Mit használtál ma?

Köszi! :smiling_face_with_three_hearts:
Majd ha meglesz a NYX glitterprimerem, én is többet fogom ám a felső sort simogatni! :blush:
Már megvan a Pupa szemhéjprimerem, 2 napja használom, Te is csak vékonyan kened fel, ugye?

2 Likes

De szép bőröd van!

1 Likes

Igaz, én is azóta szeretem jobban ezt a palettát, amióta kipróbáltam a glitterprimert, egyelőre még a felső sor húzza a kezem :slight_smile: Sose láttam ilyen szép szürkés árnyalatokat, a Libra barnás, de annak is ilyen szépséges fénye van nagyon.

Igen vékonyan, ecsettel, vagy ujjal, szerintem vékonyan is elég. Egy rétegbe kenem fel, nekem úgy is szuperül tart. Te hogy érzed, tetszik így első benyomásra? :slight_smile:

1 Likes

Nekem is ez volt az első gondolatom :blush:

2 Likes

Eddig a RdeL Young-ot használtam, olyan nagyon azzal se volt bajom, de voltak napok, amikor úgy éreztem, összemosódnak felette a színek.
A Pupát most még egyelőre tesztüzemmódban használom, de eddig jónak tűnik, semmi baj vele!

2 Likes

Nagyon szép vagy, szinte olyan a bőröd mint a porcelán!:slight_smile:
Az a sminkasztal nagyonn klafa!

2 Likes

Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok! De azért nekem is megvan ám a magam keresztje! :innocent:

1 Likes

Az a sminkasztal egyelőre egy olyan szobában áll, ahol csak annak az egy bútordarabnak fix a helye. A többi a következő ötéves tervben szerepel. :laughing:

1 Likes

Ó, Anyukám, annyira igazi Nő vagy! Így, csupa nagy betűkkel!

7 Likes

Remélem hosszú távon is beválik majd, de örülök, hogy tetszik így elsőre :slight_smile:

1 Likes

Fotóidat látva erre a Loredana Bertè számra asszociálok, … amilyen passzióval ő énekli:
Sei bellissima !!! (clicc a piros betűkre!:wink:)

3 Likes

Gyönyörű a bőröd és a sminked is!

1 Likes

KÖSZI @Niko (MÁR HIÁNYOLTALAK, HOVA TÜNTÉL), köszönöm @noisette! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ma bordó szemsminket kreáltam. A nagy sietségben reggel nem találtam a Too Faced alapot és a Nyx glitter primert tettem a ND szemfestékek alá. Sajnos nem működnek jól egymással. Nagyon megkoptak és összemosódtak a színek, 10 óra elteltèvel pedig csíkba állt össze az egész.
Kép

Kép
Kép

9 Likes

Árad belőled a harmónia!:heart:

1 Likes

Inkább csak olvagató üzemmódban vagyok itt, mert szinte teljesen átáltam - 2-3 nagyon érdekes fórumot követve - a vitaminok/ integráció témakörre.

4 Likes

A Nyx glitter primer sima szemhéjalapként rajtam se működött, a mozgó részre szánt fényes festékek alatt viszont nagyon jó szolgálatot tesz.

3 Likes

Annyira szép vagy. Hihetetlenül nőies is, ahogy @Kokapu is írta. És mindig csodálatos sminkeket készítesz :slight_smile:

1 Likes

Csodálatosan szép vagy :slight_smile: Nekem mindig nagyon tetszenek a képeid, valahogy olyan hangulatosak, szépek :). Mindig nagyon szép a sminked, hajad (csodás az árnyalata.) :slight_smile:

2 Likes

A mai sminket egy 18. századi sminktrükkel egészítettem ki. Akkoriban szegfűszeget használtak a szemöldök kiemelésére: 1 másodpercre meggyújtották a fejét, majd megrajzolták a kívánt formát.
Nos, volt már ennél rosszabb szemöldökceruzám, de az ABH szemöldökporát nem cserélném le rá. Még arra vagyok kíváncsi, nap végéig hogy teljesít😊
image image

15 Likes