Mit használtál ma?

De jó, ezt nem is láttam még a Trend it up állványon soha :slightly_smiling_face: pedig jó pirosítóik vannak, gondolom ez is hasonló minőség mint a sima alap pirosítóik.

1 Likes

Mai smink kellékek:
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Ma ezeket használtam
A stick alapozó Lancome (jó lenne ezt is mèg idén elhasználni)
A Mac rúzs pedig az ikonikus Angel
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

A mai szemsminkemnél a bronzosítót használtam a mélyítőbe, mivel a Sleek paletta csak fényes színekből áll. Alapként a Chanel krémes szemfestéket használtam és estig csodásan tartotta a szemhéjpúdereket.
Rúzs: EL Eccentric
A pirosítópalettából a jobb alsó színt használtam.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

5 Likes

Nagyon szép ez a paletta, jó szinek vannak benne! Meg a krémmániám kezdetén vettem, de már akkor kiderült, hogy nekem azok a paletták megfelelők, amikben vannak matt színek is.

1 Likes

Igen, a mattok nagyon hiányoznak. Régen megvolt már nekem ez a paletta (meg az Oh so special, Storm, Vintage Romance, Snapshots) de mindegyiket eladtam. Aztán egy KM zsibis vásárlás mellé megkaptam ajándékba és gondoltam teszek vele egy újabb próbát. A végeredmény nagyon szép lett, de önmagában nem tudom használni a mattok hiánya miatt.

Talán a fekete matt benne, de hát azzal nem vagyunk kisegítve.:slight_smile: Én @dunaimano -nak ajándékoztam az enyémet, remélem, ő jobban tudja hasznosítani.

2 Likes

Igen, tegnap néztem is, @Anheszenamon nagyon örülnék ha tennél fel képet, amikor ezzel a palettával dolgozol, lenne egy kis inspirációm. :slight_smile: A kékes-zöldes színeket nagyon szeretem benne, azokkal szoktam akár önmagukban is dolgozni. A rózsaszín a kedvenc színem, naná hogy használom őket, de más palettákkal kiegészítve. Vannak benne még olyan szép színek, amiket valamiért nem nagyon építek be a sminkeimbe, pedig tetszenek is, pl. az alsó sor jobbról második (amit te most pont használtál is). De azért vannak mostohább színek is. :smiley: Talán olyan fele arányban használom a paneket, de hetente többször is nyúlok érte (mondjuk 4 paletta mellett nem nehéz). Sokszor használom a tusvonalamba is a nyx glitter primerrel. Ilyenkor általában más szín nincs a sminkemben. Azért a mattok nagyon hiányoznak, azzal sokkal jobban kihasználható lenne, ez tény.

5 Likes

Mai kellékeim:
A paletta, rúzs és pirosító már az új kihívásom szereplői. Mindegyik terméktípusból 10 db-ot sorsoltam ki random és azt is, hogy melyiket hányszor kell használnom. Ha kimegy egy, csak akkor jöhet helyette másik, szintèn sorsolással.
Persze az Essence pirosító lemaradt :sweat_smile:
A rúzs színe: Pure Zen
K%C3%A9p
K%C3%A9p

6 Likes

Tetszik a paletta?:slight_smile:

Bár még csak 3-4 alkalommal használtam, és nem is próbáltam minden színt a szemhéjamon, mégis azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik. Rengeteg variáció és lehetőség rejlik benne, vannak egészen érdekes és különleges színek. Örülök, hogy megvettem :slight_smile:

1 Likes

Nagyon örülök, hogy méltó gazdára talált! Tenyleg gyönyörű paletta, de ennél is több mattra lett volna szükségem (igen, nekem ez a fixa ideám).

1 Likes

Örülök, hogy nem csak nekem van beakadva ez a matt dolog :smiley: én tökéletesen meglennék 10 mattal és mondjuk 3-4 fényessel, de az is lehet elég lenne 2 db… :smiley:

3 Likes

Háhh, rokonlélek!:heart: Nekem is elég lenne 3-4, csak a mozgó részre és a belső szemzugba használok, satírozásra kifejezetten rühellem. Esetleg az alsó pillatőbe viszem még fel, ha sikerül rábeszélnem magam.

2 Likes

Először használtam a Zoeva Caramel melange palettát (nem tudom eldönteni, hogy jól állnak ezek a meleg színek vagy sem, de tesztelem még), a MAC highlightert és Velvet Teddy rúzst. Egyelőre mindkettő szerelem :heart:
IMG_20191202_195850 IMG_20191202_200404 IMG_20191203_073121 IMG_20191203_073108

13 Likes

Ezt egy szlovén DM-ben vettem, Mo-on még nem láttam tőlük. Még csak egyszer próbáltam :see_no_evil:, akkor jónak tűnt! :blush:

1 Likes

Szerintem, kifejezetten jól állnak! :+1:

1 Likes

Én is ugyanígy csak mozgó és belső szemzug, néha a szemöldökcsontra is teszek. Manapság rábeszélem magam, hogy használjak két különböző csillogósat a mozgóra, de ennyi a max :smiley:

2 Likes

Határozottan jól!

1 Likes

@anon27689852 és @anon37424161 Köszönöm szépen, akkor még próbálkozom velük, ha külső szemmel úgy látjátok, hogy jól áll. . :slightly_smiling_face:
Nekem nagyon furcsa volt ma tükörbe nézni, mert sosem sminkeltem ennyire narancsos árnyalatokkal. :grin:

2 Likes