Nagyon köszönöm szépen
Ma kipróbáltam a nyeremény palettámat. Egytől-egyig jól kihasználható színeket tartalmaz, nagyon jó kis mindennapi paletta lesz. A következő napokban ezt fogom tesztelgetni.
Megint leírom: a G. Armani Luminous Silk üvegében már nem az eredeti alapozó van, mert rég elhasználtam. A pumpa miatt átöntöttem az EL DW-t ebbe.
Nagyon szép lett a sminked, jól állnak ezek a színek nagyon!
Jaj, én néztem ezt a Tarte palettát, de végül nem rendeltem, mert promóképek alapján melegárnyalatúnak tűnt. A te fényképeden annyira nem mondanám
Termèszetes fénynèl fotóztam ès nem tettem rá semmilyen filtert
Köszönöm szépen!
A mai sminkem fő támogatói. Be kell valljam, ennél több dolgot nem is szoktam használni. Néha a Catrice korrektort, de azt is szerencsére csak ritkán. A cc krém és a szempillaspirál állandó. A púdert szoktam váltogatni, és van, hogy másik pirosítót használok, de nagyon szeretem ezt az Alverde arcpalettát. És igen, aktuális lenne egy szemöldökszedés, tudom
De szép szemed van!
Köszönöm:)
Nagyon szép lett(él)!
Az ABH Carli nekem is a kedvenc palettám lett, mióta megvan, szinte csak azt használom. Múltkor elővettem egy napra a Nabla Dreamyt, de aztán újra visszatértem a Carlihoz.
A glitter primerrel megvárok valami Douglas-os akciót…
Köszönöm Azonnal eszembe jutottál a múltkori értekezésünk óta, muszáj volt beszámolni az új fejleményről. Én a Müllerben vettem az enyémet, elég borsos ára volt olyan 5ezer körüli összeg, de megérte, eddig nem is tudtam mire való még a sima csillámon kívül, így jobban tudom használni.
Én most vettem át Amadeától a Nabla Secretet, nagyon szépséges! Egyelőre csak ujjal nyúltam bele, de tényleg nagyon krémes, megértem már a Nabla életérzést
Carlit mostanában én is gyakrabban kapom elő, szerintem kellett egy kis idő, amíg megszoktam a színeit, és a bánásmódot vele kapcsolatban. Nekem nagyon hozza a soft glam érzést, még ha az ABH-nál egy másik palettát hívnak így
Mai gyors smink
Ami nincs lefotózva a szokásos Revolution szemöldök pomádé, Astor Muse szempillaspirál és a Pupa szemhéjprimer
Már nagyon izgatta a fantáziám a Nabla, így muszáj volt kipróbálnom Csak a könyvtárba szaladok el és átvenni egy meseszép körömlakkot a zsibiről
A Play hard topper valami álomszép! Élőben sokkal jobban csillog-villog.
Első használatra nagyon elégedett vagyok a Nablával, valóban szuper a minősége és a pigmentációja, ezek után még bátrabban rendelnék tőlük monókat
Nálam rosszabb képeket senki nem készít, ezt fenntartom.
A Bourjois-nak ez a spirálja annyira, de annyira jó!
A pirosítót szereted?
Én most zsákoltam be egy Healthy mixet Anhesszenamon ajánlására a zsibin Te szereted ezt az alapozót?
Igen pont ilyet kerestem, ezért is ajánlotta Anhesszenamon. Alig várom, hogy kipróbáljam Ha minden igaz, holnap át tudom majd venni Nekem is kombinált a bőröm, de a zsírosodás javult, már nem fényesedik úgy át a homlokom. Bár én mindig használok a T vonalra mattító púdert, az a tuti
Nemrég vettem meg ezt az alapozót. Bevált, de egy kicsit sötétebb árnyalatot sikerült választanom, így egy időre félretettem.
Szóval jó az a spirál? Írsz róla? Épp keresem az igazit!
Régen használtam, nekem az aranykupakos volt meg… hosszított, dúsított, nem pergett, nem csípte a szemem (amiket előtte próbáltam, mindtől folyt a könnyem 2-3 óra után) és vicces volt tekergetni.
A Maybelline Lash Sensationalt és a Lovely Vampire Lashest is nagyon szeretem.
Köszi!
Ezt a lila Bourjois spirált én is szeretem. Nekem naggyon hamar kipurcan a szemem akármitől, de ezt bírja. @Amadea ajánlotta nekem is.