Mit használtál ma?

Azta de jó ajánlás, máris mentettem, köszönöm :star_struck:

2 Likes

Mai lila szemsmink kellékei. Ez a lila UD pirosító nagyon szép :purple_heart:
Kép
Kép

10 Likes

Ez akkor jó a mi ABH Carlinkhoz is? :thinking:

Én sima glitter fixet használtam az jó volt, a kékeslilát holnap fogom pont tesztelni vele. Ha látok ilyen pigmentprimert a Nyxben lehet veszek kipróbálni :slight_smile:

1 Likes

Kedden megyek dögleszbe, ha addig el nem üt a villamos…

3 Likes

Csak nem :smiley: Kíváncsi vagyok majd neked hogy válik be!

1 Likes

Tegnapi sminkem.
A palettát nem kimondottan szeretem, inkább otthonra használgatom el, úgy volt, hogy délutánra új sminket csinálok, de lusta voltam és inkább megoldottam életem első komolyabb rúzsával a sminkkérdést :slight_smile: . Persze azóta megismertem magasabb minőséget, de a Maybelline szerintem az egyik legjobb rúzs a drogériákban. Color snesational - Pleasure me árnyalat immárom 5 éve a szolgálatomban van és nincs semmi baja, sőt lassan már felkerülhetne a Project pan kihívásba :slight_smile:

A Bourjours alapozót továbbra is imádom, egészen jól fed egy kis színkorrektorral alatta ahol megjelenik egy kis pati.

02_13_ smink1

12 Likes

Nagyon jól áll Neked a piros rúzs!
Szerintem nem sok nőnek áll jól, de még is kenik magukat vele.
Én 1-szer próbáltam pirosat, de a fekete hajamhoz, sötét szememhez…áh, úgy néztem ki mint egy brazil prostituált. :slight_smile:

9 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:
Egyébként évekig mindig vörös rúzst kentem fel, mostanában annyira nem (de csak mert sok szép szemhéjsmink palettám lett :smiley: ) A hotelben kötelező volt a smink és a vörös rúzst preferálták, szerintem az első fizetésemből vettem meg, teljesen oda voltam érte, régen nem lehetett ilyen drága rúzsom, nekem kb a főnyeremény volt. Hiába volt nehéz a munkahelyem, a vörös rúzst mégis igazán megszeretette velem, hogy munka után és szabadnapokon is kentem ezerrel :smiley: De így is van vagy 3-4 féle vörösöm, ezt csak a ciklámen/magenta veri már kenterbe :smiley:

A brazil prostituált részen felröhögtem nagyon savage :smiley:

3 Likes

Szerintem is jól áll ez az árnyalat! Csinos vagy!

1 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ma én is vörös rúzsban toltam, ami nagyon ritka pillanat nálam :grin: a termékekről sajnos nem készült reggel fotó. :blush:
Alapozó : Revlon colorstay
Korrektor : Maybelline Fit me
Púder : Evana porpúder
Paletta - Beautybay EYN Fiery
Rúzs : Bourjois Rouge Edition Velvet
Highlighter : Mac Soft and gentle
Pirosító : Pupa luminys
Első kép nappali fényben, második lámpafénynél készült.
IMG_20200214_170818_138 IMG_20200214_171109_780

14 Likes

De szép vagy és nagyon jól áll a vörös rúzs :star_struck:

4 Likes

De aranyos vagy, köszönöm szépen :heart_eyes: Te sem panaszkodhatsz, igazán dögösre sikerült a sminked, nagyon jól áll :blush:

2 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Hát itt a fórumon már csak ilyen dögös csajok vannak :smiley: :sweat_smile:

4 Likes

Ezzel totálisan egyetértek :heart::blush:

2 Likes

A képek szerkesztve, ill. retusálva is vannak?

Nem retusáltam egyáltalán őket, de egy instagramos filterrel lettek fotózva, ami nagyon megtetszett mostanában.

1 Likes

Értem…nem bántásból írtam, csak olyan művészies volt, meg a virágok…amúgy hasonlítasz kicsit Greta Garbo-ra, legalább is ez ugrott be rögtön mikor megláttalak. :slight_smile:
Jól áll Neked is a piros rúzs, én max. Labellót kenhetek a számra.

3 Likes

Ne viccelj, nem vettem bántásnak. :slightly_smiling_face:
Muszáj volt egyből fotókat keressek Greta Garbo-ról, mert még sosem mondott senki ilyet, hogy rá hasonlítok. De megkérdeztem a férjemtől is, és azt mondta valóban van igazság benne :grin:
És köszönöm szépen :blush:

1 Likes