Mit használtál ma?

Na ezt én is kipróbálom.

2 Likes

Majd számolj be:):):

Jaj de jó, hogy kipróbáltad :star_struck: Ezt egyébként még a 20. század elején is alkalmazták szóval jó sokáig volt divatban :slight_smile:

1 Likes

Wow, ezt nem is tudtam! Egyébként tök természetes, egyáltalán nem vöröses, talán egy picit sötét, de lehet játszani a szín erősségével. Kifejezetten tetszik :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Remélem nem égetek le semmit, magamat ismerve! :))

2 Likes

Hahaha:D tényleg csak egy másodpercre kell égni hagyni:) És nagyon finom illata is van!

Hirtelen meg nem mondom melyik vintage rajongó lánynak láttam a videójában, ahogy mutatta hogy kell használni és még mennyire szuperül lehet vele rajzolni Marlene Dietriches szemöldököt is :slight_smile: A szempillaspirál nem tubusos hanem dobozos volt és kis kefével kellett felvinni a pillákra. Olyan kis érdekes volt, ha eszembe jut és megtalálom, mindenképp belinkelem majd :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én egy English Heritage sminkvideoban láttam először, azóta piszkálja a fantáziámat:) Amúgy egesz jó sminkek lehettek akkoriban is, de az arcbőrt tökéletesítő termékekért nagyon hálás vagyok a jelenlegi technológiának!

2 Likes

Tegnap egy számomra naturális sminket készítettem, szintén drogériás termékekből. A Sleek palettának ez a szép rózsaszín-aranyfényű festéke sajnos nem jön le a fotókról. Kimaradt a Pupa primere a képről. A Pupa rúzs mindig egy régi-új kedvecem. Idővel, ahogyan beszélsz, eszel iszol (amit egyébként meglepően jól bír) elkezd diszkréten csillogni, nagyon kis különleges, olyan szégyellős nude rúzs :smiley:

02_12_ smink 2 02_12_smink 1

15 Likes

Hű én nagyon sok mindenért vagyok hálás a mai világnak :slight_smile: Noha imádom a történelmet, a múltat, de sose élnék ott. Jó volt kipróbálni ezeket a ruhákat de nálam itt megállt a dolog :slight_smile:

3 Likes

Na igen, ezzel nagyon egyetértek.

1 Likes

Fahéj nem jó?

Azt nem tudom sajnos.

Nekem nagyon tetszik az eredmény! Honnan jött az ötlet? :).

Olyan kis kínais a szemed :slight_smile:
De jól áll.

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
Igen eléggé rájátszik a rejtett szemhéjamra :smiley:

Az English Heritage csatorna valamelyik történelmi sminkes videójából:) Megkeresem majd, hogy pontosan melyik volt. A biztonság kedvéért ma megnéztem egy másik videót is, hogy jól csináljam.

2 Likes

Bocsánat, hogy beleszólok, csak egy tippem lenne. A NYX pigment primer viszont zseniális pigmenthez és szemhéjpúderhez is, egyik kedvenc alapom. :heart_eyes:

aqlzyvjkppkk

7 Likes

Nyugodtan szólj bele, minden tudás gyarapít minket (napi Coelho rovatunkat olvashatták).:slight_smile:
Berakom kívánságlistába.

7 Likes

Remélem neked is be fog válni, ha kipróbálod. :slightly_smiling_face:

1 Likes