Mit használtál ma?

Ez egyre izgibb! :blush:

1 Likes

Megírom mindenképp a véleményem majd róla :slight_smile: A fekete spirált is lementettem, jókat írtok róla :slight_smile: Most még van 2 a raktáron azokat kéne elhasználnom :smiley:

1 Likes

Örülök, hogy bevált.:slight_smile: Most egy másik Bourjoist használok (Push Up vagy micsoda, sima fekete tok és kék betűs a felirat), az is jó.

5 Likes

Ma olvastam az értékelésedet róla. :blush: Meg kellene várnom vele a kuponnapokat, illetve ma raktak ki a polcra egy vadonatúj kollekciót. Mindenesetre figyelni fogom!

1 Likes

Én is imádom!

@umpalumpa, az újpalotai Rossmannban van még Catrice Pure Simplicity pirosító, kérsz?

1 Likes

Jaj, de cuki vagy! Az a helyzet, hogy van 1 belőle és ha nem szereztem volna egy mini Hourglass-t is, akkor kapnék az alkalmon és egy másik színt is kérnék. Inkább a gyors kollekciócsere miatt siránkoztam (asszem :slight_smile: ) De nem akarok tovább halmozni. Nagyon kedves Tőled! :kissing_heart:

3 Likes

Velük sminkeltem a héten:
Ami nem annyira látszik:
Mac Paint Pot Stormy Pink
JSC folyékony rúzs: Celebrity Skin
KAP pirosító (Flirt árnyalat)
Rimmel lila szemceruza
Claudia Schiffer barna szemceruza
Hourglass mini bronzer
CP SSS Mixed Taupe
Kép
Kép

9 Likes

Jesszusom, mekkora a Marc Jacobs bronzer a többi cucchoz képest!:open_mouth:

1 Likes

Igazi örök életre elég kategória :smiley: Ez nem pénzköltés már hanem befektetés :smiley:

4 Likes

Igen, tényleg giga nagy, sosem fogy el.

1 Likes

Ha egy termék jó, én nem bánom, ha sokáig a társam marad.:slight_smile: Sőt, képes vagyok valamit azért hanyagolni, hogy ne fogyjon el (tudom, extra hülyeség).

5 Likes

Én nagyon szeretem ezt a bronzert. Másfél évig vágyakoztam rá, végül @whitemerci jóvoltából az enyém lett. Imádom! Nagyon könnyű eldolgozni és tartós.

2 Likes

Én is ilyen vagyok :smiley: Inkább hagyom megromlani, mint hogy “elpazaroljam”.

3 Likes

Inkább pocsékba menjen mint kárba :smiley: De én is képes vagyok ilyet csinálni, ha látok fogyást a szemhéjpúderen átállok másra :smiley: Sokat tanulok önmagamról sminkelés közben :smiley:

5 Likes

Igen az, 25 vagy 30 Gramm. Ès nagyon szèp , èn a fehèr kòkuszosat hasznàlom inkàbb. De a fekete is majdnem az a szìn, 1 lehelletnyivel melegebb

2 Likes

Én meg inkább imádom elhasználni a termékeimet, még akkor is ha nagy kedvenc. Elégedettséggel tölt el. Majd újravásárolom. Így vagyok most a KAP primerrel is. Nagyon szerettem, szerintem viszonylag hamar el is fogyott (1 év alatt de ritkán használtam, inkább a hidegebb időben mert nagyon jól hidratált) Amint akciós lesz, újrarendelem.

4 Likes

Ma egy fényes barna szemsminket készítettem a CP SSS Nillionaire színével. Alapként a Pupa jeges rózsaszín árnyalatát vittem fel a szemhéj stickkel (002-es szín)
Alul-felül kihúztam a szemem a kávébarna Claudia Schiffer ceruzával amit egyszerűen imádok. @anon27689852 te kipróbáltad már?
Belső szemzugot a Catrice highlighterrel emeltem ki.
Pirosítóként ma az Annabelle Minerals mini kiszerelèsű Rose színét használtam. Erősen gondolkodom, hogy megveszem nagyban a Diamond Glow highlighterükkel együtt. Utóbbiról nagyon jó véleményeket hallottam.
A Nyx Taupe pirosítóját mostanában az orrom kontúrozására használom.
Kép

10 Likes

Igen, nagyon jó, általában csak felülre használom, mert alulra világosabb színeket kedvelek. Még egyszer azért már nem adnék ki érte ennyi pénzt. 2-3 ezer között van számomra a lélektani határ.

1 Likes

Ma rendhagyó módon nem natúr smink készült. Még mindig nem túl bonyolult, mindössze két szín és a tusvonal, de legalább tavaszváró hangulatot kelt. Alig várom, hogy megjöjjön a színes sminkek ideje, annak ellenére, hogy reggelente semmi kedvem nincs hozzájuk, hiányzik. :upside_down_face:
IMG_20200207_091635
A hideg, szeles időre való tekintettel reggelente is használok hidratálót (+ természetesen fényvédőt), a sminkem fő támogatói pedig a JP Magic Mini és NYX Glitter primer voltak. :slight_smile:

20 Likes