Mit használtál ma?

Mai kellékek:
A bronzosítót használtam a mélyítővonalba is.

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

10 Likes

Tetszik a Pupa pirosító?
Nagyon kis csinos ez a Viseart paletta.:slight_smile:

Tudom, csak nem bírtam kihagyni (elvégre fantasztikus humorom van).
És a kísértéstől úgy lehet a legkönnyebben megszabadulni, ha megadjuk magunkat neki.

2 Likes

Az a Pupa pirosító! Mindig megdobban tőle a szívem! :heart_eyes:

2 Likes

Ezzel mélységesen egyetértek, mindkét állítással :smiley: :laughing::heartpulse:

1 Likes

Ez melyik pirositja? En is kiszurtam, nagyon szep. Mint valami csillogo fagyi :heart_eyes:

Úgy tudom megszűnt sorozat darabja. Én sosem találkoztam vele csak itt képen.

Akkor nekünk marad a távolrol gyonyorkodes. :slight_smile:

1 Likes

A Bourjois alapozót szereted?

1 Likes

@Amadea, @umpalumpa nagyon szeretem ezt a Pupa pirosítót. Annyira szép!
Sajnos limitált kiadás volt @lizaliza
@anon27689852 ezt a Healthy mix alapozót nagyon szeretem. Szép a végeredmény, könnyed, nem maszkos, nem gyűlik csomókba. Nagyon hasonlít a L’oreal True Match alapozóra.

Viszont a Bourjois AirMat alapozót nem szeretem. Sokkal vastagabb, nehezebb és csúnyán kiemeli az orrom körüli száraz bőrt. Még a homlokomon is összecsúszik pár óra után, hiàba fixálom. Alig várom, hogy elfogyjon.

4 Likes

Rég használtam ezt a palettát pedig annyira szép. A Kiko szemhéjceruzát alapként tettem fel és nagyon tartós volt vele a szemsminkem.
Kép

Kép
Kép

7 Likes

Csak azért, mert a hétvégén én is megvettem és ma tesztelem magamon élesben előszőr.

Majd írd meg hogy tetszett e?

1 Likes

Nagyon kellemes, tartós viselet, semmi gondom nem volt vele, talán csak annyi, hogy azt hittem, hogy erőteljesebben bőrfényű lesz a finishe. De ezt leszámítva nagyon selymesen terült az arcomon, egész nap kellemes tapintású volt tőle a bőröm.
Kézzel felkenve sokkal természetesebb volt az eredmény, mint ecsettel.

1 Likes

Ezekkel készítettem a mai szolid sminket:
A rúzs: Clarins Tropical Pink
Kép

Kép
Kép

9 Likes

Mai smink. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a kombó jól állt nekem. A Mandala szín helyett inkább valami aranyat kellett volna párosítanom ezzel a barnás színekkel. Imádom amúgy ezt a lila duokrómot, de barnával mixelve szerintem fáradttá teszi a tekintetem. Legközelebb más színkombóban próbálom ki, eddig a kékes színekkel párosítottam azzal nagyon szép volt.

01_27 20200127_1000142 20200127_10075222

10 Likes

Az a MAC pirosltó még mindig tetszik! :face_with_hand_over_mouth:

Ha valakinek van valami óhaja, jövő héten otthon leszek 5 napot. Volt előző hónapban 35 túlórám, kiadják szabadnapnak ha minden igaz.

4 Likes

Az a CT meg Artdeco esztetikum mar onmagaban meger egy miset igy egymas mellett😍

3 Likes

Rajtam inkább olyan hideg kékes a mandala, mint lilás… egész meglepődtem rajta, amikor felkentem. :roll_eyes: