Mit használtál ma?

Ma csak szemhéjfesték és rúzs hangulatom volt, nem használtam alapozót és pirosítót. Szemöldöknek a szokásos Revolution pomádé, rúzsnak @noisette -től vásárolt Lisa Eldridge Velvet Muse árnyalatát használtam. Ez a rúzs álomszép, rajtam sokkal rózsaszínebb mint a fotókon, noha kézre swatcholva nagyon hasonlított az Estée Lauder Intense Nude színéhez, ami rajtam inkább barackos-rózsaszín.

A palettában az Edge árnyalat kissé porol, elég volt csak beleérinteni az ecsetet, nagyon sok pigment tapadt rá.

jel%C3%B6lt%20abh

11 Likes

Ma ismét a Sunrise palettát használtam, most a Milani szemhéjprimert tettem alá és sajnos nem is működött annyira jól mint a Too Faced alappal. 8 óra elteltével már kezdett lekopni a mélyítővonalamban, majd még néhány óra múlva már csíkban is összegyűlt. Pedig maga a smink nagyon szép lett. Egy khaki zöld felső volt rajtam, és citrom-narancs szemsminket készítettem amit a Claudia Schiffer sötétbarna szemceruzával emeltem ki alul-felül. Nagyon ritkán csinálok sárga szemsminket, de ezentúl többször fogok mert nagyon tetszett magamon. Csak azt sajnálom, hogy reggel nem volt időm lefotózni.
Azt egyébként nem tudom, hogy amiatt nem volt annyira tartós mint tegnap, hogy a Milanival nem működik tökéletesen vagy pedig maga a primer kezd tönkremenni. Mert mostanában egyre többször tapasztalom, hogy már nem teszi annyira tartóssá a szemsminket mint eddig.
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

6 Likes

Ha " eldridge-t olvasok, nevetnem kell: a kèt Pasi meg 1 kicsiből Jake kelekòtya haverja ugrik be. :see_no_evil:

2 Likes

Imádom a Pasikat! Már vagy 8szor végignéztem az összes évadot! :laughing: Még a férjem csengőhangja is a filmzene. :face_with_hand_over_mouth:
De csak a Charlie Sheennel szeretem!

2 Likes

Milyen a szemceruza? Érdemes megvenni szerinted?
Épp tegnap raktam bele a kosaramba a Milani szemhéjalapot…
Egyébként lehet, van vmi a levegőben, mert mostanában az én RdeL alapom se muzsikál úgy, ahogyan szokott.

Én nagyon szeretem, mióta megjött minden nap használom. Pillatőbe és vízvonalra is. Krémes, jól el lehet satírozni is füstösítéshez de ha megszárad nagyon stabilan ott marad. Nem hegyezős hanem tekerős. Azt nem tudom egyértelműen kimondani hogy megéri az árát mert én soknak tartok egy ceruzáért 4700 ft-ot de ha meg azt nézzük, sokáig elég, szóval nem tudom. Ennek ellenére lehet, hogy fogok még venni belőle mert a színe is szuper.

1 Likes

Ma végre kipróbáltam a palettát. Meseszépek a fényes színek. Szó szerint szikráznak a szememen.
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

13 Likes

@Anheszenamon Annyira szép ez a Huda paletta :). Mennyibe került? :upside_down_face:?

KM zsibin vettem az egyik kedvenc eladómtól. 20.000 Ft volt. Magam is meglepődtem mert azt hittem legalább swatcholt a paletta, de csak 2-3 szín volt használva, a többin egyértelműen látszott, hogy hozzá sem értek.

2 Likes

Tegnap végre volt “ürügyem” extra színes sminket csinálni, egyből az @Amadea -tól kapott Juvia’s Place Zulu palettája került a kezembe. Első használat után azonnal szerelembe estem még egyszer (elsőnek amikor megvettem :slight_smile: ) nagyon pigmentált, könnyen satírozható, még a lila is, kézre swatcholva pedig ő tűnt kissé gyengébbnek, de a szememen jól viselkedett, szépen építhető volt. Nagyon imádom ezt a palettát, legyen több napsütés, szeretném többet használni, az őszi téli ruháimhoz nem annyira kihasználható a színes smink. A fekete ruha fölé még került egy papagájnarancs áttört, hímzett csipkeblézer, szinte sikított egy színes sminkért.

Végre nem felejtettem el a testszínű ajak/szemcerkát se kipróbálni az alsó vonalra, ér remekül tartott nem folyt le a türkiz szín. A lila kicsit eltűnt 5 óra után, de nem volt vészes, szerintem máskor eleve többet teszek fel. Sajnos csak lámpafényben tudtam sminket fotózni, a termékeket ma reggel fotóztam le.

A DM-es ajakprimer is jól teljesít, eddig 2 rúzshoz próbáltam ki, de nagyon pozitív a véleményem eddig.

A képről lemaradt a Sleek korrektor paletta.

smink%2001%2018

20200118_173724

23 Likes

Jaj, de nagyon jól áll ez a smink! Bár nem láttalak még natúrban, de többet kéne ilyet használnod, mert szuper. Engem nem érdekel a tél, én akkor is színes sminkben parádézom, ha épp olyanom van, szerintem téged se érdekeljen, főleg, hogy ilyen szuperül áll :blush:

8 Likes

De aranyos vagy köszönöm :heartbeat::smiling_face_with_three_hearts:
Mondjuk a kabátom is ilyen papagájszínű, színes hímzésekkel, ahhoz biztosan menne még :smiley: Igazából nekem a smink olyan mint az ékszer, kiegészíti a ruhám, de kevés a színesebb ruhám így télre. Idén nyáron szeretnék varrni valami színesebbet, néha tényleg nagyon hiányoznak a színek. Lehet ezen is túl kéne lépnem mert amúgy nagyon feltöltött ez a színdózis a szememen, imádom a színeket :relaxed:

Nagyon ritkán csinálok ilyen nude, természetes hatású sminket, pedig azt is szeretem, az másképp emeli ki az ember vonásait, de végül mindig elcsábulok vagy szem vagy ajakhangsúlyos sminkre :smile: De ha lesz natúr smink, lefotózom majd azt is :wink:

3 Likes

Nagyon jó lett ez a smink, és milyen szép vagy!

2 Likes

Nagyon köszönöm :blush::heartpulse:

Ezekkel alkottam ma. Annyira szép ez a pirosító (meg a Claudia Schiffer is) hogy nem tudok lekattanni róla.
Ma más színeket is kipróbáltam a palettából.
Ja igen, és a szemöldökömre ráférne egy szedés.
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

K%C3%A9p

14 Likes

Hűűű gyönyörű ez a smink, jól állnak neked is a színesebb sminkek is! Kezd ez a Huda paletta is a fejembe mászni, pedig eddig úgy éreztem tudok nélküle élni :smiley:

1 Likes

Igen, mindenképpen kérünk majd arról is egy fotót! :star_struck:

Köszönöm! Bár telefonon sokkal élénkebb nekem a szín mint laptopon.
Nagyon tetszik ez a paletta, tényleg szikráznak a fényes színek. Mindig is ilyet szerettem volna.

1 Likes

Há! Nem lehet, abszolút hiánypótló darab az én gyűjteményemben is.
Tegnap én is ezzel sminkeltem, csak nem maradt időm lefotózni, mert színházba sietünk a fiaimmal.

Egyedüli hibája, hogy kevés benne a sötét, külső V-be való matt, de nekem megvan a Desert Dusk is, azzal pótolható (ha márkán belül akarok maradni - nálam gyakori).

5 Likes

Oh igen, tudom, nehéz jó fotót csinálni, de a képernyőn is átjön ennek a palettának a szépsége! Örülök, hogy teljesültek a vágyaid ebben a palettában :blush:

Lányok, tényleg kezdetek kedvet csinálni hozzá :heartpulse:

@Kokapu biztosan nagyon szép lehetett a te sminked is :blush: Engem az ilyesmi nem zavar, pótlom másik palettából, bár én egyelőre simán keverem a palettákat, ha olyanom van. Igaz, kényelmesebb egy palettából alkotni, de ha valami hiányzik pótlom másikból, márkától függetlenül. Tudom neked más okai vannak, hogy nem keversz márkákat, és van benne valami azért.
De még mindig újonc vagyok, még masszívan építem a gyűjteményemet :sweat_smile: