Cover FX Blurring primer
Colourpop No Filter Stix Fair N 27
Cosrx és TIUP korrektor
Hourglass púder Mood Light
Zoeva szemöldökceruza Arsenic
Catrice Prime and Fine kontúr
Colourpop Winging It duo pirosító-highlighter
UD Primer Potion
The Balm Meet Matt(e) Trimony matt csontszín és sápatag barna
Essence Ho!Ho!Ho! paletta: a mozgó részre a rózsaarany szín (rajtam rezes), belső szemzugba az aranysárga, külső v-be a sötétlila
Zoeva Opulence és Essence Berry Fantastic szemceruza
Lovely Vampire Lashes
Nabla Vivid Velvet folyékony rúzs
Parfüm: Molinard Habanita
Hú biztosan nagyon szép lett a szemsminked, Amadea!
Köszi. Rezes-aranyos vonalon mozogtam.
Majd mesélj hogyan tetszik:). Kíváncsi vagyok mi a véleményed:)
Reggel változatlan.
Ma csak egy nagyon lightos sminket csináltam, mert nem megyünk sehova, de vendégeket várunk.
L’occitane CC krém
Revolution korrektor
Trend it up kontúrpaletta világos púderével fixáltam a szem alatti részt
UD Beached Bronzer
Hourglass pirosító Radiant magenta
The Balm Mary Lou highlighter
Lovely szemöldökceruza
Maybelline Color Tattoo Créme de Nude
Colourpop Fame paletta (matt krémszín az egész szemhéjra, matt világosbarna a mélyítőbe és az alsó pillasorba, matt sötétbarna a felső pillasorba)
L’oreal Miss Baby Roll szempillaspirál
Carmex ajakbalzsam
Parfüm: Thierry Mugler: Alien Edt
Nem találtam a szokásos barna Catrice szemöldökceruzámat, ezért először a PHB fekete szemceruzával (idei KM beauty bagből) finoman, nem rányomva kitöltöttem a hiányzó részeket, majd egy essence szemöldökpúdert (limitált volt, évek óta megvan) használtam, hogy melegebb tónusú legyen a végeredmény.
Megérkezett a Nars rendelésem is, felavattam a Nars Audacious rúzsomat (Dominique).
Ez a rúzs… Hajjaj. Nem mindennapi árnyalat. Hideg, kicsit szürkés, lilás rózsaszín(?), a fotók online egyáltalán nem adják vissza sajnos. Odavagyok a mályvás-lilába hajló rúzsokért, eddig ez a legvadabb, még éppen a komfortzónámon belül. Nem szoktam olyan dolgokat venni, amin a nevem van, de itt most minden annyira passzolt
Szemre a szokásos Lovely spirál és egy régi essence selyemfényű jumbo ceruza a belső szemzugba highlightnak.
És hogy el ne felejtsem: haj. A Venita hajszínezőből ezúttal a Borostyán árnyalatot használtam, egy pici Paprikával, ami a múltkorról maradt.
Mindig olvasgatom, hogy miket szoktatok használni, eddig lusta voltam, de most pont van egy kis időm, úgyhogy leírom én is, mert miért is ne.
Arcápolás:
- CeraVe hydrating cleanser
- Geek & Gorgeous Cheer Up hámlasztó
- Geek & Gorgeous aPad és egy kis hialuronsavas szérum (teljesen rákattantam a G&G-s termékekre, azt hiszem érthető okokból:D)
Smink ma:
- KAP primer
- Anastasia Beverly Hills alapozó stick
- Nabla close-up korrektor
- Kryolan púder
- Jaclyn Hill palettával csináltam szemsminket, elég sok variáció van a palettában, kifejezetten “good makeup day” volt:D
- L’oreal Paradise extatic szempillaspirál
- Zoeva graphic brows szemöldökceruza
- Too faced chocolate soleil bronzer
- Bourjois pirosító
- Nip + fab liquid highlighter (ezt most próbálgatom, nagyon szép “vizes” hatást lehet vele elérni, nekem nagyon bejön eddig)
- Nabla folyékony rúzs - Melrose (ez is nemrég érkezett, első Nabla folyékony rúzsom és nagyon meg vagyok elégedve vele, szuper tartós és imádom a színét, mindemellett pedig kellemes viselet is)
- KAP arcpermet
Rendet raktam az asztalon.
Nyx primer
Lioele CC krém
Nars és TIUP korrektorok
Zoeva szemöldökceruza
Hourglass púder
Milani szhéjalap
LH Cosmetics Cigar és Zwicky kontúrnak és a mélyítővonalba, Andromeda pirosító
ABH Dream Glow Kit Wish highlighter arcra és a belső szemzugba
Zoeva Naturally Yours Pure árnyalat
Mac Cranberry mono
Colourpop Snake Eye mono
Essence Tu-Tu Tourquoise szemceruza (már a neve miatt megérte megvenni)
Maybelline Lash Sensational
Mac Cordovan Liptensity Lipstick
Parfüm: Montale Dark Aoud minta
@Amadea Én is nemrég raktam rendet, bár még így sem férek el a legtöbb sminkem és TO termékeim a földön vannak
Máshova már nem fér el
Nagyon cuki kis asztalod van!
Köszi, egy kiszuperált tv-asztal. Nagyon alacsony, kényelmetlen ülve sminkelni, ezért a falon szemmagasságban van egy tükör, állva szoktam most már kifesteni magam és az asztalra rakom az aznapi kellékeket.
Jaj, én se férek… nem látszik a képen, de az egyik alsó fiókban laknak a rúzsok meg egyebek, de elfoglaltam a fürdőszobaszekrény egy-két polcát, és akkor az éjjeliszekrényről még nem is beszéltünk.
Hmm, kérj karácsonyra egy kis komódot! Szegény krémek mégse lehetnek a földön - úgy értem, en biztos felrúgnám valamelyiket, amilyen béna vagyok.
Úgy irigyellek titeket, hogy van helyetek kipakolni a sminkcuccotokat. Én egy fürdőszobai komód tetején tartom a rúzsokat (80 db fölött vannak már) egy erre a célra készített rekeszekre osztott Pixiboxos dobozban, meg egy nagyobb neszesszerben a naponta használt cuccaimat. A komód egyik fiókja tele van zsúfolva a palettáimmal (kb 16-17 db), pirosítókkal, bronzerekkel, mono szemhéjpúderekkel, highlighterekkel stb… Ha keresek valamit, ki kell vennem az egész fiókot. A fürdőszobaszekrényben az arcápolási cuccaim mellett tartom az ecseteket, szem-és szájceruzákat, alapozókat Ikeás kaspókban és gyertyatartókban.
Nem merem megszámolni, miből mennyi van… korábban én is a fürdőszobában tároltam őket, de nem volt ideális hely, úgyhogy elfoglaltam a vendégszobát, magyarán a teregetős-kupizós helyiséget. Ha vendég jön, és marad is, akkor viszont át kell pakolnom a hálószobába a kincseket, akkor egy széken, dobozban, a földön vannak, mert kevés a hely.
Nálunk is volt kupiszoba, de a gyerek születésével megszűnt, mert az lett a babaszoba. Így marad a fürdőszoba. Ha egyszer nagyobb lakásunk lesz, nagyon szeretnék egy sminkes asztalkát tükörrel.
Én már sajnos a legtöbb kozmetikai dolgaimat a földön tartom, mert egyszerűen minden egyes szekrény és komód megtelt a fürdőszoba is káosz. Mint látjátok a kép amit küldtem az is egy számítógépasztal, a gépről is le kellett mondanom, hogy elférjek
Karácsonyra egy újabb asztalt kértem
Én is mindig felrúgom őket!! szegény Ordinary termékek már lehet el is törtek.
Mindenképp asztalt kértem!
Mint látod nekem bevállt a befőttes üveg sminkecseteknek! Úgy sem használom őket, mert nagyon lusta vagyok tisztítani őket.
És sehogy sem lehetne megoldani, hogy legyen egy külön részed a sminkelésre? Rossz lehet, hogy a fürdőszobában vannak
Ti mind szerencsések vagytok hozzám képest, nekem ugyanis egymásra pakolt sminkes bőröndökben vannak a holmijaim.
Van két nagyobb, egyikben a primerek, alapozók, BB krémek, kontúrozó cuccok, highlighterek, pirosítók, bronzosítók. A másikban a szemre való cuccok: primerek, mono szemhéjpúderek(ezek baromi sok helyet foglalnak), pigmentek, pár spirál, ceruzák, tusok, és a ritkán használt kicsi méretű paletták (pl. Alverde, ilyesmik).
Van egy kisebb méretű bőrönd, abban a mindenféle ajaktermékek vannak.
Van aztán egy ilyen táska, abban szemhéjpaletták vannak, a Sleekek, Revolutionok, Pupák.
Van egy Maybelline-s kofferem (ami a tavaszi akcióban volt), ebben vannak a drágább palettáim (Huda, stb.).
A Carli Bybel, a Jaclyn Hill és a Storybook varázslós paletta nem fér bele, ezek a könyvespolcon vannak.
Az ecseteket ilyen hengeres tartókban tartom, mert nem szeretem, ha szabadon vannak.
Az arcápoló cuccok a fürdőszoba szekrényben vannak.
csodálom a rendezettségeteket… nekem van két kicsi neszeszerem a táskában lakó sminkeknek, kettő normál méretű az extrábbaknak a könyvespolcon, egy hatalmas kozmetikai táska a minden más sminknek szintén a könyvespolcon, egy nagy neszeszer az arcápolásnak ami vándorol a lakásban, és egy nagy kartondoboz, benne kisebb kartondobozokban kategorizálva a körömlakkok, ami a szekrény alatt lakik. plusz a táskámban egy maroknyi ajakápoló, rúzs és egyéb cuccok (kézfertőtlenítő, kézkrém, védőkrém kifújt orra / hidegre, stb). van tippetek arra, hogy hogyan érdemes rendszerezni és rendben tartani a sminkkészletet? (nekem a kaspók sajnos nem jó megoldás, azt próbáltam, és nem fértem oda a tükörhöz tőlük - márpedig rövidlátónak az muszáj )
Sajnos nem. A két kisebb szoba (háló és babaszoba) nem alkalmas rá, ès a kisfiam
játékai is kiszorultak a nappaliba mert olyan kicsi a szobàja, hogy ott csak aludni lehet.