Mai kellékek:
A bronzosítót használtam a mélyítővonalba is.
Tetszik a Pupa pirosító?
Nagyon kis csinos ez a Viseart paletta.
Tudom, csak nem bírtam kihagyni (elvégre fantasztikus humorom van).
És a kísértéstől úgy lehet a legkönnyebben megszabadulni, ha megadjuk magunkat neki.
Az a Pupa pirosító! Mindig megdobban tőle a szívem!
Ezzel mélységesen egyetértek, mindkét állítással
Ez melyik pirositja? En is kiszurtam, nagyon szep. Mint valami csillogo fagyi
Úgy tudom megszűnt sorozat darabja. Én sosem találkoztam vele csak itt képen.
Akkor nekünk marad a távolrol gyonyorkodes.
A Bourjois alapozót szereted?
@Amadea, @umpalumpa nagyon szeretem ezt a Pupa pirosítót. Annyira szép!
Sajnos limitált kiadás volt @lizaliza
@anon27689852 ezt a Healthy mix alapozót nagyon szeretem. Szép a végeredmény, könnyed, nem maszkos, nem gyűlik csomókba. Nagyon hasonlít a L’oreal True Match alapozóra.
Viszont a Bourjois AirMat alapozót nem szeretem. Sokkal vastagabb, nehezebb és csúnyán kiemeli az orrom körüli száraz bőrt. Még a homlokomon is összecsúszik pár óra után, hiàba fixálom. Alig várom, hogy elfogyjon.
Rég használtam ezt a palettát pedig annyira szép. A Kiko szemhéjceruzát alapként tettem fel és nagyon tartós volt vele a szemsminkem.
Csak azért, mert a hétvégén én is megvettem és ma tesztelem magamon élesben előszőr.
Majd írd meg hogy tetszett e?
Nagyon kellemes, tartós viselet, semmi gondom nem volt vele, talán csak annyi, hogy azt hittem, hogy erőteljesebben bőrfényű lesz a finishe. De ezt leszámítva nagyon selymesen terült az arcomon, egész nap kellemes tapintású volt tőle a bőröm.
Kézzel felkenve sokkal természetesebb volt az eredmény, mint ecsettel.
Ezekkel készítettem a mai szolid sminket:
A rúzs: Clarins Tropical Pink
Mai smink. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a kombó jól állt nekem. A Mandala szín helyett inkább valami aranyat kellett volna párosítanom ezzel a barnás színekkel. Imádom amúgy ezt a lila duokrómot, de barnával mixelve szerintem fáradttá teszi a tekintetem. Legközelebb más színkombóban próbálom ki, eddig a kékes színekkel párosítottam azzal nagyon szép volt.
Az a MAC pirosltó még mindig tetszik!
Ha valakinek van valami óhaja, jövő héten otthon leszek 5 napot. Volt előző hónapban 35 túlórám, kiadják szabadnapnak ha minden igaz.
Az a CT meg Artdeco esztetikum mar onmagaban meger egy miset igy egymas mellett😍
Rajtam inkább olyan hideg kékes a mandala, mint lilás… egész meglepődtem rajta, amikor felkentem.