Balatonfüredre és Győrbe, a barokk esküvőre nem szoktatok járni?
Minden a mostanában szokásos rajtam. @umpalumpa -nak is szeretném megmutatni az EL Envy Matte Blush Crush rúzs színét.
Húha igazán jól áll! Nagyon szép vagy és stílusos!
Utána kell néznem ennek a rúzsnak, hátha még beszerezhető…
Szerintem biztosan kente volna magát, ha már menő rövid haja volt Csak akkoriban nem voltak ilyen szuper termékek De köszönöm, megtisztelő a hasonlat
Régen jártunk a két fesztiválra de sajnos nagyon gagyik Főleg a füredi reformkori bál a mulatós szintű zenéjével, csak tudnám minek kellett ehhez díszmagyarba öltözni…
Mostanában elkényelmesedtek a tagok is, ritkán jutunk el valahova is, de páran szoktak menni ha van alkalom
A Blush Crush rúzs nagyon jól áll, meseszép a színe! Igazán illik hozzád Nagyon szép ez a lilás szín a szemednél, mivel teszed fel szemhéjfestékkel vagy ceruzával?
Csodálatosan jól áll a rúzs és a fülbevaló
Na itt elkaptalak végre…Nagyon Boldog Születésnapot, váljanak valóra az álmaid!!!
A Viseart paletta fényes színei arany, vagy inkább zöldes színben irizálnak?
Igen, én is úgy gondoltam, hogy akkor még nem volt ennyiféle sminkeszköz, mint ma.
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
EL lila szemceruza van az alsó szempillasor tövében.
Igazából egyik sem, csak nem tudtam termèszetes fényben fotózni. Itt egy színhűbb kèp róla. Inkább hideg tónusú palettának mondanám:
Köszi szépen @anon63018870, remélem valóra válnak. :).
Pont ma meséltem a páromnak mennyire fontos nekem ez a krémmániás fórum. :)
Ezt még Neked és Alsace-nak, lemaradt.
Eszem annyi mint a hintalónak.
Akkor egyre gondoltunk
Gyönyörűséges az az EL ceruza, fel is tettem a kívánságlistámba Tudod viselni is
Szeretünk hintalovasan is
Tegnap kipróbáltam a Kiko doukróm monóját glitter primerrel. Egy darab se pottyant le Úgy tűnik ez a legjobb módszer a csillámok megregulázására Élőben sokkal szebben csillog olyan naplemente hatása van ezzel a rózsaarany vöröses színjátszással.
Nemrég kategorikusan kijelentettem, hogy nem szeretem se a barnát se a lilát (mert régen csak ezekkel sminkeltem) de mostanában nagyon “rákívántam” a lilára, ma is szerintem “belilulok” A Secretben is sok a barna és a Soul Bloomingot is megrendeltem ami meg lilás
Veletek van ilyen?
Csodaszép a sminked
Nagyon illenek hozzád ezek a színek :).
Köszönöm szépen
Én a kéket utáltam. Aztán megjelent a Jeffree Blue Blood paletta.
Nagyon nevettem, hogy a 46-os Kiko szemhéjstiftet megkaptad ajándékba is, szuper ízlése van a barátnődnek.
Hát azon én is! Nem baj, van amiből kettő is kevés Igaz még szegénykéhez nem jutottam el, de ami késik nem múlik, csak annyi újdonságom van, ahhoz se tudom már mihez nyúljak Hülye szokásom előbb a zsákmányok begyűjtése, otthoni vizsgálgatása (értsd minden nap megsimogatom és nézegetem mindet ) majd végül elkezdem használni is őket valamiféle teljesen random módon
Akkor tuti jó lesz a Blue Blood paletta ha olyannal is megszeretteti a kéket, aki elvileg nincs is oda érte Már nagyon várom az átvételt olyan kíváncsi vagyok milyen lesz. Helyet is csináltam neki
Én is ezt csinálom. Ez egy szertartás, a zsákmányom behurcolom a barlangomba, minden szögből megnézegetem, megcsodálom, esetleg az éjjeliszekrényre is odarakom további csodálat céljából.
Kifejezetten rühelltem a kéket. Jeffree az egyetlen pasi, akinek szót fogadok.
Jól tetted, hely, az kelleni fog neki.