminkeket készítettél, és tényleg gyönyörű a bőröd. Igazán irigyellek, hogy ilyen szuper tusvonalat tudsz rajzolni :slight_smile:
És én is a szemüvegesek táborát erősítem, távolra nem látok rendesen.

1 Likes

Hűű de szépséges sminkeket csináltál :heart_eyes: :heart_eyes: Egyetértek a lányokkal, elképesztően szép bababőröd van! :blush:
A Sleekkel kapcsolatban ugyanígy érzek az első két komolyabbnak gondolt palettám volt, amikor megvettem az első Tarte palettán kérdezte a lány, hogy mit szeretek még, mondom még új vagyok nekem a Sleek a hűha élmény épp :smiley: Olyan kedvesen mosolygott akkor nem értettem miért :smiley: Hát már igen :smiley: Nagyon ritkán nyúlok hozzájuk, annyival jobb dolgaim vannak azóta.
Egyébként én is szemüveges vagyok, csak itt fotózok nélküle :smiley: Látni látok, csak migrénem lesz egy idő után és és távolra nem igazi a látvány.

3 Likes

Kiváncsi voltam, hogy esetleg érez-e valami más tünetet :slight_smile: Én mostanában néha homályosan látok.

@anon27689852 asszem egyszer veled beszéltünk róla. Ilyen a GA-DE Vintage paletta zöldje. Érdekes, mert a swatch alapján inkább tűnt barnásnak, de szemen egyértelműen olíva zöld, zöldebb, mint a képen (és baromira tetszik):
IMG_20200221_093501

Ez így elég ütős lett egy péntek reggelhez, pláne, hogy eredetileg nem is akartam sminkelni, de reggel megérkeztek a Linda Hallberg ceruzák, hát muszáj volt kipróbálni őket. :smiley: Cserébe a számra az abszolút visszafogott Too Faced Sunday Funday került.

13 Likes

Gyönyörű ez a szín! :heart_eyes: Nagyon szép lett a sminked. :blush:

1 Likes

Ma reggel kipróbáltam a Sleek Trippin pigmentet, hát valami csodaszép :heart: Fotón annyira nem is jön át a szépsége.
IMG_20200221_073834 IMG_20200221_073847 IMG_20200221_073851

13 Likes

@Kokapu én is csak pislogtam, hogy ez biztos ugyanaz a paletta? :smiley: Nagyon szép ez a zöldes árnyalat, jól is állnak neked ezek a színek :green_heart:

@Blanky Azért elég merészen wow ez a pigment! Hol is rendelted? Külföldi vagy magyar webshop? :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép, várom, hogy a másikat is kipróbáljam (Psychedelic). Lookfantasticról rendeltem őket, bár ahogy tegnap néztem már out of stock volt mind a 2 szín. :frowning:
Még a Dazed szín tetszik nekem, de szerintem az nem duokróm, a többi nem az én világom.

3 Likes

Köszönöm! Elmentem az oldalt, májusban jön haza egy másik barátnőm majd kérem, hogy hozzon belőle, hátha addig lesznek majd :slight_smile:

1 Likes

Tegnapi smink :slight_smile:

Úgy látszik én is rákattantam a Carli palettára, de ezúttal a Nabla - Under pressure monojával kevertem. Füstös alapon pávakéken fénylik, bár sajnos ez nem látszik a fotón… A rúzs Mac - Plum Dandyje volt :slight_smile:

02_21_ smink2

16 Likes