Mit használtál ma?

Én is nagyon imádom, és szintén primerként használom, önmagában vagy highlighterként nálam sem működött. Annyira jó, hogy nem szilikonos, úgyhogy jól ráköt az alapozó :smile: A színkorrekciós hatása is eszméletlen!

4 Likes

Ha csak ez válik be a boxból, már megérte, mert valószínűleg egyébként sosem vettem volna meg, de ez az a primer, amit tutira újra fogok venni.

4 Likes

Tegnap drogériás sminkeket használtam kivéve a Mac - Plum dandy rúzst. Kipróbáltam @Anheszenamon által ajánlott gyenge fedésű alapozót is, a Bourjois Healthy Mixet. Nagyon szuper alapozó, könnyű, nem érzem, hogy fuldoklana a bőröm tőle. A saját púderét használtam még, de azért később bevetem a Catrice Mattítóját a T vonalba, azért ahogy írtátok is, átfényesedik idővel. Első benyomásra viszont nekem pozitív volt összességében a használata. Nagyon köszönöm az ajánlást!

02_08smink2

02_08smink1

15 Likes

A Bourjois alapozó nem oxidálódik?
Rajtam a legvilágosabb BB krémjük narancssárgává vált egy idő után, kb. azzal együtt ki is szerettem a márkából…
Jelenleg a KM dobozból van tőlük egy pirositó, azt mondjuk szeretem.

1 Likes

Huhh,ez a paletta gyönyörűűű! Megkérdezthetem honnan rendelted?

1 Likes

Rajtam nem lett narancssárga, bár most csak 3-4 órát volt rajtam. Megfigyelem majd egy hosszabb használat után milyen lesz. A BB krémek rajtam is oxidálódnak, nyáron tudom őket egyedül használni.

1 Likes

GA-DE paletta a Marionnaudból. Januárban 40% akció volt rá, plusz 10% két leárazott termék vásárlásakor, így féláron vettem.
Tegnap a 45-ös változatot használtam.

https://www.marionnaud.hu/marionnaud/smink/szem/szemhéjpúder/ga-de-velveteen-eyeshadow-palette-sminkpaletta/p/BP_0076158

4 Likes

Pont tegnap este swatcholgattam az alapozóimat. Vagyis 3 alapozót vetettem össze, és meglepve tapasztaltam, hogy ezek közül csak a Mac oxidálódik, a Nyx és a Bourjois abszolút nem.

3 Likes

Nagyon örülök, hogy neked is tetszik. Én majdnem minden nap ezt az alapozót használom.

1 Likes

Melyik MAC alapozót tudod a gyűjteményedben?

Ma és tegnap nem tudtam fotózni de csak a ma használt termékeket írom össze:
Mac Nourishing alapozó
Revolution Pro Hydra Matte púder
Marc Jacobs O’mega bronzer
Catrice márványos pirosító
TIU szemöldökpor
Pupa szemhéj stick alapként
CP Supershock Shadow Weenie árnyalatban a teljes mozgó részre
Szélek eldolgozására szintén CP SSS matt Brady.
Belső szemzugba Natasha Denona highlighter (ma egyébként nem használtam highlightert az arcomra)
Rimmel barna szemceruza
Essence What the Fake szempillaspirál (nem szeretem túlságosan)
Essence Perfect Shine rúzs 01-es szín

5 Likes

Szerintem én is így leszek ezzel, nagyon kellemes viselet volt, szerintem pont ilyesmit kerestem :slight_smile:

1 Likes

Köszi, ez jó hír, bár jelenleg nem tervezek alapozót venni, észben tartom.

Mai smink, a hétfő ellensúlyozásaként született. :smiley:

IMG_20200210_094830

Felülről a harmadik pirositót használtam.
IMG_20200210_094754

IMG_20200210_094423

IMG_20200210_094715

CollageMaker_20200210_094255332

17 Likes

Nagyon szép lett!! Jól állnak ezek a színek :slight_smile: Az a Tarte paletta csomagolás pedig meseszép! :star_struck:

2 Likes

Ezeket használtam ma reggel. A rúzs KAP Melrose.
CP SSS Koosh
Kép

7 Likes

Tegnap ezeket használtam. Nem tudtam jó fotót készíteni a sminkről, nagyon szürkének nézett ki, holott csodálatosan ragyog az Addiction szín. Az került a belső szemhéjamra, alapnak Ghiblit használtam és Romeoval árnyaltam a külső részt. Az alsó pillatőt a Creation crown színnel húztam ki. A szemöldökcsontomra került a Hypersensualból.
Varázslatos ez a Nabla, nem porol, simán fel lehet alapozás után is tenni a szemsminket, a színek pedig úgy olvadnak össze egymásba, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva :slight_smile:

A képről kimaradt a pirosító, még mindig a L’Oreal Mineral Blusht nyúzom. :smiley:

02_10 smink 1

9 Likes

Ma egy hideg, jeges világoskék szemsminket készítettem. A rúzs a Milani 26-os árnyalatú Creme Nude színe.
Kép

Kép

12 Likes

Mostanában ezeket használom a sminkemhez. Én az a fajta vagyok, aki rááll egy “vonalra” és aztán azt hetekig, vagy akár hónapokig is “nyomatja”.
A fotók elkészítése óta annyi változott, hogy úgy éreztem, a Zoeva alapozó összeveszett az Artdeco shimmer púderével, így azóta az Artdeco no color púderével (élek a gyanúperrel, hogy emiatt is naponta imába fogom foglalni @anon37424161 nevét ) fixálom a sminket. Gyönyörű bőrfényű lesz a Zoeva alapozótól az arcom, hiába nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatunk. A sárgás tónusa ellenére is szépen igazodik az arcomhoz, és az eddigi alapozóim közül általa kapom meg a legtermészetesebb és legfényesebb eredményt. Amióta a no colorral fixálom, a tartóssága is tökéletes, esténként szinte sajnálom lemosni.
A legutolsó rólam készült fotón már a no colorral fixáltam.
A póklábasra sikeredett szempilláimért pedig elnézést kérek(élőben nem ilyen szembetűnőek), de a tartós műszempilla felszámolását követően sajnos elég egérrágták lettek, így elő-előfordul velem, hogy túlépítem őket. :see_no_evil:

95

96

18 Likes

De gyönyörűszép vagy! A sminked is verhetetlen :slight_smile: De az összkép, valami varázslatos! A szempillád nekem fel sem tűnt :slight_smile: Jó látni, hogy így szereted a Carli palettát, már alakul a hupli is a panokban :slight_smile: Érdekes én a felső sorát használom többször az alsóra még hangolódok. Én mindig cserélgetem a palettákat, félek, hogy éjjel összevesznek a féltékenykedésben :smile:

4 Likes