Tudom nem jönnének le úgy a színek, de ha csinálnál egyszer egy fekete-fehér képet, félprofilból, cigerettával a kezedben, meredve a távolba…kajak úgy néznél ki mint ő, a végzet asszonya.
Na, ezt most jól megaszontam
Esküszöm egyből egy régebben készült fotóm jutott eszembe, most muszáj volt előkeressem (itt mondjuk még husibb volt az arcom). A cigi hiányzik róla, meg nem félprofilból készült , de ez is valami instagram kalapos filterrel készült, ami kicsit durva ajkakat eredményezett
![
Tök jóóó!
Mai kellékek:
Hogy tetszik a By Terry pirosító?
Extrémen pigmentált, ráadásul egy élénk színt vettem meg (Flash Fiesta) Nagyon óvatosan kell vele bánni, elég épp csak hozzá érinteni az ecsetet és még az is túl sok. De nagyon könnyen eldolgozható és szép a végeredmény vele. Szerintem ha nem lenne rajta kívül egyetlen pirosítóm sem, és minden nap őt használnám, akkor is kitartana életem végéig, mert annyira kevés kell belőle.
Amennyire szeretem a pigmentált szemfestékeket, annyira hajlamos vagyok túlzásba esni a pirosítókkal, utána meg vadul blendelhetek egy púderecsettel. Szóval lehet, hogy jobb lesz nekem, ha nem sündörgök a BT pirosítók körül.
Vagy valami világosabb színt érdemes választani.
Ma elővettem az ezer éve használt KAP ásványi szemhéjpúderemet. Ez egy gyönyörű szaténfényű sötétlila. Nedves ecsettel vittem fel és a Too Faced alappal estig mozdulatlanul tartott. (Deja Vu árnyalat)
A CP mono a gyönyörűséges Snake Eyes.
Az új Claudia Schiffer pirosító színétől oda meg vissza vagyok. (Hot Sand) Olyan kis semmilyen árnyalatnak tűnik de arcon meg mesés. A Maybelline Pink Amber pirosítónak van hasonló színe. Panban olyan kis szürke egér, arcon meg életre kel és bármilyen sminkhez passzol. Szerintem ez a szín kb minden bőrtónuson jól mutat. Csinálok is velük összehasonlítást a swatchos topikba.
Nekem a Claudia Schiffer pirosítóm ilyen árnyalat. Sajnos nem sietős reggelekre való.
Tegnap kipróbáltam a glitter fixet a Mandala színhez és nagyon pozitív élményeim voltak. Először azt hittem majd felszedi a Bybelt, de egyáltalán nem. Odatapadt és magába szippantotta a csillámokat a Mandaláról. Este már elfelejtettem vizslatni közelebbről, de jelentős potyogást nem észleltem, legalábbis azt, ahogyan a múltkor szállingózott biztosan nem.
Kipróbáltam az első színes high end highlighterem, nagyon odavoltam az eredményért. Csodás, diszkrét izgalmas fénye volt, nem hivalkodó. Próbáltam fotózni, de élőben jobban látszik a kékes ezüstös fénye. Én csak két suhintásnyit tettem fel, de bőven építhető még
A tegnap esti/ma hajnali csajos bulinál közreműködtek:
Az illat nem rossz, de nem én vagyok. Tesztelni nem tudtam korábban.
A Smashbox SuperFan spirál lemaradt a képről.
Hajnalban mindent leszedett a Simple mici… .
Mai:
Annyira gyönyörű a sminked, hogy kedvet kaptam a Mercury Retrograde palettához! És az összes Hourglass arcra való termékhez.
Én egy ideig ellenálltam a Mercury Retrograde-nek, de ez csak addig tartott, amíg @Amadea meg nem mutatta, mert egy csoda ez a paletta.
A napfényben szinte szikrázik:
De gyönyörűséges!! És nagyon jól kihasználható a többi szín is, rengeteg variációt lehet létrehozni, szóval nagyon gondolkozom rajta most már.
Egyébként a Müpában vagy?
Voltam napközben.
Csaladilag van Beethoven bérletünk.
Nagyon jó lett a sminked, szép vagy.
Húúú az a paletta nagyon döfi, az ilyenekért, amikben csillám is van teljesen be tudok vadulnj, perfect.
De jó nektek! Na, majd lassan már mi is újra, csak elég nehéz pici gyerek mellett megszervezni. Úgyhogy addig marad a youtube és a spotify.
Annyira csodaszép elegáns sminkeket csinálsz :). Nagyon szép a szemed, a szemöldököd és a szád :). Írtad egyszer, hogy varrtál kosztümös ruhákat ( vagy még most is készítesz? .)
Ha nem nagy kérés, egyszer majd mutatsz róluk képet? Nagyon kiváncsi vagyok rájuk.
Egyszer volt szerencsém felpróbálni egy közlekedésmúzeumban egy kosztümös ruhát és annyira jól állt és tetszett, kár hogy már nem lehet ilyesmiket hordani :D. Szerencsére készült egy emlékkép is, mindig örömmel gondolok vissza rá :).