Akkor ez egy teljesen normális dolog
Láttam közben a kommentedet a paletta alatt azon is jót derültem A 2000 évek kékjei tényleg hidegkirázós kategória.
Akkor ez egy teljesen normális dolog
Láttam közben a kommentedet a paletta alatt azon is jót derültem A 2000 évek kékjei tényleg hidegkirázós kategória.
Ez akkor jó a csillámos és a sima színekhez is??? Itt vagyok a dögleszben teljesen tanácstalanul.
Én a Make Up Factorysat kenem már lassan mindenre ami csillámos A simára nem tudom jó lenne-e, de az alsó pillatőnél bevált a sima pigmentesre is
Kamea Glitter primer a csillámosak alá kiváló, a simák alá valaki betette a múltkor, hogy a Pigment primer a jó. Szintén Nyx.
Nem tudom hova írjam, de szerintem @Anheszenamon, téged láttalak 13 óra tájékán Szombathelyen :D, nem mertem odaköszönni, mert nem tudtam biztosan, hogy te vagy az.
Nagyon szép vagy, örülök hogy újabb fórumtársat láttam (ha csak futólag is.)
Köszi szépen! Vidéki kislány a veszprémi dögleszben. Ilyen voltam kb. Glitter primert vettem, pigment primer, amit @Blanky írt, nem volt.
Akkor a mozgó szemhéjon a matt festékre kell kenjem a glitter primert, arra pedig a csillámosat; hogy rajta maradjon? Vagy hogyan? Tiszta béna vagyok.
Juuuj Szandika! Biztos èn voltam! Rohantam az àllomásra. Hol láttál? Kár, hogy nem szóltál rám. Ki volt bontva a hajam, fekete nadrág, sötétkék kabát. Műkörmös vizsgàn voltam a Művelődési ès Sportházban. Én voltam az egyik modellje a húgomnak
Vettem egy sima nyx vízálló szemprimert is a könnyes szemeimre.
Én így szoktam használni. Sima szemhéjprimer, matt festék, mielőtt felviszem a mozgó részre a fényes színt, feltapogatok egy kicsit a Nyx primerből. Nagyon picike kell belőle.
Igen, legalábbis én úgy csináltam, hogy megcsináltam a szemsminket, aztán ahova a fényes glitteres cuccot, vagy pigmentet teszem, oda vékonyan teszek a glitter primerből, és aztán ujjal (vagy szilikon applikátorral, ha por állagú a pigment) ráütögetem.
Így-így
Nézegettem pár napja, amikor pakolásztam a sminkes asztalomon, majd készítek képeket róla
Nem messze a vasútállomástól láttalak, zöldséges előtt olyan 7-8 méterre :).
@Kokapu és @Amadea én is így használom De csak a csillámos pajkosságokra alapnak marad a Pupa primere
@Isabelle Jaj de aranyos vagy Értesz, hogy kell itt az érzelmeket felkorbácsolni Április az új karácsony most úgy érzem
Látom szereted a Bourjois termékeket. Én is kedvelem a márkát. Szép lett a sminked!
Nagyon szép vagy, na meg a sminked is szép.
Csodaszép ez a vörös rúzs, nagyon szép lett a sminked is, jól áll nagyon
Tegnapi barackos smink kellékei:
Ma pedig egy ezüstös irizáló szemsminket készítettem amihez egy Inglot monót és a CP Glassbull nevű monóját használtam.