Mit használtál ma?

Egyik kedvenc palettám :smiling_face_with_three_hearts: Szerintem is csodálatos.

1 Likes

Tegnapi smink :slight_smile: Sajnos nem tudtam lefotózni, mert épp időre készültem el, és így is kicsit késtünk az étteremből :sweat_smile: Igaz sötétben se az igazi, de eddig ez volt az első olyan sminkem amit párom is megdicsért, neki inkább ezek az értelmezhető színek (értsd nem papagájos) tetszenek :smiley: Jól esett tőle a bók :slight_smile:

Kipróbáltam egy négyes így, állítólag az ABH így tervezi meg a palettáit, de a Carlinál elég bebukós volt a Chai és a Mandala szín összemixelése, de ez nagyon szépen működött :slight_smile:

A képről lemaradt a Sleek hidratáló primere.

02_18 smink

9 Likes

Milyen a Sprinkles paletta? Régen nézegettem a Revolution oldalon, de mindig lebeszéltem róla magam :smiley:

Juj nagyon megtetszett elsőre is :blush: Enyhén csillogós, de nincsenek benne glitterdarabok, ilyen szép, enyhe selyemfényű. Nem olyan pigmentált, 2-3x fel kellett vinnem, bár ez engem nem zavar, legalább nem esek túlzásba vele :smiley: (Nincs high end pirosítóm azzal nem tudom összehasonlítani de a por állagú L’Oreal Mineral Blushoz hasonló a fénye) A highlighter nagyon kellemes, diszkréten csillog, azt is lehet építgetni, de én a finomabb fénynél maradok. Amit tegnap használtam, az ilyen zöldes fényű, de nem betegítette a fehér arcbőröm. Eddig pozitív a véleményem róla, nagyon tetszik :slight_smile:

1 Likes

Ma kipróbáltam az új Catrice palettát. Nagyon szép kis természetes szemsmink lett belőle. Jól tartott is, de azért 14 óra elteltével már látványosan megkopott. (Reggel 6-kor tettem fel és este 9-kor mostam le)
A pillatövet barna szemceruzával sötétítettem meg.
Kép
Kép

9 Likes

Tegnapi smink.
“Csak” egy kis vörös rúzsos :slight_smile: A rúzs EL Bar Red árnyalata, az egyik kedvencem a vörös rúzsaim közül :slight_smile:

Inked02_20 smink_LI

7 Likes

Nem tudom hova írjak, de kicsit aggódom. Mostanában vettem észre, hogy nem nagyon szőrösödik a lábam, hónaljamon, kezemen is kevesebb van? Szerintetek mitől lehet? Furának tartom a hirtelen változásokat. Mostanában nem epiláltam, csak borotváltam.

Nem vársz babát? :smile: Imádtam azt az időszakot,nem nőtt a szőrőm. Amúgy hormonális változás az oka.

2 Likes

Remélem nem :hushed:

Szandikám, örülj neki!!! :slight_smile:

Amúgy viccet félre téve nekem is foltokban már nincs szőr, mert a sok borotválás , gyanta szerintem kikezdte a szőrtüszőket…megunta a szőr, hogy nőjjön, úgy is hazavágom gyorsan.

2 Likes

Olyan szép ez az ABH paletta, mégis azon gondolkodom, hogy felteszem eladásra. Nekem túl meleg tónusúak ezek a színek. :frowning: Még agyalok kicsit, hogy mi legyen :thinking:
Az AM ásványi pirosítót viszont nagyon szeretem. Olyan szép, természetes hatást lehet elérni vele.
Alapként a Mac Paint Pot Vintage Selection nevű világos, fényes színét használtam. Nagyon megszerettem. Akár önmagában is használható, nagyon kis szolid szemsmink kreálható vele.
Kép

Kép
Kép

10 Likes

A héten ezeket a sminkeket készítettem el. Minden nap az adott termékeket használtam, hétvégén mindig összeállítom vagy sorsolom a következő heti termékeket. A képről lemaradtak a rúzsok, szájfények. :slightly_smiling_face:
Meg az alapozó, egész héten Estee Lauder Double Wear volt rajtam. :slightly_smiling_face:
Ezeket a Sleek palettákat rég nem használtam, régen imádtam, de azóta annyi jobb minőségű palettám van, hogy nem ugyanaz az élmény :frowning:
IMG_20200220_214135 IMG_20200219_073744 IMG_20200217_074028 IMG_20200218_073848 IMG_20200218_073758 IMG_20200219_072322

17 Likes

Jól állnak a színek, szinte porcelán bőröd van neked is. :slight_smile:

3 Likes

Nagyon szép sminkeket kreáltál! És milyen gyönyörű porcelán bőröd van! A Sleek palettákkal és is így vagyok. Bár jelenleg már csak az Original van meg.

2 Likes

Egytől egyig mind nagyon szép, és remekül is áll, és hát csodálatos a bőröd, a szemed és az arcformád is. mintha már említettem volna, hogy ilyen adottságokért odaadnám a sminkcuccom minimum felét, de többet is. Ezt most itt ismét megismétlem :joy: .

5 Likes

Nagyon szépek a sminkjeid, és hát én is irigylem a csodás bőröd!

Sajnos én is így vagyok a Sleek palettáimmal. Annyi jobb van náluk, hogy nem igazán használom már őket.

2 Likes

@anon63018870 Köszönöm szépen, de azért ez leginkább az alapozó érdeme, anélkül nem ilyen sajnos a bőröm. :slightly_smiling_face:
@Anheszenamon köszönöm szépen :slightly_smiling_face: Nekem elég sok megvan még közülük (bár vagy 4 csak nosztalgikus okok miatt és mert sajnálom kidobni, de nem használom). De jelenleg még az Essence palettámat is jobban szeretem ezeknél. De hát ezeket sorsoltam ki magamnak hétvégén és nem akartam csalni :joy:
@whitemerci Ne csináld, mert esküszöm zavarba hozol :grin: De aranyos vagy, jólesik nagyon, csak nem vagyok hozzászokva, hogy valaki velem cserélne. :slightly_smiling_face:
Én kb a szemeimen kívül mindent elcserélnék mással :grin: (a szemem pedig egyébként nagyon rossz, +8 as szóval semmit sem látok kb se közelre se távolra. Emiatt elég egyedi és vicces ahogy sminkelek :joy:)

1 Likes

A második és az utolsó a kedvencem.:slight_smile: Nagyon szép vagy te, a bőröd és a sminkek is, és milyen jó példa vagy arra, hogy a szemüveg nem rejti el a sminket.

1 Likes

Nekem is azok tetszenek legjobban :blush:

1 Likes

Egyébként tényleg jól érvényesülnek a sminkek szemüvegeseken is, talán akkor érzem a hátrányát ha valami extrát, glittereset, vagy cut crease-t szeretnék készíteni. Ezek annyira azért nem érvényesülnek, mint szemüveg nélkül.:slightly_smiling_face:

2 Likes