Mit használtál ma?

Kiko Magical Holiday matte lipstick ez a 01-es szín.
Nagyon szép, nekem is tetszik, szerintem ez az árnyalat mindenkinek jól áll.
Amúgy nagyon jó ez a rúzs: kellemes viselet, nem szárít és viszonylag tartós is. Nagyon pozitív tapasztalat, ez az első Kiko rúzsom, de most már kíváncsi vagyok a többire is.

1 Likes

Csini vagy, nagyon! :star_struck:

1 Likes

Csodás lett a sminked. Gyönyörű vagy!

1 Likes

Ezeket használtam ma reggel:
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

4 Likes

Nagyon köszönöm! Valamiért telefonról nem tudtam megoldani de gépen teljesen más.

1 Likes

Végre megjött a tarte csomagom. Kipróbáltam majdnem mindent amit rendeltem.
20200111_102543
20200111_102540
Kivételesen nincs rajtam alapozó :slight_smile:
Tarte Tartalette Flirt paletta, Amazonian Clay pirosító First class színben, Sex Kitten eyeliner és Gifted szempillaspirál. Minden nagyon tetszik eddig, a paletta brutál pigmentált még úgy is, hogy elfelejtettem a Rival de loop szemhejbazist feltenni, ráadásul már 7 órája rajtam van és hibátlan. Imádom, hogy nagyon szépen elsatírozható, szuper lett (főleg élőben).

Ezt is valamelyik nap csináltam Tarte palettával, azzal, amit @whitemerci-től kaptam. Ez is szuper, abban az a jó, hogy gyönyörű visszafogott sminkeket lehet csinálni vele, szuper krémes, pigmentált színek vannak benne.
20200109_120432
20200109_120414

18 Likes

gyönyörű a smink, de ami még ennél is lenyűgözőbb, hogy 3x meg kellett néznem, hogy biztos jól olvasom-e, hogy nincs rajtad alapozó :open_mouth: nagyon durva, nekem még azzal együtt sem ilyen egységes és szép a bőröm.

2 Likes

Nagyon szépek!

Viszont, most ahogy megláttam a fotóidat, muszáj megosztanom veled ezt a képet, mert szerintem a hajad marcell-hullámért kiált, azt hiszem, neked baromi jól állna! Remélem, egyszer kipróbálod, és látok róla képet. :blush:

marcell-hullam

3 Likes

De jól állnak ezek a sminkek, a bőröd is gyönyörűséges! :heart::heart::heart:

1 Likes

Köszi szépen! :slight_smile:
Azért ha alaposan megnézed a képet, sajna átkandikálnak a makacs pigmentfoltok, főleg a szemem alatt, ezeket még eltüntetni nem sikerült, de a halványításon dolgozom. :)) A másik, hogy kissé olajos-normál bőröm van, úgyhogy hajlamos néha egy-két pattanás előbukkanni főleg az állam jobb oldalán, abból is szoktak hegek maradni. Nem sok és nem annyira látványos, de ezért szoktam alapozót használni, mert szeretem, ha ennél egységesebb a bőröm :slight_smile:

2 Likes

Na erre még nem gondoltam :smiley: A hajamat tekintve borzalmasan béna vagyok, még a tőfestést is fodrászra bízom mindig, úgyhogy majd egyszer mondom neki, hogy próbáljuk ki, miért ne? :smiley:

2 Likes

Azt egyébként nem tudom, hogy mennyire tartósak a hullámok, de talán ez inkább olyan alkalmi frizurának tűnik. Talán. De ha egyszer 20-as évek buliba mész, oda nagyon ütős lenne. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ha nem sorolod fel a “hibaidat”, nekem fel sem tűnne… (Egyebkent igy is, hogy tudom, hogy mit kene eszrevenni, csak a szem alatti foltokat latom, mast nem fedeztem meg fel😉).
Melyik paletta az, amit whitemercitol kaptal? Nagyon gyonyoru​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Az is lehet, hogy még egyszer eljön ez a 20-as évek buli dolog, szerencsére a munkahelyem szeret ilyen tematikus partikat csinálni, úgyhogy hátha :smiley:

1 Likes

Jaj nagyon köszi :blush::kissing_heart:
A Tarte-tól a Rainforest of the sea Vol.1-et kaptam whitemercitől (meg még egy Too Faced palettát), azt hiszem már nem is lehet kapni, úgyhogy szerencsém van, hogy hajlandó volt velem elbizniszelni :sweat_smile:
Alapból nem rajongok a nagyobb arányban csillogós palettákért, de ez élőben is levett a lábamról :smiley:

Eszmeletlen szep❤️ Vegigneztem most a sorozat osszes palettajat, hat valasztani se tudnek, annyira szep mind…

Gyönyörűek, a bőröd pedig csodàlatos! Tiszta Christina Applegate dupe lehetnèl :smiling_face_with_three_hearts: màrmint fiatalban, ő màr idősebb

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:

Szombati kellékek:
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p

Vasárnap csak highlightert tettem a szemhéjamra (bal alsót)
K%C3%A9p
K%C3%A9p

12 Likes

Velük sminkeltem ma reggel:
A Lippie Stix árnyalata Lumiére
Sajnos a Hourglass palettám jobb alsó színe a férjem jóvoltából ripityára tört pár hete és csak így tudtam visszanyomni alkohollal.
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

11 Likes