Mit használtál ma?

Mivel a képeid alapján ősz típusnak látlak, szerintem kimondottan illenek hozzád ezek a színek! A helyedben még ruhában is kipróbálnám ezeket a színeket és a zöldet is! :relaxed:

2 Likes

Szerintem nagyon jól áll a szemhéjfesték a rúzs és a highlighter is :blush:. Gyönyörű smink lett! Nagyon tetszik a fülbevalód is :). (Egyébként nekem pont nem áll jól ez a szín (szemhéjfesték), úgyhogy irigykedem :stuck_out_tongue::crazy_face:)

1 Likes

De szép bőröd van!
Szerintem is jól állnak ezek a színek, használd bátran a palettát! Nekem is megvolt, gyönyörű, csak úgy izzanak a színei.:slight_smile:

2 Likes

@anon27689852 Köszönöm szépen a tippet, én sosem tudtam eldönteni hogy ősz vagy tél típusú vagyok. Legtöbb esetben teljesen neutrális vagy sokszor picit hideg színekkel sminkeltem, de mostanában elkezdtek vonzani a meleg színek. :slightly_smiling_face:A zöldet imádom sminkben és ruhában is :heart:
@Szandika Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen :kissing_heart:
@Amadea nagyon köszönöm :blush:azért a Double Wear óriási mértékben hozzájárult a szép bőrképhez, anélkül azért pattanás utáni hegek meg elszíneződések vannak rajta :smirk:de volt nagyon rossz állapotban is a bőröm 1-2 termék miatt, úgyhogy jelenleg elégedett vagyok. :slightly_smiling_face:

Meghoztátok a kedvemet szóval holnap is ezzel a palettával sminkelek majd. :blush:

3 Likes

Sajnos az én bőröm nem szereti a Double Weart, hiába kombinált, a vízhiány miatt szörnyen néz ki rajtam (de mással keverve azért a fejemre tudom csempészni).

1 Likes

Nekem is megvan ez a paletta és a szépsége, jó minősége miatt nagyon szeretem, de én sem tudom eldönteni, hogy jól állnak-e az ilyesmi színek. A zöld szememhez elvileg jól passzolna, de a bőrömet meg olyan fakónak tűnik, ezáltal betegesnek látszik számomra a tekintetem, pedig nem is annyira világos a bőröm (Catrice HD Liquid alapozóból a 030-as árnyalatot használom).

1 Likes

Igen, sajnos eléggé szereti a nem létező száraz részeket is kiemelni a bőrön. :frowning:
Nálam is csak azért működik jól mert extrán zsíros a bőröm.

1 Likes

Érdekes, mert akkor jóval sötétebb a bőröd mint az enyém (ebből az alapozóból a 010 és 020-ast keverem, télen csak simán a 010-es kell).
És ha csak a mélyítővonalba próbálsz egy kis melegséget vinni? Hátha úgy nem érzed azt, hogy fakítja a bőrödet. :slightly_smiling_face:

Nagyon szép smink lett, szerintem is jól áll :ok_hand:t3:

1 Likes

Mai segédeim:
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Végre eljutottam odáig, hogy lőttem egy képet a napi cuccaimról:) Nem is az az érdekes, hogy mi van rajta, mert a palettáktól eltekintve majdnem minden nap ugyanazokat a dobálom fel. Szóval ami igazán lényeges, az az a felfedezés, hogy a Nabla Soul Blooming milyen király dupe-ja a Norvinának. Tudom, hogy közületek sokaknak megvan az előbbi (meg az utóbbi is), ezért bátorkodom megosztani ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=kNJLfxW1UCM Az ebben látható smink miatt majdnem beszereztem az ABH palettát is, mert annyira GYÖNYÖRŰ és éteri a végeredmény, és egyébként is annyira gyengéim ezek a pasztelles krémes színek, hogy … végül arra gondoltam, megpróbálom a Soul Blooming hasonló színeiből előállítani ezt, és csodák csodájára, az eredmény megtévesztésig hasonlít:) (Habár tusvonalat nem húztam és a világos/fáradt arany színt egy másik palettából egészítettem ki, illetve az alsó pillatőbe sem applikáltam ennyiféle cuccot). Lényeg a lényeg, a lilás-pasztelles-krémes színvilágot nagyon szépen visszaadta ez a paletta is, bár a panben szerintem egyáltalán nem hasonlítanak a színek. A kis napi öröm is megvolt:)78585507_3247470565289932_7601804192197378048_n

5 Likes

Akkor egy újabb érv amellett, hogy nekem az ABH-től csak a Carly Bybel szükséges! :laughing:
(Sokat nézegettem a Norvina-t (is)!)

Nagyon fura, mert swatchok alapján én nem gondoltam őket annyira hasonlónak, szemhéjon, elsatírozva viszont tényleg szuper a végeredmény:) Engem azért a Norvina sem hagyott békén teljesen, annyira szépséges a felső csillámos sor:O

1 Likes

Majd otthonról megnézem a videot, biztosan érdekes…

Megnéztem a vididt… azért szép ez a Norvina is, na! :blush:

Ugye,hogy gyönyörű??? Meg nem erősített információk szerint egy Huda lightot fog hozni nekem a Mikulás, és abban is nagyon hasonló színek vannak, ergo ennyi hasonló paletta már felesleges lenne…:))

3 Likes

A sminktermékeket nem volt erőm már lefényképezni. Nagyvonalakban:
Arc:
Isadora primer
Alapozó: Isadora 24 h
Isadora bronzosító
Isadora púder a kiemelésre.
Pirosító: Milani Luminoso árnyalat.
Száj: https://kremmania.hu/kremek/isadora-perfect-moisture-lipstick Precious Rose árnyalat.
Szemek:
Zoeva Offline törtfehér + Nabla Dreamy paletta megjelölt színei:

nabla-dreamy1

19 Likes

Milyen csodásan szép kék szemeid vannak!!! :heart_eyes:

1 Likes

De szép kincsek! Nagyon szeretem ezt a két palettát, a Too Faced púdert és az Hourglass pirosítót is.

1 Likes

Köszi! :smiling_face_with_three_hearts: Amikor éppen a szemhéjam nincs ráfolyva. :laughing:

1 Likes