Mit használtál ma?

Nagyon szép vagy és a sminked is :heart: Bár nekem még simán beleillik a natúr kategóriába :smiley:

1 Likes

Hát igen, nagyon visszafogott, de legalább nem barna. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm. :heart: :blush:

1 Likes

Szereted a barnás sminkeket? :slight_smile: Régen én is sokat sminkeltem barnával, de egy életre meguntam, bár mostanában megint szeretek barnát használni valami kis csavarral :slight_smile:

2 Likes

Csak mostanában, kb. januárban jött el a natúr mánia. Addig viszont tél ide vagy oda, én a legnyáribb színekkel sminkeltem. :slight_smile: Most viszont legszívesebben megvenném az összes Zoeva palettát is (En Taupe, Cocoa Blend, Naturally Yours, stb.)

2 Likes

Nagyon szép vagy, a smink is ügyes.:slight_smile:

2 Likes

Jó újat felfedezni mindig :slight_smile: Én még a színes korszakom élem :smiley:

1 Likes

Tegnapi csajos estére készült smink. November óta megvan ez a CP paletta (Whatever), de eddig kicsit féltem tőle, pár sminket készítettem vele eddig csak, más palettákkal keverve. De minél többet nézegettem és próbálgattam, kezdek beleszeretni. Nagyon pigmentáltak a színek, egyetlen egy zavar benne hogy a Tardy kivételével rajtam mindegyik metálos szín inkább narancsos. A rúzs lemaradt a képről a szokásos Make Up Factory nude színe és a DM Alverde ajakprimere.

02_07smink

18 Likes

Nagyon jól állnak ezek a színek :slight_smile: A CP-vel én is jártam már így, sokkal melegebbek a színek élőben, mint a képeken.

1 Likes

Köszönöm :slight_smile: Még barátkozunk azért, Cupido most lassított nyílvesszőt használ éppen :smiley: Most egy zöldes színösszeállítást vettem meg, kíváncsi leszek arra is majd, a duokrómosokban van vöröses szín is.

1 Likes

Hirtelen azt hittem Bellatrix Lestrange az!
Akár egy filmsztár! :slight_smile:

3 Likes

Nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Már régen tettem képet, ez a mai. Lemaradt a Kat von D Lock-it setting púder.

IMG_20200208_193102

IMG_20200208_193159

IMG_20200208_191213

CollageMaker_20200208_191057497

17 Likes

Nagyon szép lett a sminked, csodásak ezek a lilás-mályvás színek :purple_heart: Az a kristályos csomagolású highlighter Art Deco?

2 Likes

Tök szép természetes szemöldököd van, jó az íve is.
Sajnos nekem nagyon ritka.
Ja és persze a szemfesték is szuoer, nem utolsó sorban. :slight_smile:

2 Likes

Köszi! Nem, Essence limitált volt. :slightly_smiling_face: Nagyon szép, rózsaszínes.

2 Likes

Az enyém egy ősbozont, ahhoz, hogy ilyen legyen, kb. a harmada ki van szedve. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nahát, meglepett! Nagyon szép a csomagolása is, a rózsaszínes fény :heart:

1 Likes

Gyönyörű smink! A Niod PF12% bevált? Primerként vagy highlighterként használod?

2 Likes

Még csak ezt próbáltam ki az Asos Deciem dobozból, de ebbe szerelmes lettem. Primerként használom. Egyébként simán csak arcra téve nekem nem tetszik (KM-en olvastam, hogy van, aki nem tesz rá semmit), de primerként rajtam olyan, mintha photoshoppolna. Eddig még bármit tettem fölé, mindennel gyönyörűen együtt működött. A T-vonal olajosodása ellen nem igazán tesz, de nem is ront rajta, viszont a hatása tényleg lenyűgöző.

4 Likes