Hű, nem semmi vagy! Nekem fél hat-háromnegyed hat körül kell kelni (már előre rettegek a holnaptól, az tartja bennem a lelket, hogy csak 2 napot kell dolgozni), tragédiának élem meg.
Dettó, ugyanígy kelek és örülök a csak 2 nap munkának Együttérzek Veled is!
Te szegény, remélem könnyű napod van/volt!
Sajnos az IT CC-hez még nem volt szerencsém. Véleményeztem már, de azon kívül annyit tudok mondani: Ha egy szóval kéne jellemeznem, akkor azt mondanám, folyós. Egyrészt, maga a textúra elég folyékony, másrészt, amint megizzadok, folyik, egyszerűen muszáj le- és újrapúderezni. Ellenben remekül fekszik rajtam, nem csak színre egységesít, de némileg textúrára is, nem ül meg a pórusokban és a szárazabb területeket sem emeli ki (tesztelhettem az orromom, kicsit ki van fújva)
amúgy, @Amadea, @umpalumpa, köszönöm a jókívánságokat csak akkor kell ilyen korán kelnem, ha reggelre megyek, és lapos a biciklim (kivéve ha taxival mennék, de arra sóher vagyok legtöbbször).
Akkor nem is mondom, hogy a mi cégünk csak 6-án kezd.
Köszi, tényleg, olvastam is már a véleményed! Lehet, hogy egyszer kipróbálom, biztosan addig fogja piszkálni a képzeltem.
ha nem vagy olyan izzadós mint én, nincs szükséged atombrutál fedésre, és nem vagy érzékeny a kémiai fényvédőkre, akkor amondó vagyok, próbáld ki. az IT CC-nél olcsóbb, amennyire tudom bizonyos aspektusaiban hasonlóak, és a színek nem annyira rosszak, szerintem mindennapra remek lehet a legtöbb embernek
Izzadós nem vagyok, viszont a T vonalban általában ömlik rólam az olaj.
Attól annyira nem “esik szét”, a víztől jobban. Nem tudom miért, talán a magas fényvédő-tartalom miatt…
Ó, látom, hogy szerencsére leütötték a Berry ont:) így nem kell kísértésbe esnem. nekem kb 8 palettám van, de ugyanezt érzem.
Ma ismét 2 sminket viseltem. Rokonoknál szilvesztereztünk, ott is aludtunk, így csak egy nagyon basic sminket csináltam reggel kb 4-5 perc alatt. Ezeket használtam:
Később aztán lemostam mert szemhéjprimer nélkül kb. semmi nem maradt a szememen, ráadásul le kellett feküdöm a gyerekkel ebéd után és igencsak megkopott rajtam bb krém is a 2 órás alvás után
Délután még volt programunk, ahhoz pedig ezeket a sminkeket használtam fel:
(A bordó Essence szemceruza lemaradt a képről. Azzal húztam ki az alsó és felső pillatövemet is)
A tegnapi szilveszteri sminkemhez nem fotóztam le a termékeket, de tegnap is ezt a palettát használtam a Nyx Glitter primerrel és szépen megtartotta a csillámos színeket. (A mainál nagyon minimális potyogást tapasztaltam de nem volt zavaró vagy látványos)
Rajtam szilveszterkor bevált termékek voltak, új csak az Ofra highlighter volt és a MAC Fix+ (amit tavaly vettem, de a szekrényben várta a felbontást). Ahogy hazaértem lemostam mindent, azért reggel a munkába nem akartam túl fényesen menni. (7 munkatársam jelentett beteget “csak”.)
Szuper, hogy nem potyog a Huda Nude Light paletta fényes színe a megfelelő alappal, akkor én is többet fogom használni.
Szilveszterkor a Jackie Aina palettát próbáltam ki, szuper ütős sminket lehet vele készíteni
Ginger, Wiggalese, Zamn, Big wig (alulra került) és Trust issues volt rajtam. Ha alulra kerül 4-5 óra után megfolyik, esetleg legközelebb kipróbálom, hogy testszínű szemcerkát teszek az alsó részére a szememnek hátha jobban odatapad. Ezt a Carlis palettánál is tapasztaltam. Ettől függetlenül nagyon szeretem mindkét ABH terméket
csak 7
Ma egy nagyon kis finom, nude szemsminket készítettem.
Rúzst ma eddig nem használtam
Egy kis segítségre lenne szükségem! Hogy kell kinyitni a Dove testradírt? Nem megy
férfikéz
A tegnapi kellékek. A Huda palettából a középső sor szélső mályvás színét, az alsó sor liláját és szintén onnan a fényes arany színt használtam.
A Nyx glitter primer lemaradt a képről (meg a Nabla Beverly komfortos piros rúzsa), már napi használatban van, nagyon szépen érvényesülnek rajta a fényes és a glitteres színek és egyáltalán nem potyognak.
A fehér tetejű tégelyben a Lioele CC krém nem is kevés maradványai lapulnak.
A parfümminta a Montale Dark Purple darabja, talán ez a kedvenc parfümöm.
Mi a véleményed a Huda palettáról? Januárban én is megveszem Cassie25-től
Ma egy nagyon fényes, cicás tusvonalas sminket csináltam. Nem megyek semmilyen különleges helyre de most valahogy ehhez volt kedvem.
Nagyon jól pigmentált ez az Essence paletta és több szín állaga olyan mint a Ho Ho Ho-é.