Mit használtál ma?

Ma egy rózsaszín-barna sminket készítettem ezekkel a hozzávalókkal :slightly_smiling_face:
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

6 Likes

Mondjuk Lisa Eldridge rúzsai megérik az árukat, tőle szeretnék nagyon még venni, de épp kifogytak azok amik tetszenek. (Minő szerencse? :sweat_smile: ) De ott vannak az Essence rúzsok, amit Amadea ajánlott, nagyon szuperek, illetve én szeretem a Maybelline Color sensationalt is, de pl a Mac rúzsom ugyanúgy szárít mint egy sima drogériás (Plum Dandy) szerencsére azt se teljes áron vettem :slight_smile: Az Estée Lauder rúzsaimat is nagyon szeretem, de azokat se biztos, hogy megvenném teljes áron. (Őket barátnőmtől vettem, meg egyet itt KM zsibin :upside_down_face: )
Mac monoból az Atlantic blue van meg, álomszép kék szín, és azt az 1400 forintot bőven megérte, de a bolti árát szerintem nem. Eléggé porzik, annyira a pigmentációjától se vágtam hasra magam. Amit te is mondasz, annyira túlárazott, és én is inkább akkor veszek egy high end palettát, vagy turizok 3-at a zsibin. Ezért is szeretem a zsibit, az ár töredékéért kipróbálhatok minden félét, amíg kitalálom mi az, ami nekem beválik :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Igen, igen teljesen egyetértek. Én is imádom a zsibit. Szeretek kincsekre lelni és ha valami mégsem válik be, akkor sem buktam akkorát, mintha teljes áron megvettem volna.
A drogériás rúzsokat én is szeretem, az àltalad említett Essence és Maybzelline tényleg nagyon jók.
A Trend it up rúzsokat is nagyon szeretem, több fajtát is kipróbáltam a márkától és nagyon jók a matt rúzsai

Van egy ilyen S-he rúzsom a 300-as árnyalat, az valami álom. Az állaga, színe, tartóssága is tökéletes.

3 Likes

@Anheszenamon remek ajánlások, köszönöm :).

Húú köszi az ajánlást, tuti kipróbálom őket is :slight_smile: nagyon szeretem a matt rúzsokat :slight_smile:

1 Likes

Ma egy zöldes tónusú arany sminket készítettem és nagyon jól éreztem magam benne.
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

7 Likes

Látszik a Hyper Real Glow palettán, hogy szereted.:slight_smile:

Tényleg nagyon szeretem, még szemhéjra is szoktam használni. :blush:

A karácsonyi sminkemet Módis Gabriella videója ihlette. Viszont nem fogok erős rúzst feltenni, inkább egy szolid szájfényt, mert úgyis lejön az ünnepi ebédnél és vacsoránál. Annyit változtattam, hogy az alsó pillatőbe is a Bluebrown pigment került, nem kék szemfesték.

Ezeket használtam:
EL DW alapozó
ABH szemöldökpomádé
UD Beached Bronzer
Mac Hyper Real glow paletta
Tarte mini pirosító Pop árnyalat
Nyx glitter primer
UD Game of Thrones paletta matt barnája és szemzugba jeges világos kékeslila
Mozgó részre és alsó pillatőbe MAC Bluebrown pigment
Bourjois szempillaspirál
Catrice szájfény Glowing Tourmaline

Kétféle fényviszonyban is lefotóztam
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

12 Likes

Nagyon szép lett a sminked! :gift_heart::heartbeat:

1 Likes

Boldog Karácsonyt csajok (és zugolvasó férfiak)!
cicakarancsony-250x200

12 Likes

BabyYodaChristmas

12 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Ma hasonló sminket csináltam, mint a tegnapi csak kicsit más eszközökkel.
A mono szemfesték Pat McGrath Mercury nevű gyönyörű pigmentje,
Mac Bluebrown pigment
TIU folyékony szemfesték
A fotóról lemaradt a Dose of Colors palettám, ennek a matt barnájával satíroztam el a széleket és a csontszín ment a szemöldök alá
rúzs: JSC Celebrity Skin
szàjceruza: KAP Naked árnyalat
highlighter Ofra Pillow Talk
Az Avon púder tégelyében RCMA púder van töltve és az alapozó sem Armani (már rég elfogyott csak a pumpás kiszerelés miatt tartottam meg az üveget) hanem EL DW

K%C3%A9p

K%C3%A9p

4 Likes

Mai sminkem kellékei
A KAP pirosító árnyalata Flirt
Rúzs: Mac Brave
Highlighter Ofra Pillow Talk
K%C3%A9p

K%C3%A9p
K%C3%A9p

10 Likes

A kis tégelyben az @Amadea - tól kapott ABH alapozó volt.
Pirositó: Hourglass Ambient Lighting blush Luminous flush
Bronzer: Hourglass Nude bronze
Rúzs: Stila Patina

IMG_20191228_000926

IMG_20191228_000658

9 Likes

Tegnap csak egy nagyon basic sminket csináltam mert csak annyi időre mozdultunk ki a lakásból, míg elvittük a gyereket orvoshoz (aki aztán nem is rendelt) Szegényem hányt egész éjjel (14x)
Szóval ezek voltak a ma felhasznált termékek:
A Mac Paint Potok árnyalatainak nevei: Vintage Selection és Stormy Pink
Nyx rúzs 621-es szín
K%C3%A9p
K%C3%A9p

9 Likes

Jesszasz! Mi van a gyerekkel? Tudtál neki valamit adni? Deadalon? Gyógyszer vagy kúp?

1 Likes

Köszönöm az érdeklődést! Aznap éjfélkor beadtam neki egy Daedalonetta kúpot, ami máskor használt mindig de most nem. Ennek ellenére egészen reggel 5-ig hányt félóránként. Nagyon aggódtam, hogy a kórházban fogunk kikötni de reggel elmúlt neki és azóta nem hányt. Tegnap ropi, sós perec, háztartási keksz és vajas kifli volt a menü (főtt krumplit nem eszi meg)

7 Likes

Örülök, hogy jobban van!

Nálunk karácsony előtt volt ez a program…

2 Likes