Azta de jó ajánlás, máris mentettem, köszönöm
Mai lila szemsmink kellékei. Ez a lila UD pirosító nagyon szép
Ez akkor jó a mi ABH Carlinkhoz is?
Én sima glitter fixet használtam az jó volt, a kékeslilát holnap fogom pont tesztelni vele. Ha látok ilyen pigmentprimert a Nyxben lehet veszek kipróbálni
Kedden megyek dögleszbe, ha addig el nem üt a villamos…
Csak nem Kíváncsi vagyok majd neked hogy válik be!
Tegnapi sminkem.
A palettát nem kimondottan szeretem, inkább otthonra használgatom el, úgy volt, hogy délutánra új sminket csinálok, de lusta voltam és inkább megoldottam életem első komolyabb rúzsával a sminkkérdést . Persze azóta megismertem magasabb minőséget, de a Maybelline szerintem az egyik legjobb rúzs a drogériákban. Color snesational - Pleasure me árnyalat immárom 5 éve a szolgálatomban van és nincs semmi baja, sőt lassan már felkerülhetne a Project pan kihívásba
A Bourjours alapozót továbbra is imádom, egészen jól fed egy kis színkorrektorral alatta ahol megjelenik egy kis pati.
Nagyon jól áll Neked a piros rúzs!
Szerintem nem sok nőnek áll jól, de még is kenik magukat vele.
Én 1-szer próbáltam pirosat, de a fekete hajamhoz, sötét szememhez…áh, úgy néztem ki mint egy brazil prostituált.
Köszönöm szépen
Egyébként évekig mindig vörös rúzst kentem fel, mostanában annyira nem (de csak mert sok szép szemhéjsmink palettám lett ) A hotelben kötelező volt a smink és a vörös rúzst preferálták, szerintem az első fizetésemből vettem meg, teljesen oda voltam érte, régen nem lehetett ilyen drága rúzsom, nekem kb a főnyeremény volt. Hiába volt nehéz a munkahelyem, a vörös rúzst mégis igazán megszeretette velem, hogy munka után és szabadnapokon is kentem ezerrel De így is van vagy 3-4 féle vörösöm, ezt csak a ciklámen/magenta veri már kenterbe
A brazil prostituált részen felröhögtem nagyon savage
Szerintem is jól áll ez az árnyalat! Csinos vagy!
Köszönöm szépen
Ma én is vörös rúzsban toltam, ami nagyon ritka pillanat nálam a termékekről sajnos nem készült reggel fotó.
Alapozó : Revlon colorstay
Korrektor : Maybelline Fit me
Púder : Evana porpúder
Paletta - Beautybay EYN Fiery
Rúzs : Bourjois Rouge Edition Velvet
Highlighter : Mac Soft and gentle
Pirosító : Pupa luminys
Első kép nappali fényben, második lámpafénynél készült.
De szép vagy és nagyon jól áll a vörös rúzs
De aranyos vagy, köszönöm szépen Te sem panaszkodhatsz, igazán dögösre sikerült a sminked, nagyon jól áll
Köszönöm Hát itt a fórumon már csak ilyen dögös csajok vannak
Ezzel totálisan egyetértek
A képek szerkesztve, ill. retusálva is vannak?
Nem retusáltam egyáltalán őket, de egy instagramos filterrel lettek fotózva, ami nagyon megtetszett mostanában.
Értem…nem bántásból írtam, csak olyan művészies volt, meg a virágok…amúgy hasonlítasz kicsit Greta Garbo-ra, legalább is ez ugrott be rögtön mikor megláttalak.
Jól áll Neked is a piros rúzs, én max. Labellót kenhetek a számra.
Ne viccelj, nem vettem bántásnak.
Muszáj volt egyből fotókat keressek Greta Garbo-ról, mert még sosem mondott senki ilyet, hogy rá hasonlítok. De megkérdeztem a férjemtől is, és azt mondta valóban van igazság benne
És köszönöm szépen