Mit használtál ma?

A kutya tartás pedig olyan szinten felgyorsítja a reflexeket, hogy csak ámulok és bámulok. Ugye ami leesik, arra ráugrik ,- pontosabban utolsó időben csak szeretné megszerezni a blöki, mert ennyit javult a gyorsaságom - és mivel a féltett ecsetjeim és egyéb finomságok is leesnek néha, olyan gyors lettem, hogy sokszor már előtte felkapom :smiley: korábban mindig ő nyert és akkor rohantam utána a lakásban, hogy kikapjam a pampulájából :smiley: Tényleg vicces :rofl:

4 Likes

Hogy tetszik a Sun Dipped? És a Revolution paletta?

Ma ezeket kentem fel, magamhoz képest kevés terméket használtam:
20200109_212217
A rúzs JSC Calabasas, a szemceruza Zoeva barna piros csillámokkal, a CP mono a Telepathy. A Zoeva palettából a matt csontszínt és a két matt barnát használtam.
A Linda Hallberg palettából keverve használtam a színeket, ebből intéztem el a kontúrt-pirosítót-highlightert.
Ja, lemaradt a képről a wet n wild szemhéjprimer.
Én személy szerint nagyon megkedveltem az Essence highlightert, bármelyik másik darabot vakítóan feldob.

6 Likes

Ez melyik Linda Hallberg paletta? A világosabb vagy a sötét? Megosztanád a tapasztalataidat a palettával kapcsolatban? :blush:

A világosabb. Szeretem használni, a highlighterek az én ízlésemnek kicsit visszafogottak, a pirosítók okésak (szemen gyengébben muzsikálnak, a többi szín teljesen jó), a kontúrszínekkel óvatosan kell bánnom. A feketét még nem használtam.
Vannak tőle ecseteim is, egy rúzs és három szemceruza. A piros szemceruza nagyon durva.:smiley: Szájon is használható, de úgy kicsit szárít. A másik a sárga, kicsit elkámpicsorodtam, hogy a CP darabja jobban muzsikál a vízvonalon. A harmadik egy csillámos szín, olyan sejtelmesen csillámlik, puha, de többször huzigálós.
A rúzs színe (Ametrine) gyenge, elkenben nagyon hidratáló.
Össszességében nem bántam meg a vásárlásokat, de van némi hiányérzetem, egyik cuccot se érzem nélkülözhetetlennek. Szoktak akciózni, úgy megéri kipróbalni ezt-azt, zöld szemceruzát még fogok tőlük venni.

2 Likes

Mindkettő nagyon tetszik. Sőt a púder is. A highlighterek csodaszépek, örülök, hogy olvastam a véleményedet és megvettem.
A paletta is nagyon jó szerintem, csodásak a színek és nagyon tetszik, hogy van benne hideg tónusú matt sötétbarna. Azt nem mondom, hogy nap végére egyáltalán nem kopnak meg egy picit a színek, de szerintem 2640 Ft-ért ajándék ez a paletta (akciós volt Pinkpandán)

1 Likes

A púder milyen márka?
Jaj, nagyon örülök.:slight_smile: A többi Glow Kit is csodás, a Dream az egyedüli, ami inkább csillámos.

Az is Revolution Pro, jó véleményeket olvastam róla egy magyar bloggernél:

1 Likes

Köszönöm szépen az infókat! A black friday alatt bevásároltam a márkától, szintén zenész módjára egy rúzst (Cultured) és egy szemceruzát (Acrux). Elégedett voltam mindkét termékkel, azért kezdtem el nézni a márka palettáit. Érdekesnek tűnik a koncepció (8 színnel megoldani egy komplett sminket), viszont nem sok véleményt olvastam/hallottam róla. De jó hír, hogy tényleg meg lehet vele oldani mindent!

2 Likes

Tényleg elintézheti belőle az ember lánya az egész fejét, bár gondolom korábban is voltak hasonló koncepcióval bíró paletták.

1 Likes

Igen, csak ezek általában csúfos kudarcot szoktak vallani :sweat_smile:.

1 Likes

Ha már multifunkciós paletta, nekem ez volt a vágyam:
Magnolia paletta
Akkor ez nekem nagyon drága volt, mikor megjelent és sztem nem is volt könnyen elérhető. Most is drága, de már rászánnám azt a rengeteg pénzt :stuck_out_tongue: Csodaszép :heart_eyes:

Itt jobb kép van:
https://poshmark.com/listing/Chantecaille-Le-Magnolia-Eye-and-Cheek-Palette-5dd8a542241483d4a7cea767

3 Likes

Tényleg csodás paletta. :smiling_face_with_three_hearts: Pár hónappal ezelőtt még ismeretlen volt ez a márka számomra. Nincs tőlük semmim de kívàncsi lennék a véleményekre.
Nem ide vágó kérdés de hogy csinálod a beszúrt link átnevezését? Hogy nem az a hosszú sor jelenik meg hanem az, hogy magnolia paletta?

2 Likes

Mai smink (este az Erkel színházba megyek) kellékei:

IMG_20200110_091904

Nem igazán szeretem keverni a szememen a különböző márkákat, de azt hiszem, ez a Huda Mercury Retrograde kivétel lesz, mert csodás satírozó színek vannak benne, ráadásul a mattok (is) kiváló minőségűek.
IMG_20200110_101123

IMG_20200110_102214

IMG_20200110_100804

20 Likes

Gyönyörű sminket csináltál! :heartpulse:

1 Likes

Amikor bemásolod a linket hiperhivatkozás alatt (a láncocska ikon), akkor 2 sor jelenik meg. A felső sorba másolod a linket, az alsó sorba meg azt írsz, amit akarsz és az a szöveg jelenik meg (ebben az esetben a Magnolia paletta) és arra a linkre visz, amit bemásoltál.
Remélem nem voltam bonyolult :slight_smile:

@Kokapu, gyönyörű lett! Ma én is az Alient használtam, annyira szuper az a paletta!:heart:

1 Likes

Szerintem iszonyatosan jól néz ki! :star_struck:
Nagyon jól áll a hajszínedhez (színeidhez? :thinking:) is a smink!

1 Likes

Köszi, lányok! Amúgy lila blúz van rajtam, ahhoz készült a smink.

@zalla tegnap este festettem, valami vörösesbarna a szín, ami általában inkább barna, de ha rásüt a nap, akkor meg vöröses, és szerintem a képen azért ilyen mindenféle színű a hajam, mert úgy álltam, hogy nem mndenütt érték a napsugarak. :smiley:

2 Likes

Gyönyörű a szád :), mi a rúzsod márkája? Ezzel a színnel én is megpróbálkoznék, sajna a sötét színek nem állnak jól, ezért most világosabb árnyalatú rúzsokkal próbálkoznék :). Egy málna színű rúzs a kivétel, de az az egyetlen kb ami jól áll, na meg egy világos rózsaszín, de se a piros, se a vörös, vagy a bordó, barna, de még a sötétrózsaszín sem áll jól, rúzsokra nem fogok túl sokat költeni, az már sajnos látszik, egy csomó árnyalat kilőve :/. Annyira gyönyörűek ezek a Hude paletták, nagy vágyam egyet beszerezni :blush:.

2 Likes