Na ezt én is kipróbálom.
Majd számolj be:):):
Jaj de jó, hogy kipróbáltad Ezt egyébként még a 20. század elején is alkalmazták szóval jó sokáig volt divatban
Wow, ezt nem is tudtam! Egyébként tök természetes, egyáltalán nem vöröses, talán egy picit sötét, de lehet játszani a szín erősségével. Kifejezetten tetszik
Remélem nem égetek le semmit, magamat ismerve! :))
Hahaha:D tényleg csak egy másodpercre kell égni hagyni:) És nagyon finom illata is van!
Hirtelen meg nem mondom melyik vintage rajongó lánynak láttam a videójában, ahogy mutatta hogy kell használni és még mennyire szuperül lehet vele rajzolni Marlene Dietriches szemöldököt is A szempillaspirál nem tubusos hanem dobozos volt és kis kefével kellett felvinni a pillákra. Olyan kis érdekes volt, ha eszembe jut és megtalálom, mindenképp belinkelem majd
Én egy English Heritage sminkvideoban láttam először, azóta piszkálja a fantáziámat:) Amúgy egesz jó sminkek lehettek akkoriban is, de az arcbőrt tökéletesítő termékekért nagyon hálás vagyok a jelenlegi technológiának!
Tegnap egy számomra naturális sminket készítettem, szintén drogériás termékekből. A Sleek palettának ez a szép rózsaszín-aranyfényű festéke sajnos nem jön le a fotókról. Kimaradt a Pupa primere a képről. A Pupa rúzs mindig egy régi-új kedvecem. Idővel, ahogyan beszélsz, eszel iszol (amit egyébként meglepően jól bír) elkezd diszkréten csillogni, nagyon kis különleges, olyan szégyellős nude rúzs
Hű én nagyon sok mindenért vagyok hálás a mai világnak Noha imádom a történelmet, a múltat, de sose élnék ott. Jó volt kipróbálni ezeket a ruhákat de nálam itt megállt a dolog
Na igen, ezzel nagyon egyetértek.
Fahéj nem jó?
Azt nem tudom sajnos.
Nekem nagyon tetszik az eredmény! Honnan jött az ötlet? :).
Olyan kis kínais a szemed
De jól áll.
Köszönöm
Igen eléggé rájátszik a rejtett szemhéjamra
Az English Heritage csatorna valamelyik történelmi sminkes videójából:) Megkeresem majd, hogy pontosan melyik volt. A biztonság kedvéért ma megnéztem egy másik videót is, hogy jól csináljam.
Bocsánat, hogy beleszólok, csak egy tippem lenne. A NYX pigment primer viszont zseniális pigmenthez és szemhéjpúderhez is, egyik kedvenc alapom.
Nyugodtan szólj bele, minden tudás gyarapít minket (napi Coelho rovatunkat olvashatták).
Berakom kívánságlistába.
Remélem neked is be fog válni, ha kipróbálod.