Én is szoktam keverni a palettákat és a márkákat is.
Nagyon dögös lett.
Annyira jó példa vagy arra, hogy rejtett szemhéjat is lehet szépen sminkelni.
Köszönöm, minden vágyam volt, hogy tudjak izgalmas sminkeket készíteni, de nem sikerült sose. Egy barátnőm mutatta ezt a sorsfordító videót. Na azóta indult be a sminkőrület nálam. Eddig kb le is mondtam a sminkelésről, áh úgyse látszik minek, a kozmetikusok se tudtak velem mit kezdeni egyik rosszabb sminket csinált mint a másik. Úgy néztem ki mint egy travi (de nem a jó értelemben). Annyira hálás vagyok ezért a videóért, az egész életem megváltoztatta. Annyira kevés “igazi” rejtett szemhéjas videó van fenn, ami európai szemre is jó. Csipegetek a YT “ál-hooded eyes” videók között, de aki a szempilla feletti részt bűvöli az nálam felejtős, nem is látszik az a része a szememnek.
Ezt a sminket Wayne Goss tutorialja ihlette. De sajna nincsenek olyan izgisebb verziók, mint a cut-crease, csak ez a kifelé sötétítés. Sok a hely a szemhéjamon, lehet rá mázolni az fix Most ezeken kísérletezek és a változatos színekkel.
Ha vannak sorstársak itt még nagyon kíváncsi lennék az ő sminkelési módszereire
Mostanság így valahogy…
Kivéletesen vállalható fotó is született a végeredményről.
A rúzs az IsaDora nyereményem, matt Red Carpet árnyalatban, a többi felhasznált termék talán jól felismerhető!
Az artdeco shimmer powderet egesz arcra hasznalod? Csodas a vegeredmeny, mintha filterezve lenne az arcod. Nem tudom, az en kombinalt boromon hogy mukodne ez…
Fénnyel szemben készült a fotó, talán ezért a filter hatás…
A shimmer púdert egy puha, de tömött ecsettel az egész arcra felviszem, majd a RT highlighter ecsettel az orromra, az ajkak alsó és felső legmagasabb pontjaira, stb. (szóval mindenhova, ahova kell) pedig koncertráltan.
Ezért a shimmer púderért minden nap imába foglalom @anon37424161 nevét!
De szépségesen áll neked ez a smink, jól áll a Carli is nagyon! Eszembe jutott @whitemerci tanácsa, azt hiszem ő javasolta a glitter alapot a potyogós szemfestékekhez, még nem teszteltem, de fogom! Főleg az OA potyog nagyon.
A bőröd meg elképesztően gyönyörű, meg se mondanám, hogy van rajtad bármilyen alapozó, annyira természetes hatása van!
Hát… köszönöm.
Na, még olyanom sincs!
A Carliban sok hasonlóságot véltem felfedezni a Nabla Dreamyvel. Az OA-t még nem is próbáltam, a BOLI-ért is kár, hogy potyog, mert nagyon tetszene. Kénytelen vagyok a MOO-t használni helyette. Egyébként szép szín az is!
A Mandalát próbáltad már?
A glitter alapos verzióra én is kíváncsi vagyok, én az alsó vonal miatt morcogtam épp az OA miatt, mert konkrétan eltűnt, vagyis lefolyt, a csillámok pedig beterítették az arcomat. Felülre sem próbáltam még a glitter alapot nem csillámos festékkel, szóval félve ajánlom, erről nincs még személyes tapasztalatom.
Egyébként nekem ott maradtak a színek java része, nem volt vele számottevő gondom, de a csillámosokkal igen (OA, Aura és a My Angels) ők szeretnek kalandozni másfelé, főleg lefelé
A Mandala a kedvencem eszméletlenül szép! Láttam olyan tutorialt, ahol a Stev árnyalatra rakja fel, elképesztő a kettő együtt, tuti ezt is kipróbálom.
Ma sokat nézegettem a Nablákat, szerintem emiatt se fogott meg a Dreamy én is úgy éreztem nagyon hasonlít a Carli palettához.
Köszönöm! Hétvégén kicsit kiélem magam a színekkel
hát az egy dolog, hogy fénnyel szemben készült a kép, de én egy reflektort is tolhatnék az arcomhoz, akkor sem lenne ennyire éteri a végeredmény. :)) szuperül áll Neked ez az egész smink, na.
Velük pingáltam reggel:
“Pigmentáltam”-ot olvastam.
Én is Aztán néztem amikor olvastam amit te írtál hogy dehát azt is írta vissza kellett tekerjek, hogy mi is van.
Tegnapi smink. Én nagyon szeretem ezt a duokróm Trend it up szemhéjfestéket, meg kell tanulni használni, és nem minden alappal jó. A Color Tattoon jól működik Megvan belőle a kék-rózsaszín is, a hideg arany és rózsaszín kombót elajándékoztam, úgy éreztem nem állt jól.
A rúzs Estée Lauder Brushed Bronze. Enyhén vöröses beütésű, kicsit barnás szín, metálos fénnyel.
Mai smink:
A kép alapján lehet, hogy nem minden termékről derül ki, pontosan mi is az:
Artdeco Claudia Schiffer szemceruza (sötétbarna)
Mac Paint Pot Vintage Selection
Pat McGrath Mercury pigment
Szerintem @Amadea lett az én “dílerem” ezt a palettát is az ő ajánlása alapján vettem meg és nagyon telitalálatos, imádom egyszerűen! Akkor is, ha “erősek” a színek. Az elején én is féltem nappalra használni, de kezdek rákapni nappali sminkként is.
Szerencsére ma sem felejtettem el az alsó pilláim alá testszínű szemceruzát tenni, és most is nagyon szépen megmaradt a smink, nem mászott le, mint amikor először használtam ezt a lilát az ABH-ból.
Bátran ajánlom ezt a módszert akik hasonló gondokkal küzdenek.
A rúzs a Makeup Factory 223 áranylata, számomra a tökéletes erősebb, színes sminkhez illő nude.
Nyuuugodtan szidj engem, hogy folyamatosan viszlek a bűnbe. De hát ez a paletta egy kis mennyország önmagában!
Szidni? Megyek én magamtól a bűnbe, mindennek ellenállok, kivéve a kísértésnek Enyje no, hát ha jókat ajánlgatsz, mit tehetek