Hűűű nagyon szép ez a smink, szuperül áll , a felsőd is nagyon tetszik, olyan tavaszváró Egyre jobban meghozzázok a kedvet ehhez a palettához, láttam a lenti fotót, hogy szikrázik
De gyönyörű vagy :)). Csodaszép a hajad a szemöldököd és a szemed :). Végre valakin látom igazán a pirosítót :). Néha azt érzem, mintha nagyon eltúloznám a pirosítást, már kezdtem megijedni :D. Rajtam általában nagyon látni :D.
Köszönöm szépen
A rúzst Noisettetől vettem, annyira örültem, hogy lecsaphattam rá és meg tudtuk oldani a személyes átvételt is, csodaszép az árnyalata illik ehhez a Carli palettához nagyon. Összebarátkoztak a gyerekek A szemformámmal egyébként mostanában barátkoztam meg, nehezebb sminkelni, de nem adom fel a rejtett szemhéj rejtett csodái megtalálását
Van ilyen csoportunk is facebookon, Múltidéző találkozók, csatlakozz nyugodtan, csupa kosztümszerető emberke van ott Örülök, hogy ilyen jó élmény volt viselned én is nagyon szerettem annak idején, de így 12+ év után már kiszerettem a hordásukból, de nagy örömmel nézegetem őket azóta is Egyelőre nem készítek mert suliba járok ismét (most grafikát tanulok) de vannak eladó kosztümjeim, csak még nem sikerült feltennem Savariára.
Itt megtalálod minden munkám amit eddig csináltam, szívesen mutatok képeket, de talán egyszerűbb ha FB oldalon meg tudod nézni ami téged érdekel a legjobban
Itt van egy szuper csoportkép a tavalyi találkozóról
Mintha Jane Austen filmből lenne…Büszkeség és balítélet?
Melyik Mr.Darcy?
Picikét későbbi, 1850-1890 évekig vagyunk beöltözve
Nagyon szépek vagytok!
És ezeket saját kézzel? Őrület!
Látom, fűző is van rajtatok. Milyen érzés?
Köszönjük szépen
Hű nagyon izgis. Ha jó a fűző és nincs gerincig befűzve nagyon kényelmes, tartja az ember hátát én néha itthon is felveszem a fáj a hátam. A ruhákhoz szükségesek is mert tartja a sok alsószoknyát és felsőt. A kék-rozsdavörös, a csíkos és a kékezüst jobboldalt az én munkám, a többit a többiek varrták Csodát nem művel a fűző se csak jó helyekre tolja a dolgokat, igazi optikai tuning
Nekem nagyon bejön ez a korszak és a ruhaviselet.
Bár azt hiszem a fűzővel gondban lennék, akár a kötözött sonka
Dehogy! Egy jó fűző azért formáz rendesen. Én pocakra gyűjtöm a hájat arra külön kapocs volt régen is, de a szoknya alatt úgyse számít a sudár felsőtestet azért segíti összehozni. Az igazi fűzőbe acélmerevítés van manapság, mivel szerencsére nem vadásszák a bálnákat a szila miatt. De lehet kapni nagyon hasonló műanyagot is, az sokkal kényelmesebb az acélnál. Rugalmas, könnyű mondhatni egészen kellemes viselet
Nekem a fenekembe épült be a sok csokoládé és a süti, sajnos kicsit el is engedtem magam, pedig nem szokásom.
Nyárig tervezem, hogy répán élek és fénnyel táplálkozom,különben nem megyek strand közelébe, mert még az emberek megvakulnak.
Én is az étkezésem reformáltam meg, nem olyan vészes. A sütikék meg a csokikák azért hiányoznak, de 1-2 hetente eszek ilyesmit mert na enélkül lehet élni de minek 6 hónap alatt legalább 6 kilót fogytam, nem tudom… de már csak 4 kg és elérem a régi súlyom. Már nem nézek ki kismamának az egyberuháimban
Annyira bírom a szövegeidet .
Köszi
Csatlakozom
Köszi szépen a csoport ajánlást :), csatlakoztam is :). A kedvenc korszakom az 1800-as évek, Monarchia illetve nagyon szeretem az akkori párizsi divatot :). Egyébként annyira gyönyörű ruhák voltak a Marie Antoniett filmben
Be is vettelek, szólj, ha mégsem jelenne meg a csoport Nekünk is ezek a kedvenc korszakaink, sok ilyen témájú fotót és festményt osztunk meg Nekem az 1880-as évek a kedvencem, amikor kis időre kiment a divatból a nagy turnűr. A rokokó jöhet minden mennyiségben
Nagyon tetszik ez a fotó. Gyönyörűek a ruhák. Szívesen felvennék ilyeneket én is. Nagyon érdekes látni, hogy micsoda változásokon ment át a divat az évtizedek, évszázadok alatt. Nagyon ügyes vagy, le a kalappal előtted, hogy ilyen csodákat tudsz készíteni.
Elég régen használtam utoljára a Jeffree palettát, épp itt volt az ideje. Kicsit kombináltam a Viseart Cashmere mini palettával. Utóbbi színeit a belső szemzugba, alsó pillatőbe és szemöldök alatti rész világosítására használtam.
Köszönöm szépen
Főleg a varrógép és az egyéb ipari gépek feltalálásával gyorsult fel a divat, később pedig a háborúk is hatással voltak a divat alakulására főleg a 20. században. A mostaniról meg hát, nem is mondok semmit inkább
Nagyon szép vagy! Szendrey Júliát ilyennek képzelem el… persze neki biztosan nem lehetett soha ilyen szuper sminkje.