Mit használtál ma?

Köszönöm! :slight_smile:
Próbáltam már gyakorolni, szerintem nekem a szemem formája miatt nem áll jól akárhogy is csinálom :thinking: vagy még nem jöttem rá arra, hogy nekem mi állna jól :slight_smile:

Majd egyszer megcsinálom és küldök képet róla, hogy csak én gondolom.e rossznak?! :thinking::blush:

Egy biztos: @Kokapu Te nagyon ügyes vagy! :slight_smile:

1 Likes

Még csak 2 napja használom, szóval egyelőre annyit tudok róla mondani, hogy kellemes az illata, jól hidratál és békésen megvan együtt más cuccokkal a fejemen :smiley: Remélem nem lesz holy grail, mert nem engedhetem meg magamnak rendszeresen :joy:

Micsoda ellentmondás, mégis, érti minden szegény krémmániás! Ennyi pénzért elvárjuk, hogy csodaszer legyen (jogosan!), de jaaaj, akkor meg rendszeresen bele kell invesztálni.:smiley:

1 Likes

:gift: Ajándékba kaptam az idei Yves Rocher - pomme rouge ünnepi kollekcióból egy mini szettet. Egyelőre az ajakbalzsamot próbáltam ki, aminek ugyan a piros almához semmi köze, viszont olyan mennyei mandulás illata van (mandulaolaj van benne elvileg), hogy egyszerűen elképesztő! Sőt, azt kell hogy mondjam, ez a legeslegjobb illatú ajakápoló, amit valaha használtam. Remélem, a hatása is jó lesz, bízom a sheavajban. Véleményt később írok majd hozzá, ezt mindenképp meg akartam osztani veletek :smiley:

3 Likes

Ma:
Nyx Shine Killer Primer (jól megvagyunk)
Lioele CC krém (még mindig nagyon jó)
Nars és TIUP korrektor
Hourglass púder
Physicians Formula Butter Bronzer
ABH Sun Dipped Glow Kit Tourmaline highlighter (belső szemzugba is), a bronzos szín meg a mozgó részre
Zoeva szemöldökceruza Arsenic
Milani szhéjalap (mérges vagyok rá)
UD Born to Run: a matt bőrszínt, a korallt és egy közepes barnát használtam (kis lágy sminkhez volt kedvem)
LH Cosmetics Levy Flash Crayon
Lovely Vampire Lashes
MAC Liptensity Smoked Almond

Parfüm: a Tezenisben lehetett ajándékba választani a vásárlás mellé 3 parfüm közül, én az édesebb Rockot hoztam el. Bitang tartós.

1 Likes

Reggel: Balea Q10 fényvédő SPF15
Egész jól megvagyunk.Lehet rá sminkelni. Egyedül a benne lévő sok parfümmel nem vagyok kibékülve :confounded:

Smink: Estée Lauder pirosító rebel rose árnyalat.
Nos, csalódott vagyok. Az Alverde pirosítom sokkal pigmentáltabb és tartósabb. Azért ez kicsit durva, mert az Alverde 1000 Ft körül van Az Estée Lauder pedig 15.000Ft körül… Hát, kimerem jelenti, hogy az Alverde jobb.
Estée Lauder Pure szempillaspirál. 10 ezer forint körül volt. A 4 ezres LO’réal szempillaspirálom szintén kiüti az ELt.
Estée Lauder Color Envy ajakrúzs nude színben.Nos, egy ivás után a fele teljesen lekopott… 10500 Ft rúzsról beszélünk. Maradjunk annyiban, hogy csalodtam az ELben és nem veszek tőlük többet semmit sem, mert a drogériás sminkek nagyobb teljesítményt nyújtanak… :confounded:

Este: Paraffinolaj
Eucerin arctisztító gél
TO NMF :slight_smile:

2 Likes

Sajnálom, hogy így jártál.:frowning: Nekem 2 rúzsom van tőlük, de szintén nem vagyok lenyűgözve. Lehet, hogy régebben, amikor kevés jó minőségű áru volt elérhető, nagyon jónak számított az EL, de már sokkal több márkához férünk hozzá és szuper termékek vannak az olcsóbbaknál is.
Meg a márkanevet is vastagon megfizetjük. Pl. vicces, hogy a ColourPopot és a Kylie Cosmeticset is a Seed Beauty gyártja, az áruk meg ég és föld (egyesek szerint a minőség ugyanaz).

1 Likes

kmsink1

alapozó: MádaraCC light beige
szemöldök: ABH Dipbrow pomade Auburn és Bobbi Brown instant full cover concealer
kontúr: Becca Stick foundation Almond és UD Beached Bronzer Bronzed
pirosító: Bobbi Brown pot rouge for lips and cheeks Powder pink 6 és Bronzing powder Tawny Brown
korrektor: Bobbi Brown Intensive skin serum concealer
highligter: Colourpop luster dust Aura voir
száj: Bobbi Brown Sheer lip color Tutu 14
szem: Ace Beauté Classical paradise, Juvia’s Place Zulu, MAC pigment Dark soul
szempilla spirál: Tarte Amazonian clay smart mascara

5 Likes

Az Isana Q10 fényvédős hidratálója is parfümös sajnos, szerencsére nem sokáig érzem magamon, mert különben engem is zavarna.
Sajnálom, hogy csalódtál az EL termékekben. Nagyon bosszantó dolog ez, mert az ember azt várná, hogy ennyi pénzért már csúcsminőséget kap, és nem kell megalkuvást kötni semmiben mint pl tartósság, pigmentáltság és kényelmes viselet. Ez lenne az alap egy ilyen árú terméknél.
Pár éve még én is ódákat zengtem az EL Pure Color Envy rúzsokról, és azt továbbra is tartom, hogy nagyon szépen kisimítja az ajkaimat, nem emel ki egyetlen ráncocskát sem a számon, viszont a tartósságuk ugyan annyi mint bármely drogériás rúzsnak. Ha belegondolok akkor ez alapján semmiképp nem érik meg az árukat.

1 Likes

Nagyon szép smink lett! És csupa szuper terméket használsz. Becca márkától még nem próbáltam semmit, de egy highlighterre majd szeretnék beruházni.

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm, ezt ma nagyon sikerült eltalálni a hangulatomhoz, ritkán van ilyen:). A termékek gyűjtögetése meg összeszedett stratégia eredménye. Lassan teljesen lecserélem a jól bevált kedvencekre a sminkcuccaimat. Nekem van egy http://kremmania.hu/kremek/becca-cosmetics-becca-shimmering-skin-perfector -om és nagyon kellemes viselet. Kifejezetten visszafogott, természetes fénye van, és smink alá, felé, és keverve is megállja a helyét, de nem az űrből is látszó fajta, inkább a selyemfényű elegáns.

1 Likes

Catrice Tinted Blur Mousse (most hogy nincs rajtam pattanás, egészen elégedett vagyok vele. Látszólag nincs fedése és semmit nem csinál az arcommal, de kipróbáltam, hogy csak az arcom egyik felére kentem fel, és elképesztő a változás. Sokkal simább arcbőrt eredményez, a pórusok látványát is csökkenti valamelyest és egységesíti az arcszínemet. Még korrektort sem használtam ezek után a szemem alá)
Trend it up kontúrpalettával kontúroztam
Tom Ford pirosító Flush szín, ezt az Essence új Ho Ho Ho karácsonyi kollekció highlighter ecsetével vittem fel. Én pirosításra és kontúrozásra fogom használni
Revolution Baked highlighter Peach lights szín, RT Setting Brush ecsettel applikáltam fel
Catrice szemöldökceruza
Maybelline Color Tattoo Créme de Nude színét használtam szemhéjalapnak
Revolution Iconic Pro2 paletta: matt natúr színnel fixáltam a szemhéjamat, ehhez megint az RT Setting Brush ecsetét használtam, majd egy Essence satírozó ecsettel készítettem egy átmenetet a mélyítőbe és kicsit fölé eső részre, amihez a paletta matt barack színét használtam.
RT kisebb fejű satírozó ecsettel koncentráltan csak a mélyítőbe és a külső v-be egy matt sötétebb lilát vittem fel, szintén ebből a palettából.
A mozgó szemhéjamra az ujjammal tapogattam fel a mai napon használt highlighter színt, ami a Peach Lights, egy irizáló rózsaszínes árnyalat
az alsó pillatőbe szintén a matt sötétlila került, ezt összekötöttem a külső v-vel, fentre pedig a felső pillatőbe satíroztam egy vékony kis fekete tusvonalat a paletta matt feketéjével. Nem látványos, csak hogy kicsit ráerősítsek a szempillákra.
Lovely Vampire Lashes szempillaspirál
KAP Melrose rúzs

parfüm: https://kremmania.hu/kremek/thierry-mugler-alien-edt 10 ml-s fújósom van belőle, most vettem és szerelem első használatra.

Biztosan említettem már, hogy az esti rutinomba bekerült egy Alverde szempillaszérum. Egy youtube videóban láttam, és azt kell, hogy mondjam működik. Sok szempillám van, de nem annyira hosszúak. És szerintem ez a cucc javított rajtuk, mert ha felrakom a szempillaspirált csak ámulok, hogy milyen szépek a pilláim. És az alsók is. Szóval én újra fogom venni:
https://kremmania.hu/kremek/alverde-over-night-coffein-serum

2 Likes

Teljesen egyetértek Amadea! :smirk::blush:

1 Likes

Így van. Nagyon krémes , nem ráncosodnak az ajkaim, viszont egy ivás vagy orrfulyás és már sehol semmi. Ennyi pénzért rablás, mert más drogériás termékek ugyan ezt a szintet hozzák.

A rúzs tartósságának margójára:
Én inkább azt szeretem, ha pl. evés közben maradéktalanul eltűnik a rúzs, utálom a szívós maradékot kapargatni. Ezért nem használok folyékony rúzst, de legutóbb elcsábultam a Nabla egyik darabjára (Vivid Velvet). Semmi baj nem volt, amíg nem jutottam el a szendvics utáni teáig. A szendvics után még egyben volt a rúzs, pedig nem óvatoskodtam, csak a szám két szélére került két szarvacska alakú folt. A tea után eléggé megkopott és kb. képtelenség volt a maradványait eltávolítani.
Szóval inkább kopjon le szépen és inkább újrakenem, de ne másszon sehova.

De vagány a szemed, nagyon tetszik!
Nehéz az ABH pomádéval bánni? Mindig nézegetem, de annyira hozzászoktam a mikro ceruzákhoz, hogy nem tudom, tudnék-e bánni vele.

1 Likes

Köszönöm szépen, imádom, hogy mertem ilyen bátor lenni:). Én sokkal jobban tudok a krémmel bánni, mint a ceruzákkal. ABH ecsetet használok hozzá, de egy sima ferde szemöldök ecsettel is nagyon szépen mutat. Sokkal gyorsabb, egységesebb és szebb az eredmény nekem, mint ceruzával. Ráadásul ha hajszín változtatok, kis szemfesték porral tudom a színt is manipulálni. Nekem nagyon bevált az ABH pomádé, már a 2.tubussal vásároltam, és szerintem meg fogok maradni nála, mert nagyon kiadós, és szuper tartós, télen, nyáron, esőben, strandon. Még egy vizicsúszdázást is kibírt:D

1 Likes

Wow, most halkan füttyentettem egyet! Micsoda színek! Milyen a Juvia’s paletta? Pont ma rendeltem meg a mini Masquerade-t, mert nem tudtam ellenállni a Beauty Bayen a -30% kedvezménynek. :slight_smile: Még nem próbáltam sosem, de nagyon kíváncsi vagyok rá.

1 Likes

Úúúúú, de jól tetted, hogy megvetted. Imádni fogod:). Alig várom, hogy mesélj majd hogyan tetszik. Én beleszerettem, és alig várom a következő palettát, hogy megvehessem. Nagyon könnyű vele dolgozni, iszonyat pigmentált és csodás élénk színek vannak benne. Teljesen más így sminkelni, hogy nem kell szenvedni a színekkel, csak használni. Nagyon kevés elég belőle amúgy és brutál mennyiséget kapni nagyon jó áron. Én nagy rajongója lettem a márkának:).

1 Likes

Tyű, de szuper, akkor jól fog indulni 2019 (idén már biztosan nem érkezik meg)! :heart_eyes:

1 Likes