A kutya tartás pedig olyan szinten felgyorsítja a reflexeket, hogy csak ámulok és bámulok. Ugye ami leesik, arra ráugrik ,- pontosabban utolsó időben csak szeretné megszerezni a blöki, mert ennyit javult a gyorsaságom - és mivel a féltett ecsetjeim és egyéb finomságok is leesnek néha, olyan gyors lettem, hogy sokszor már előtte felkapom korábban mindig ő nyert és akkor rohantam utána a lakásban, hogy kikapjam a pampulájából Tényleg vicces
Hogy tetszik a Sun Dipped? És a Revolution paletta?
Ma ezeket kentem fel, magamhoz képest kevés terméket használtam:
A rúzs JSC Calabasas, a szemceruza Zoeva barna piros csillámokkal, a CP mono a Telepathy. A Zoeva palettából a matt csontszínt és a két matt barnát használtam.
A Linda Hallberg palettából keverve használtam a színeket, ebből intéztem el a kontúrt-pirosítót-highlightert.
Ja, lemaradt a képről a wet n wild szemhéjprimer.
Én személy szerint nagyon megkedveltem az Essence highlightert, bármelyik másik darabot vakítóan feldob.
Ez melyik Linda Hallberg paletta? A világosabb vagy a sötét? Megosztanád a tapasztalataidat a palettával kapcsolatban?
A világosabb. Szeretem használni, a highlighterek az én ízlésemnek kicsit visszafogottak, a pirosítók okésak (szemen gyengébben muzsikálnak, a többi szín teljesen jó), a kontúrszínekkel óvatosan kell bánnom. A feketét még nem használtam.
Vannak tőle ecseteim is, egy rúzs és három szemceruza. A piros szemceruza nagyon durva. Szájon is használható, de úgy kicsit szárít. A másik a sárga, kicsit elkámpicsorodtam, hogy a CP darabja jobban muzsikál a vízvonalon. A harmadik egy csillámos szín, olyan sejtelmesen csillámlik, puha, de többször huzigálós.
A rúzs színe (Ametrine) gyenge, elkenben nagyon hidratáló.
Össszességében nem bántam meg a vásárlásokat, de van némi hiányérzetem, egyik cuccot se érzem nélkülözhetetlennek. Szoktak akciózni, úgy megéri kipróbalni ezt-azt, zöld szemceruzát még fogok tőlük venni.
Mindkettő nagyon tetszik. Sőt a púder is. A highlighterek csodaszépek, örülök, hogy olvastam a véleményedet és megvettem.
A paletta is nagyon jó szerintem, csodásak a színek és nagyon tetszik, hogy van benne hideg tónusú matt sötétbarna. Azt nem mondom, hogy nap végére egyáltalán nem kopnak meg egy picit a színek, de szerintem 2640 Ft-ért ajándék ez a paletta (akciós volt Pinkpandán)
A púder milyen márka?
Jaj, nagyon örülök. A többi Glow Kit is csodás, a Dream az egyedüli, ami inkább csillámos.
Az is Revolution Pro, jó véleményeket olvastam róla egy magyar bloggernél:
Köszönöm szépen az infókat! A black friday alatt bevásároltam a márkától, szintén zenész módjára egy rúzst (Cultured) és egy szemceruzát (Acrux). Elégedett voltam mindkét termékkel, azért kezdtem el nézni a márka palettáit. Érdekesnek tűnik a koncepció (8 színnel megoldani egy komplett sminket), viszont nem sok véleményt olvastam/hallottam róla. De jó hír, hogy tényleg meg lehet vele oldani mindent!
Tényleg elintézheti belőle az ember lánya az egész fejét, bár gondolom korábban is voltak hasonló koncepcióval bíró paletták.
Igen, csak ezek általában csúfos kudarcot szoktak vallani .
Ha már multifunkciós paletta, nekem ez volt a vágyam:
Magnolia paletta
Akkor ez nekem nagyon drága volt, mikor megjelent és sztem nem is volt könnyen elérhető. Most is drága, de már rászánnám azt a rengeteg pénzt Csodaszép
Itt jobb kép van:
https://poshmark.com/listing/Chantecaille-Le-Magnolia-Eye-and-Cheek-Palette-5dd8a542241483d4a7cea767
Tényleg csodás paletta. Pár hónappal ezelőtt még ismeretlen volt ez a márka számomra. Nincs tőlük semmim de kívàncsi lennék a véleményekre.
Nem ide vágó kérdés de hogy csinálod a beszúrt link átnevezését? Hogy nem az a hosszú sor jelenik meg hanem az, hogy magnolia paletta?
Mai smink (este az Erkel színházba megyek) kellékei:
Nem igazán szeretem keverni a szememen a különböző márkákat, de azt hiszem, ez a Huda Mercury Retrograde kivétel lesz, mert csodás satírozó színek vannak benne, ráadásul a mattok (is) kiváló minőségűek.
Gyönyörű sminket csináltál!
Amikor bemásolod a linket hiperhivatkozás alatt (a láncocska ikon), akkor 2 sor jelenik meg. A felső sorba másolod a linket, az alsó sorba meg azt írsz, amit akarsz és az a szöveg jelenik meg (ebben az esetben a Magnolia paletta) és arra a linkre visz, amit bemásoltál.
Remélem nem voltam bonyolult
Szerintem iszonyatosan jól néz ki!
Nagyon jól áll a hajszínedhez (színeidhez? ) is a smink!
Köszi, lányok! Amúgy lila blúz van rajtam, ahhoz készült a smink.
@zalla tegnap este festettem, valami vörösesbarna a szín, ami általában inkább barna, de ha rásüt a nap, akkor meg vöröses, és szerintem a képen azért ilyen mindenféle színű a hajam, mert úgy álltam, hogy nem mndenütt érték a napsugarak.
Gyönyörű a szád :), mi a rúzsod márkája? Ezzel a színnel én is megpróbálkoznék, sajna a sötét színek nem állnak jól, ezért most világosabb árnyalatú rúzsokkal próbálkoznék :). Egy málna színű rúzs a kivétel, de az az egyetlen kb ami jól áll, na meg egy világos rózsaszín, de se a piros, se a vörös, vagy a bordó, barna, de még a sötétrózsaszín sem áll jól, rúzsokra nem fogok túl sokat költeni, az már sajnos látszik, egy csomó árnyalat kilőve :/. Annyira gyönyörűek ezek a Hude paletták, nagy vágyam egyet beszerezni .