De jó, ezt nem is láttam még a Trend it up állványon soha pedig jó pirosítóik vannak, gondolom ez is hasonló minőség mint a sima alap pirosítóik.
Mai smink kellékek:
Ma ezeket használtam
A stick alapozó Lancome (jó lenne ezt is mèg idén elhasználni)
A Mac rúzs pedig az ikonikus Angel
A mai szemsminkemnél a bronzosítót használtam a mélyítőbe, mivel a Sleek paletta csak fényes színekből áll. Alapként a Chanel krémes szemfestéket használtam és estig csodásan tartotta a szemhéjpúdereket.
Rúzs: EL Eccentric
A pirosítópalettából a jobb alsó színt használtam.
Nagyon szép ez a paletta, jó szinek vannak benne! Meg a krémmániám kezdetén vettem, de már akkor kiderült, hogy nekem azok a paletták megfelelők, amikben vannak matt színek is.
Igen, a mattok nagyon hiányoznak. Régen megvolt már nekem ez a paletta (meg az Oh so special, Storm, Vintage Romance, Snapshots) de mindegyiket eladtam. Aztán egy KM zsibis vásárlás mellé megkaptam ajándékba és gondoltam teszek vele egy újabb próbát. A végeredmény nagyon szép lett, de önmagában nem tudom használni a mattok hiánya miatt.
Talán a fekete matt benne, de hát azzal nem vagyunk kisegítve. Én @dunaimano -nak ajándékoztam az enyémet, remélem, ő jobban tudja hasznosítani.
Igen, tegnap néztem is, @Anheszenamon nagyon örülnék ha tennél fel képet, amikor ezzel a palettával dolgozol, lenne egy kis inspirációm. A kékes-zöldes színeket nagyon szeretem benne, azokkal szoktam akár önmagukban is dolgozni. A rózsaszín a kedvenc színem, naná hogy használom őket, de más palettákkal kiegészítve. Vannak benne még olyan szép színek, amiket valamiért nem nagyon építek be a sminkeimbe, pedig tetszenek is, pl. az alsó sor jobbról második (amit te most pont használtál is). De azért vannak mostohább színek is. Talán olyan fele arányban használom a paneket, de hetente többször is nyúlok érte (mondjuk 4 paletta mellett nem nehéz). Sokszor használom a tusvonalamba is a nyx glitter primerrel. Ilyenkor általában más szín nincs a sminkemben. Azért a mattok nagyon hiányoznak, azzal sokkal jobban kihasználható lenne, ez tény.
Mai kellékeim:
A paletta, rúzs és pirosító már az új kihívásom szereplői. Mindegyik terméktípusból 10 db-ot sorsoltam ki random és azt is, hogy melyiket hányszor kell használnom. Ha kimegy egy, csak akkor jöhet helyette másik, szintèn sorsolással.
Persze az Essence pirosító lemaradt
A rúzs színe: Pure Zen
Tetszik a paletta?
Bár még csak 3-4 alkalommal használtam, és nem is próbáltam minden színt a szemhéjamon, mégis azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik. Rengeteg variáció és lehetőség rejlik benne, vannak egészen érdekes és különleges színek. Örülök, hogy megvettem
Nagyon örülök, hogy méltó gazdára talált! Tenyleg gyönyörű paletta, de ennél is több mattra lett volna szükségem (igen, nekem ez a fixa ideám).
Örülök, hogy nem csak nekem van beakadva ez a matt dolog én tökéletesen meglennék 10 mattal és mondjuk 3-4 fényessel, de az is lehet elég lenne 2 db…
Háhh, rokonlélek! Nekem is elég lenne 3-4, csak a mozgó részre és a belső szemzugba használok, satírozásra kifejezetten rühellem. Esetleg az alsó pillatőbe viszem még fel, ha sikerül rábeszélnem magam.
Először használtam a Zoeva Caramel melange palettát (nem tudom eldönteni, hogy jól állnak ezek a meleg színek vagy sem, de tesztelem még), a MAC highlightert és Velvet Teddy rúzst. Egyelőre mindkettő szerelem
Ezt egy szlovén DM-ben vettem, Mo-on még nem láttam tőlük. Még csak egyszer próbáltam , akkor jónak tűnt!
Szerintem, kifejezetten jól állnak!
Én is ugyanígy csak mozgó és belső szemzug, néha a szemöldökcsontra is teszek. Manapság rábeszélem magam, hogy használjak két különböző csillogósat a mozgóra, de ennyi a max
Határozottan jól!
@anon27689852 és @anon37424161 Köszönöm szépen, akkor még próbálkozom velük, ha külső szemmel úgy látjátok, hogy jól áll. .
Nekem nagyon furcsa volt ma tükörbe nézni, mert sosem sminkeltem ennyire narancsos árnyalatokkal.