Tegnap végre volt “ürügyem” extra színes sminket csinálni, egyből az @Amadea -tól kapott Juvia’s Place Zulu palettája került a kezembe. Első használat után azonnal szerelembe estem még egyszer (elsőnek amikor megvettem ) nagyon pigmentált, könnyen satírozható, még a lila is, kézre swatcholva pedig ő tűnt kissé gyengébbnek, de a szememen jól viselkedett, szépen építhető volt. Nagyon imádom ezt a palettát, legyen több napsütés, szeretném többet használni, az őszi téli ruháimhoz nem annyira kihasználható a színes smink. A fekete ruha fölé még került egy papagájnarancs áttört, hímzett csipkeblézer, szinte sikított egy színes sminkért.
Végre nem felejtettem el a testszínű ajak/szemcerkát se kipróbálni az alsó vonalra, ér remekül tartott nem folyt le a türkiz szín. A lila kicsit eltűnt 5 óra után, de nem volt vészes, szerintem máskor eleve többet teszek fel. Sajnos csak lámpafényben tudtam sminket fotózni, a termékeket ma reggel fotóztam le.
A DM-es ajakprimer is jól teljesít, eddig 2 rúzshoz próbáltam ki, de nagyon pozitív a véleményem eddig.
A képről lemaradt a Sleek korrektor paletta.