Mit használtál ma?

Jobbulást a gyerkőcnek! Szegényke jól kikapta :worried:

1 Likes

Kipróbáltam az EL palettákat (ma és tegnapelőtt), nekem egészen tetszenek, bár az tény, hogy egy ABH-t, Jeffree Start, Urban Decayt meg sem közelítenek. Viszont a tartósságuk egész jó, az pedig nálam fél siker.
A pirositó is nagyon szép.

IMG_20191228_144014

IMG_20191228_144153

IMG_20191228_144304

10 Likes

Jobbulást a gyermekeknek!!! Tudom, milyen rettenetes érzés, ha a gyerek beteg, sajnos anno nekünk is volt részünk benne bőven. Amire meg lezajlik ez a beteges időszak, másfajta gondok jönnek… :laughing:

2 Likes

Belegondolva, mióta megszületett (2016.szeptember) az első karácsony volt az egyetlen mikor nem volt beteg :tired_face: 2 éve lázas volt a 15 hós oltás miatt, tavaly meg dec.22-én kapta el ugyanezt a hányós vírust mint amit most.

Ma megint nem vittem túlzásba a sminkelést, mert ki sem tettem a lábam a lakásból. Minimális sminket dobtam fel, rúzst, korrektort és púdert sem használtam. Ezt is csak azért mert vendégek jöttek hozzánk.
@Amadea azt kell, hogy mondjam, imádom ezt a palettát. Valamiért jobban kedvelem mint a Game of Thrones palettát. Most a napokban ezt fogom próbálgatni, az összes színt használni akarom.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Örülök, hogy ennyire szereted!:slight_smile: Nagyon szépek a színei és könnyű használni.
Érdekes, hogy van egy csomó szép dolog, amiben mégsincs meg az a plusz, amiért az ember örömmel nyúl érte.

1 Likes

Ezeket használtam ma:
A KAP rúzs: Melrose árnyalat
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p

7 Likes

Mai kellékeim:
Gyönyörű ez a Revolution paletta, de miután reggel vele sminkeltem, feltettem zsibire. Ezek a színek többszörösen is megvannak a többi kb 35 palettám valamelyikében, így nincs szükségem rá.
Az EL rúzsnak is menni kell de nem a zsibire, hanem a kukába sajnos. Ahogy az összes többi EL Pure Color Envymnek. 4-5 éve vettem mindegyiket és sajnos tönkrementek. A színük is megváltozott, sokkal pirosabb tónusúak lettek. Na és a szaguk! Büdös, avas szaga van mindegyiknek. Felkentem majd le is töröltem.
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

K%C3%A9p

12 Likes

Pontosan a leírtak miatt (is) hirdettem magamnak zéró toleranciát a 2020-as évre sminkfronton. Nem akarok már magam ellensége lenni :rofl: :kissing_heart:

5 Likes

Jó, hogy mondod serényen használni fogom az EL rúzsaimat. Nekem van egy vagy 5 éves Maybelline rúzsom és ugyanolyan jó mint amikor megvettem… Már nemsoká el is fog fogyni :grinning:

Teljesen igazad van. Egyébként mit tervezel? Egyáltalán nem vásárolsz sminket 2020-ban? Csak ami elfogy?

Nekem is van több régi rúzsom más márkától, pl. Mac de csak az EL-nél tapasztaltam ezt.

1 Likes

Látom, hogy a Berry On palettát is felraktad eladásra, bevallom, nagy most a kísértés, mert sokan írták, hogy Naked Cherry dupe, és arra fájt a fogam régebben.:slight_smile: Te miért döntöttél végül az eladás mellett?

2 Likes

Tényleg szuper paletta, rajtam annyira tartós mint a Jeffree Star paletták. Csakis helyhiány miatt döntöttem úgy, hogy menjen, folyamatosan szeretném csökkenteni a készletemet és amit keveset használok, azt el szeretném adni. Úgy érzem elhatalmasodtak rajtam a paletták, nagyon zavar, hogy van amihez min. 2 hónapja nem is nyúltam, mert egyszerűen nem kerül rá sor. Szeretném jobban kihasználni amim van, de közben hajt a kíváncsiság is, hogy kipróbáljam a számomra még új és ismeretlen termékeket, esetleg márkákat, ezért muszáj néha szelektálnom és eladnom. Meg sokat el is ajándékozok barátnőknek, sógornőmnek, húgomnak.

3 Likes

Ezeket használtam ma. A CP monók közül mindhármat felkentem a szememre.
Pirosító: Milani Dolce Pink
K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Boldog Új Évet csajok (és zugolvasó férfiak)!

7 Likes

Boldog újévet mindenkinek :slight_smile:
Ma kivételesen már hajnalok hajnalán sminkeltem, ha csak egy keveset is.
Maybelline Dream Urban Cover Sesame árnyalat, plusz 3ina The Custom Drops alapozóvilágosító
Maybelline Fit Me korrektor 15
Bambuszpúder
Maybelline Face Studio Master pirosító, a régi fajta, Pink Amber árnyalat ha jól emlékszem
Bell Hypoallergenic kontúrduó, csak a sötétebb szín
Higlightereket ma kevertem, Catrice szemfesték Like and Subscribe, Misslyn cosmic valami paletta ezüst és pink színe
Szem: Bronx Cosmetics szemfesték Cool Grey szemhéjra, essence metal chrome pirosító copper me szemöldök alá, essence rain or shine kék-pink csillám szemzugba, és a fenti misslyn paletta arany színe az alsó szempillatőbe
Essence i <3 extreme barna spirál
Carmex ajakápoló, illetve napközbeni kenegetésre a világoskék hydro Labello, az egyetlen labello ami valamit is ér az én számon (igaz, a duci eos-kopikat még nem használtam)
Parfüm: Burberry London for her. Kellett egy kis pick-me-up, mert 4:20kor ébresztett a telefon :smiley:

9 Likes

Utazás vagy meló?

Munka :smiley: sajna ez van ha délelőttös vagyok. Csak gondoltam, legalább egyszer ne a munkahelyi mosdóban, kapkodva sminkeljek (ami 90%ban csak korrektort jelent :D)

1 Likes

Milyen az Urban Cover alapozó?
Az IT CC-hez hasonlítják, te esetleg próbáltad mindkettőt?

És hát jó munkát a mai napra!