Mit használtál ma?

Balatonfüredre és Győrbe, a barokk esküvőre nem szoktatok járni?

2 Likes

Minden a mostanában szokásos rajtam. @umpalumpa -nak is szeretném megmutatni az EL Envy Matte Blush Crush rúzs színét.

15 Likes

Húha :astonished: igazán jól áll! Nagyon szép vagy és stílusos! :heart_eyes:
Utána kell néznem ennek a rúzsnak, hátha még beszerezhető…

2 Likes

Szerintem biztosan kente volna magát, ha már menő rövid haja volt :smiley: Csak akkoriban nem voltak ilyen szuper termékek :smiley: De köszönöm, megtisztelő a hasonlat :smiling_face_with_three_hearts:

Régen jártunk a két fesztiválra de sajnos nagyon gagyik :frowning: Főleg a füredi reformkori bál a mulatós szintű zenéjével, csak tudnám minek kellett ehhez díszmagyarba öltözni… :frowning:
Mostanában elkényelmesedtek a tagok is, ritkán jutunk el valahova is, de páran szoktak menni ha van alkalom :slight_smile:

A Blush Crush rúzs nagyon jól áll, meseszép a színe! Igazán illik hozzád :slight_smile: :heart: Nagyon szép ez a lilás szín a szemednél, mivel teszed fel szemhéjfestékkel vagy ceruzával?

1 Likes

Csodálatosan jól áll a rúzs és a fülbevaló :slight_smile:

1 Likes

Na itt elkaptalak végre…Nagyon Boldog Születésnapot, váljanak valóra az álmaid!!! :birthday::cake::ice_cream::icecream::shaved_ice::lollipop:

1 Likes

A Viseart paletta fényes színei arany, vagy inkább zöldes színben irizálnak?

Igen, én is úgy gondoltam, hogy akkor még nem volt ennyiféle sminkeszköz, mint ma.

Köszönöm, nagyon kedves vagy! :smiling_face_with_three_hearts:
EL lila szemceruza van az alsó szempillasor tövében.

1 Likes

Köszi szépen @Szandika! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Igazából egyik sem, csak nem tudtam termèszetes fényben fotózni. Itt egy színhűbb kèp róla. Inkább hideg tónusú palettának mondanám:
Kép

8 Likes

Köszi szépen @anon63018870, remélem valóra válnak. :).
Pont ma meséltem a páromnak mennyire fontos nekem ez a krémmániás fórum. :):heartbeat:

3 Likes

Ezt még Neked és Alsace-nak, lemaradt. :slight_smile:
Eszem annyi mint a hintalónak.

4 Likes

Akkor egyre gondoltunk :blush:

Gyönyörűséges az az EL ceruza, fel is tettem a kívánságlistámba :purple_heart: Tudod viselni is :purple_heart:

1 Likes

Szeretünk hintalovasan is :joy: :kissing_closed_eyes:

1 Likes

Tegnap kipróbáltam a Kiko doukróm monóját glitter primerrel. Egy darab se pottyant le :slight_smile: Úgy tűnik ez a legjobb módszer a csillámok megregulázására :smiley: Élőben sokkal szebben csillog olyan naplemente hatása van ezzel a rózsaarany vöröses színjátszással.

Nemrég kategorikusan kijelentettem, hogy nem szeretem se a barnát se a lilát (mert régen csak ezekkel sminkeltem) de mostanában nagyon “rákívántam” a lilára, ma is szerintem “belilulok” :smiley: A Secretben is sok a barna és a Soul Bloomingot is megrendeltem ami meg lilás :smiley:
Veletek van ilyen? :smiley:

02_17 smink 3

02_17_ smink 2

13 Likes

Csodaszép a sminked :kissing_heart::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:
Nagyon illenek hozzád ezek a színek :).

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:

1 Likes

Én a kéket utáltam. Aztán megjelent a Jeffree Blue Blood paletta.:joy:
Nagyon nevettem, hogy a 46-os Kiko szemhéjstiftet megkaptad ajándékba is, szuper ízlése van a barátnődnek.:grin:

4 Likes

Hát azon én is! :smiley: Nem baj, van amiből kettő is kevés :smiley: Igaz még szegénykéhez nem jutottam el, de ami késik nem múlik, csak annyi újdonságom van, ahhoz se tudom már mihez nyúljak :smiley: Hülye szokásom előbb a zsákmányok begyűjtése, otthoni vizsgálgatása (értsd minden nap megsimogatom és nézegetem mindet :smiley: ) majd végül elkezdem használni is őket valamiféle teljesen random módon :smiley:

Akkor tuti jó lesz a Blue Blood paletta ha olyannal is megszeretteti a kéket, aki elvileg nincs is oda érte :smiley: :blue_heart: Már nagyon várom az átvételt olyan kíváncsi vagyok milyen lesz. Helyet is csináltam neki :crazy_face:

4 Likes

Én is ezt csinálom.:slight_smile: Ez egy szertartás, a zsákmányom behurcolom a barlangomba, minden szögből megnézegetem, megcsodálom, esetleg az éjjeliszekrényre is odarakom további csodálat céljából.
Kifejezetten rühelltem a kéket. Jeffree az egyetlen pasi, akinek szót fogadok.:joy:
Jól tetted, hely, az kelleni fog neki.

8 Likes