Mit használtál ma?

Rajtam kékeslilás, hasonló mint ezen a fotón, Redditről van, nem saját.
Csak többször kell átmennem rajta, hogy jó fedése legyen. Most a Chai árnyalat fölé kentem, de nekem nem állt jól, de lehet mert 2 napja elkapott valami vírus és eleve “beteges” a tekintetem. De szerintem nálam ez a kombó se volt díjnyertes, egy arannyal vagy a rózsaszínessel jobban állt volna. Plusz valóban potyognak a kék csillámok, szóval még betegebbnek néztem ki a kékes, amúgy sem lealapozott arcommal és szemkörnyékemmel. Szerintem a mandala nálam ki fog kerülni a külső részekbe. Ellenben a testszínű szemcerkás részeken megmaradt. Máskor, ha ide használnám ahol a fotómon van kipróbálom a glitterfixet.

Ezt a swatchos reddit bejegyzést ajánlom nagyon jó “átlagos” emberek által készített swatchok vannak itt!

1 Likes

Nekem is :slight_smile: Olyan szép színe és fénye van. Jó döntés volt, hogy megvásároltam.

1 Likes

Végre újra a kezeim közé került a Blue Blood paletta. A sötétkék szín csak a külső v-be került. A mozgó részre pedig a felső sor érdekes árnyalatú fényes színe.
JSC folyékony rúzs: Celebrity Skin (nagyon szeretem)
Kép

Kép
Kép

6 Likes

Dràga @Anheszenamon, hogy tetszik az nd? Bevàltak a szìnei? A sàrgàk annyira zavarnak , hogy mèg mindig fontolgatom az eladàsra. A blue bloodot ugyanùgy latolgatom.

Jaj ez a paletta :heart_eyes: :heart_eyes: egy álom!!! Nekem is a listámon van :heart_eyes:

1 Likes

Lehet, hogy megvàlok tőle, ha gondolod, szòlj. Beautybayen vettem, szàmla megvan , nem pròbáltam, le is volt árazva kb. 35 euròra? ( kb… 10.500 ft) :kissing_heart:

1 Likes

Úristen, igen nagyon érdekel!!! Hogy tudom átvenni? :heart_eyes: Fizetésben lehet kérek picike haladékot, ha nem baj, pénteken veszek át egy palettát meg a Kiko rendelésem Amadeától éppen :face_with_hand_over_mouth: Annyira aranyos tőled, hogy felajánlottad :heart_eyes:

2 Likes

Èn àprilis 4- 5 től leszek Bp- en addig ràèrsz a fizetèssel, akkor elteszem szìvesen neked. :sparkling_heart:

2 Likes

Jujjujjj hát el se tudom mondani, mennyire boldoggá teszel ezzel most :gift_heart: :heartpulse: Nagyon köszönöm, kivárom akkor az áprilist és egyeztetjük az óráinkat mely nap jó neked én tudok alkalmazkodni :heart_eyes: Addigra simán meg lesz a pénz is, jaj de jó, nagyon nagyon köszönöm a felajánlást :heart:
Email címet ha küldök itt a fórum rendszerén keresztül azt megkapod?

2 Likes

Megkaptam :ok_hand:

1 Likes

Úgy szeretem, hogy a Hole számairól vannak elnevezve dolgok, mint a Celebrity Skin meg rúzsként a Doll Parts. Nagy Courtney Love/Hole rajongó vagyok! :slight_smile: Köszönöm a figyelmet, biztos mindenkit nagyon érdekelt… :smiley: (Azért jó, hogy bizonyosos Hole számokról nincs elnevezve semmi. :smiley: )

4 Likes

Mekem nagyon tetszik. Még a sárgák is. Bár nekem barna a szemem, így szerintem kifejezetten jól mutatnak a sárgák rajtam. Még munkahelyre is készítettem vele halvány sárga szofisztikált szemsminket tusvonallal. A színek tartósak (Milani alappal nem annyira, de azzal is kibírnak 8 órát mozdulatlanul, Too Faced primerrel meg szinte bármennyit)
Előre làtom, hogy tavasszal nagyon sokat fogom használni ezt a palettát.

1 Likes

Tényleg csodaszép! Azt hiszem ez volt az első Jeffree palettám. Utána már mindenképp kellett az Alien és Blood Sugar is.

1 Likes

Ma rózsaszín/rosegold szemsminket készítettem:
Kép

Kép

Kép

Kép

7 Likes

Az Alienről le kell mondanom már nem gyártják Amadea szerint :frowning: Legalább időm se volt beleszeretni :sweat_smile: A Blood Sugarral is szemezgetek még, de a Blue Bloodot jobban várom és vágyom jelenleg :smiling_face_with_three_hearts: Meg biztos piacra dob még pár csodát Jeffree :face_with_hand_over_mouth:

Az ND sárgái engem azért riasztanak mert Hófehérke vagyok, nyáron is csak “emberi” színt kapok, emiatt félek, hogy olyan beteg külsőt adna ennyi sárga amennyi ebben a palettában van, hiába barna a szemem kicsit zöldes beütéssel. Attól függ milyenek a fények és a smink. Pedig szép paletta amúgy :heart:

1 Likes

Ma egy sárgás-zöld szemsminket készítettem. Rájöttem, hogy nagyon szeretem ezeket a színeket magamon. A mozgó rész külső felére ment a KAP ásványi por szemhéjfesték Bud árnyalatban. Ez egy gyönyörű szín (talán mohazöldnek mondanám) a belső szemzugba az UD paletta hideg arany színe, a többi részre pedig a fényes sárgás/zöldes árnyalat került. Tusvonalat is húztam, a számra Bobbi Brown Pink Nude rúzsát használtam. A pirosítópalettából pedig a narancsos bal alsó pírt (pont illett a zöld sminkhez meg a barackos nude rúzshoz)
Tényleg jó visszatérni a régebbi termékeinkhez is, most pl újra felfedeztem a KAP szemhéjport és szerelembe estem a színével) meg a Bobbi rúzs is nagyon kényelmes viselet, szuper a színe és napközben tükör nélkül is újrakentem.
Kép

Kép
Kép

9 Likes

A fotóról lemaradt a Mac Stormy Pink (lilás) Paintpotja. Ez volt az alap, erre tapogattam fel a JP paletta ezüstös szürkéjét ami itt a fotón totál zöldnek tűnik. A külső részre a Nabla fényes lilája ment, a széleket pedig a matt lilás színnel satíroztam el. Az alsó-felső pillatövekbe az Essence lila Longlasting ceruzával húztam vonalat.
A Mac rúzs szintén lilás beütésű, krémes-fényes finishű Syrup.
Kép

Kép
Kép
Kép

8 Likes

@anon27689852 , tegnap kipróbáltam a glitter alapot a sminkemhez, direkt az OA-t választottam, mert az nagyon potyogós volt a múltkor. Szuperül tartott, az alsó vonalon is és nem potyogott. Szerintem a többi ilyen sminknél is glitter primert fogok majd használni nagyon bevált! Köszönöm az ajánlást @whitemerci !

01_30

18 Likes

Nagyon szép lett, és te is az vagy!

1 Likes

Ma csak egy szolid, gyors sminket dobtam fel. Beteg a kisfiam, orvoshoz mentünk.
Délután új sminket készítek mert esküvőre megyünk a férjemmel.
Kép
Kép
Kép

7 Likes