Mit használtál ma?

És mivel fog kiengesztelni ez a “rossz kis férj”? :wink:

2 Likes

Á semmivel :sweat_smile: Nem tudja mennyibe került (újonnan rendeltem Edittől 22.750 ft volt szállítással)
Ja, és azt mondta, most mi bajom, van elég kencém… :see_no_evil:

8 Likes

Hogyan történt a baleset?
Nekik darab-darab, nincs hozzá érzékük.:joy:

5 Likes

Remèljük, nem olvas minket anonym mòdban. :rofl:milyennek talàlod a lime crim szìneit? Èn az nd highlighterrel jàrtam ìgy, tegnap prèseltem vissza.

3 Likes

Az eszmei értékét nem értik a férfiak! :wink:

7 Likes

Az eszmeit nem értik, a valódit meg jobb, ha nem tudják. :joy::joy::joy:

14 Likes

Decemberben posztoltam egy képet az összetört MJ pirosítóról. A barátom bánt el vele, bár én tettem rossz helyre. Mindenesetre olyan bűntudata volt, hogy 2 napig mondogattam, hogy nincs semmi baj, valahogy úgy megsajnáltam, hogy már nem is érdekelt a pirosító. 2 hét múlva megkaptam Tőle ugyanazt, amiről szintén volt kép. :slight_smile: Tudja, hogy ez nekem milyen fontos, pedig egy morgó macsó, ezért is hatott meg annyira. :slight_smile:

14 Likes

@Sherka, de cuki :heart_eyes::heart_eyes:. Az én párom is ilyen, rosszul érzi magát nagyon ilyen esetben, és meglep minél előbb egy másik darabbal :).

4 Likes

Az én párom vigyáz a cuccaimra :smiley: Tudja, hogy szeretem őket és sok van ami drága volt vagy limitált szériás. Elmondom neki mindig, hogy mi mennyi volt. Szerencsére eddig semmi nem tört össze miatta. De ha ilyen lenne tuti ő is megvenné nekem, mert olyan aranyos.

8 Likes

Nagyon szépek a színek, de a felső sor glitteres lilája potyog. Igaz nem glitter primerrel használtam, hanem Milani szemhéjalappal, de napközben elég sok lehullott a szemem alá. Viszont a többi színnel elégedett vagyok. Holnap is vele fogok sminkelni mert az alsó sor jobb oldali színét még nem is próbáltam.

@Amadea az én hibám is, mert nem volt behúzva a cipzár a neszeszeren, ő meg leverte egy törülközővel és ahogy kiesett belőle, kitörött a panből és apró darabokra zúzódott.

@Szandika, @BlackXentric na ő nem fog meglepni másikkal. Már csak amiatt is, mert nem is tudná, honnan kell rendelni, meg egyébként sem szereti, hogy sminkelek. Mindig mondja, hogy minek ez a sok kencefice, a fele is bőven elég lenne (tényleg elég lenne a harmada is, de neki a futás a szerelem, nekem meg ez)

3 Likes

Ma reggeli segítőim
(A szemhéjam mozgó részére a highlightert tettem)
CP Lippie Stix pedig a Cookie árnyalat
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

Ma végre már az @Alsace által ajánlott Pupa eye primerrel sminkeltem és újra szép az élet, nem mászik el a szemsminkem végre.
Revolution leárazáson vettem meg a Revolution Precious Stone Emerald palettát, amire azóta fájt a fogam, hogy kihozták. Jelnek vettem, hogy le van árazva, ezért lecsaptam rá :smiley:
20200116_113656
20200116_113645
downloadfile
Tegnap a zöld színekkel sminkeltem és csodálatos volt a szemem reggel, persze a primerem még borzasztó volt, úgyhogy délre már csak egy csík látszódott :sob:

Bocsi a béna fényképekért, nem az igazi a világítás a melóhelyen. :smiley:

13 Likes

Nagyon szép a sminked, remélem neked is beválik a Pupa :slight_smile: Én is leárazva vettem anno, örülök, hogy kifogtál egy jó kis kedvezményt :relaxed: Majd mesélj, mik a tapasztalataid :relaxed:

2 Likes

Köszi szépen, mindenképpen :blush:

2 Likes

Nagyon jó lett és tök szép mosolyod van :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:

Tegnap:
Ezt a jobb alsó színt mèg soha nem használtam a palettából. Pedig annyira szép! Taupe-nak gondoltam de inkább lilás-barnás meghatározhatatlan árnyalat. Teljesen odáig vagyok tőle. A széleket egy tiszta blending ecsettel satíroztam el a mélyítő fölött. A szemceruzával kihúztak az alsó pillatövet és vízvonalat, a felső pillasorba pedig tusvonalat húztam, amit a ceruza végén lévő szivacskáv elfüstösítettem kicsit felfelé. Még dicséretet is kaptam a szemsminkre pedig egyetlen színt használtam.
Ja, és ez a Claudia Schiffer ceruza zseniális. Kár, hogy olyan drága (nekem az) rendelnék belőle utánpótlást szívesen. Wishes egy régebbi videóban mondott róla nagyon jókat, de valamiért csak most figyeltem fel rá.
A Mac rúzs a Syrup árnyalat amit nagyon szeretek és tükör sem kell az újra applikáláshoz.
A képről lemaradt a spirál és a szemhéjprimer :thinking:
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

6 Likes

Ma a Sunrise palettát avattam fel. Too Faced alappal használtam, és kiválóan működtek rajta a színek. Bár egyébként is ez a kedvenc szemhéjprimerem jelenleg. Holnap letesztelem a Milanival is a ND palettát. 15 órán keresztül volt rajtam a smink, az kb minden más lekopott rólam, fénylett a fejem, az alapozó összegyűlt csomókban néhány helyen de a szemsmink kiválóan tartotta magát. Nem mondom, hogy a fénye nem kopott meg minimálisan, de szinte ugyanúgy nézett ki mint reggel. Nem kopott le, nem gyűlt csíkokba. Az első használat után nagyon pozitív a véleményem. Holnap más színeket szeretnék kipróbálni, kíváncsi leszek, hogy mindegyik ilyen jó e.
Az Hourglass pirosító is nagyon tetszik, képtelenség bohóc arcot festeni vele, mégis kellően pigmentált és könnyű eldolgozni. Van egy enyhe, minimális szatén fénye.
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

9 Likes

Tegnap ajakhangsúlyos sminket készítettem, elképesztően gyönyörű ez az Estée Lauder rúzs, ez lett nekem most A Vörös, pedig van jó néhány vörös színem, de ez a legszebb. Kékes vörös így tényleg fehérebbnek tűnnek a fogaim. Bar Red árnyalat.

Kipróbáltam, hogy az alapozóval összekeverem az Sleek elixirt, láttam egy videót Lisa Eldridgetől is, illetve itt a fórumon is olvastam, hogy szebb, mint a csontmatt. Régen én is a csontmattot szerettem, de mostanában már nem igazán tetszik. Tényleg csodaszép, egészséges ragyogást ad egy pici elixír az alapozónak :slight_smile: Ezentúl szerintem csak így fogok alapozni annyira megtetszett.

A szememre a Beetique highlighter első színe kerül, az arccsontomra pedig a rózsaszínes.

Ami kimaradt a képről a Sleek primer és a Catrice fixáló spray.

smink

9 Likes