Kiko Magical Holiday matte lipstick ez a 01-es szín.
Nagyon szép, nekem is tetszik, szerintem ez az árnyalat mindenkinek jól áll.
Amúgy nagyon jó ez a rúzs: kellemes viselet, nem szárít és viszonylag tartós is. Nagyon pozitív tapasztalat, ez az első Kiko rúzsom, de most már kíváncsi vagyok a többire is.
Csini vagy, nagyon!
Csodás lett a sminked. Gyönyörű vagy!
Ezeket használtam ma reggel:
Nagyon köszönöm! Valamiért telefonról nem tudtam megoldani de gépen teljesen más.
Végre megjött a tarte csomagom. Kipróbáltam majdnem mindent amit rendeltem.
Kivételesen nincs rajtam alapozó
Tarte Tartalette Flirt paletta, Amazonian Clay pirosító First class színben, Sex Kitten eyeliner és Gifted szempillaspirál. Minden nagyon tetszik eddig, a paletta brutál pigmentált még úgy is, hogy elfelejtettem a Rival de loop szemhejbazist feltenni, ráadásul már 7 órája rajtam van és hibátlan. Imádom, hogy nagyon szépen elsatírozható, szuper lett (főleg élőben).
Ezt is valamelyik nap csináltam Tarte palettával, azzal, amit @whitemerci-től kaptam. Ez is szuper, abban az a jó, hogy gyönyörű visszafogott sminkeket lehet csinálni vele, szuper krémes, pigmentált színek vannak benne.
gyönyörű a smink, de ami még ennél is lenyűgözőbb, hogy 3x meg kellett néznem, hogy biztos jól olvasom-e, hogy nincs rajtad alapozó nagyon durva, nekem még azzal együtt sem ilyen egységes és szép a bőröm.
Nagyon szépek!
Viszont, most ahogy megláttam a fotóidat, muszáj megosztanom veled ezt a képet, mert szerintem a hajad marcell-hullámért kiált, azt hiszem, neked baromi jól állna! Remélem, egyszer kipróbálod, és látok róla képet.
De jól állnak ezek a sminkek, a bőröd is gyönyörűséges!
Köszi szépen!
Azért ha alaposan megnézed a képet, sajna átkandikálnak a makacs pigmentfoltok, főleg a szemem alatt, ezeket még eltüntetni nem sikerült, de a halványításon dolgozom. :)) A másik, hogy kissé olajos-normál bőröm van, úgyhogy hajlamos néha egy-két pattanás előbukkanni főleg az állam jobb oldalán, abból is szoktak hegek maradni. Nem sok és nem annyira látványos, de ezért szoktam alapozót használni, mert szeretem, ha ennél egységesebb a bőröm
Na erre még nem gondoltam A hajamat tekintve borzalmasan béna vagyok, még a tőfestést is fodrászra bízom mindig, úgyhogy majd egyszer mondom neki, hogy próbáljuk ki, miért ne?
Azt egyébként nem tudom, hogy mennyire tartósak a hullámok, de talán ez inkább olyan alkalmi frizurának tűnik. Talán. De ha egyszer 20-as évek buliba mész, oda nagyon ütős lenne.
Ha nem sorolod fel a “hibaidat”, nekem fel sem tűnne… (Egyebkent igy is, hogy tudom, hogy mit kene eszrevenni, csak a szem alatti foltokat latom, mast nem fedeztem meg fel😉).
Melyik paletta az, amit whitemercitol kaptal? Nagyon gyonyoru:heart_eyes:
Az is lehet, hogy még egyszer eljön ez a 20-as évek buli dolog, szerencsére a munkahelyem szeret ilyen tematikus partikat csinálni, úgyhogy hátha
Jaj nagyon köszi
A Tarte-tól a Rainforest of the sea Vol.1-et kaptam whitemercitől (meg még egy Too Faced palettát), azt hiszem már nem is lehet kapni, úgyhogy szerencsém van, hogy hajlandó volt velem elbizniszelni
Alapból nem rajongok a nagyobb arányban csillogós palettákért, de ez élőben is levett a lábamról
Eszmeletlen szep❤️ Vegigneztem most a sorozat osszes palettajat, hat valasztani se tudnek, annyira szep mind…
Gyönyörűek, a bőröd pedig csodàlatos! Tiszta Christina Applegate dupe lehetnèl màrmint fiatalban, ő màr idősebb
Köszönöm szépen
Szombati kellékek:
Vasárnap csak highlightert tettem a szemhéjamra (bal alsót)
Velük sminkeltem ma reggel:
A Lippie Stix árnyalata Lumiére
Sajnos a Hourglass palettám jobb alsó színe a férjem jóvoltából ripityára tört pár hete és csak így tudtam visszanyomni alkohollal.