Catrice Tinted Blur Mousse (most hogy nincs rajtam pattanás, egészen elégedett vagyok vele. Látszólag nincs fedése és semmit nem csinál az arcommal, de kipróbáltam, hogy csak az arcom egyik felére kentem fel, és elképesztő a változás. Sokkal simább arcbőrt eredményez, a pórusok látványát is csökkenti valamelyest és egységesíti az arcszínemet. Még korrektort sem használtam ezek után a szemem alá)
Trend it up kontúrpalettával kontúroztam
Tom Ford pirosító Flush szín, ezt az Essence új Ho Ho Ho karácsonyi kollekció highlighter ecsetével vittem fel. Én pirosításra és kontúrozásra fogom használni
Revolution Baked highlighter Peach lights szín, RT Setting Brush ecsettel applikáltam fel
Catrice szemöldökceruza
Maybelline Color Tattoo Créme de Nude színét használtam szemhéjalapnak
Revolution Iconic Pro2 paletta: matt natúr színnel fixáltam a szemhéjamat, ehhez megint az RT Setting Brush ecsetét használtam, majd egy Essence satírozó ecsettel készítettem egy átmenetet a mélyítőbe és kicsit fölé eső részre, amihez a paletta matt barack színét használtam.
RT kisebb fejű satírozó ecsettel koncentráltan csak a mélyítőbe és a külső v-be egy matt sötétebb lilát vittem fel, szintén ebből a palettából.
A mozgó szemhéjamra az ujjammal tapogattam fel a mai napon használt highlighter színt, ami a Peach Lights, egy irizáló rózsaszínes árnyalat
az alsó pillatőbe szintén a matt sötétlila került, ezt összekötöttem a külső v-vel, fentre pedig a felső pillatőbe satíroztam egy vékony kis fekete tusvonalat a paletta matt feketéjével. Nem látványos, csak hogy kicsit ráerősítsek a szempillákra.
Lovely Vampire Lashes szempillaspirál
KAP Melrose rúzs
parfüm: https://kremmania.hu/kremek/thierry-mugler-alien-edt 10 ml-s fújósom van belőle, most vettem és szerelem első használatra.
Biztosan említettem már, hogy az esti rutinomba bekerült egy Alverde szempillaszérum. Egy youtube videóban láttam, és azt kell, hogy mondjam működik. Sok szempillám van, de nem annyira hosszúak. És szerintem ez a cucc javított rajtuk, mert ha felrakom a szempillaspirált csak ámulok, hogy milyen szépek a pilláim. És az alsók is. Szóval én újra fogom venni:
https://kremmania.hu/kremek/alverde-over-night-coffein-serum