Mit használtál ma?

Én is szoktam keverni a palettákat és a márkákat is.

Nagyon dögös lett.:slight_smile:

1 Likes

Annyira jó példa vagy arra, hogy rejtett szemhéjat is lehet szépen sminkelni.:slight_smile:

2 Likes

Köszönöm, minden vágyam volt, hogy tudjak izgalmas sminkeket készíteni, de nem sikerült sose. Egy barátnőm mutatta ezt a sorsfordító videót. Na azóta indult be a sminkőrület nálam. Eddig kb le is mondtam a sminkelésről, áh úgyse látszik minek, a kozmetikusok se tudtak velem mit kezdeni egyik rosszabb sminket csinált mint a másik. Úgy néztem ki mint egy travi (de nem a jó értelemben). Annyira hálás vagyok ezért a videóért, az egész életem megváltoztatta. Annyira kevés “igazi” rejtett szemhéjas videó van fenn, ami európai szemre is jó. Csipegetek a YT “ál-hooded eyes” videók között, de aki a szempilla feletti részt bűvöli az nálam felejtős, nem is látszik az a része a szememnek.

Ezt a sminket Wayne Goss tutorialja ihlette. De sajna nincsenek olyan izgisebb verziók, mint a cut-crease, csak ez a kifelé sötétítés. Sok a hely a szemhéjamon, lehet rá mázolni az fix :smiley: Most ezeken kísérletezek és a változatos színekkel.

Ha vannak sorstársak itt még nagyon kíváncsi lennék az ő sminkelési módszereire :slight_smile:

4 Likes

Mostanság így valahogy…
Kivéletesen vállalható fotó is született a végeredményről.
A rúzs az IsaDora nyereményem, matt Red Carpet árnyalatban, a többi felhasznált termék talán jól felismerhető!

89

90

22 Likes

Az artdeco shimmer powderet egesz arcra hasznalod? :open_mouth:Csodas a vegeredmeny, mintha filterezve lenne az arcod. Nem tudom, az en kombinalt boromon hogy mukodne ez…

1 Likes

Fénnyel szemben készült a fotó, talán ezért a filter hatás…
A shimmer púdert egy puha, de tömött ecsettel az egész arcra felviszem, majd a RT highlighter ecsettel az orromra, az ajkak alsó és felső legmagasabb pontjaira, stb. (szóval mindenhova, ahova kell) pedig koncertráltan.
Ezért a shimmer púderért minden nap imába foglalom @anon37424161 nevét! :laughing:

1 Likes

De szépségesen áll neked ez a smink, jól áll a Carli is nagyon! Eszembe jutott @whitemerci tanácsa, azt hiszem ő javasolta a glitter alapot a potyogós szemfestékekhez, még nem teszteltem, de fogom! Főleg az OA potyog nagyon.
A bőröd meg elképesztően gyönyörű, meg se mondanám, hogy van rajtad bármilyen alapozó, annyira természetes hatása van! :heartpulse:

1 Likes

Hát… köszönöm. :innocent:

Na, még olyanom sincs! :roll_eyes:
A Carliban sok hasonlóságot véltem felfedezni a Nabla Dreamyvel. Az OA-t még nem is próbáltam, a BOLI-ért is kár, hogy potyog, mert nagyon tetszene. Kénytelen vagyok a MOO-t használni helyette. Egyébként szép szín az is!
A Mandalát próbáltad már?

A glitter alapos verzióra én is kíváncsi vagyok, én az alsó vonal miatt morcogtam épp az OA miatt, mert konkrétan eltűnt, vagyis lefolyt, a csillámok pedig beterítették az arcomat. Felülre sem próbáltam még a glitter alapot nem csillámos festékkel, szóval félve ajánlom, erről nincs még személyes tapasztalatom.

Egyébként nekem ott maradtak a színek java része, nem volt vele számottevő gondom, de a csillámosokkal igen (OA, Aura és a My Angels) ők szeretnek kalandozni másfelé, főleg lefelé :smiley:

A Mandala a kedvencem eszméletlenül szép! Láttam olyan tutorialt, ahol a Stev árnyalatra rakja fel, elképesztő a kettő együtt, tuti ezt is kipróbálom.

Ma sokat nézegettem a Nablákat, szerintem emiatt se fogott meg a Dreamy én is úgy éreztem nagyon hasonlít a Carli palettához.

1 Likes

Köszönöm! Hétvégén kicsit kiélem magam a színekkel :art:

2 Likes

hát az egy dolog, hogy fénnyel szemben készült a kép, de én egy reflektort is tolhatnék az arcomhoz, akkor sem lenne ennyire éteri a végeredmény. :)) szuperül áll Neked ez az egész smink, na.

1 Likes

Velük pingáltam reggel:
K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

“Pigmentáltam”-ot olvastam. :smiley: :smiley:

3 Likes

Én is :joy: Aztán néztem amikor olvastam amit te írtál hogy dehát azt is írta :rofl: vissza kellett tekerjek, hogy mi is van. :joy:

3 Likes

Tegnapi smink. Én nagyon szeretem ezt a duokróm Trend it up szemhéjfestéket, meg kell tanulni használni, és nem minden alappal jó. A Color Tattoon jól működik :slight_smile: Megvan belőle a kék-rózsaszín is, a hideg arany és rózsaszín kombót elajándékoztam, úgy éreztem nem állt jól.

A rúzs Estée Lauder Brushed Bronze. Enyhén vöröses beütésű, kicsit barnás szín, metálos fénnyel.

20200121_084715

9 Likes

Mai smink:
A kép alapján lehet, hogy nem minden termékről derül ki, pontosan mi is az:
Artdeco Claudia Schiffer szemceruza (sötétbarna)
Mac Paint Pot Vintage Selection
Pat McGrath Mercury pigment
K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

Szerintem @Amadea lett az én “dílerem” :sweat_smile: ezt a palettát is az ő ajánlása alapján vettem meg és nagyon telitalálatos, imádom egyszerűen! Akkor is, ha “erősek” a színek. Az elején én is féltem nappalra használni, de kezdek rákapni nappali sminkként is.

Szerencsére ma sem felejtettem el az alsó pilláim alá testszínű szemceruzát tenni, és most is nagyon szépen megmaradt a smink, nem mászott le, mint amikor először használtam ezt a lilát az ABH-ból.
Bátran ajánlom ezt a módszert akik hasonló gondokkal küzdenek. :slight_smile:

A rúzs a Makeup Factory 223 áranylata, számomra a tökéletes erősebb, színes sminkhez illő nude.

01_22
20200122_115127

19 Likes

Nyuuugodtan szidj engem, hogy folyamatosan viszlek a bűnbe.:blush: De hát ez a paletta egy kis mennyország önmagában!

4 Likes

Szidni? :smiley: Megyek én magamtól a bűnbe, mindennek ellenállok, kivéve a kísértésnek :laughing: Enyje no, hát ha jókat ajánlgatsz, mit tehetek :smiley:

2 Likes