Mit használtál ma?

Mai kellékeim
IMG_20191127_133544 IMG_20191127_133607 CollageMaker_20191127_133735452

7 Likes

Nem rossz púder, de az én nagyon zsíros bőrömön annyira nem az igazi. A Kryolan transzparens púderét nem veri. :slightly_smiling_face:

A Crystal Power palettát nagyon szeretem, meglepően jó minőségű az Essence-től. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Igen szerintem is, én is szeretem :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen, Ofra mini. A Pillow Talk árnyalat. Pinkpandáról rendeltem. Gyönyörű fénye van, leheletnyi is bőven elèg. Én belső szemzugba is hasznàlom.

2 Likes

Mai segítségeim :heart_eyes: A paletta a Beautybay Origin nevű palettája. :slightly_smiling_face:
IMG_20191128_070605 IMG_20191128_072203
38%201

17 Likes

Tegnapi kellékek
K%C3%A9p

K%C3%A9p

11 Likes

Mai fegyvertár:
A Nabla palettát egyszer már felraktam zsibire, de 2 használat után úgy döntöttem adok még esélyt neki és tovább tesztelgetem. Egyelőre nem lett szerelem…
Az Avon púderes tégelyben az óriàsi kiszerelésű RCMA púderemet töltöm mindig újra, így sokkal kényelmesebb a használata.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

Az RCMA púderét én is nagyon szeretem, de a csomagolása tényleg borzalmas :joy:
A palettának így ránézésre gyönyörűek a színei egyébként.

1 Likes

20191128_210710
A fehér tetejű tégelyben a Lioele CC krém maradványai lapulnak, a parfümminta Tom Ford Black Orchid, a rúzs egy ősrégi Catrice (semmi baja), a kis fekete tégely Laura Mercier púdere. A bézs tetejű pedig a Becca korrektora, a kontúrozó The Balm Desert.
A palettából a matt barna színt (Tasty) felvittem az egész szemhéjra, a széleit a málnaszínnel (Cherry Wet)satíroztam el, a mozgó részre a fényes fehéres rózsaszínt (Snack) tapogattam fel, a belső szemzugba a fehérarany Jawbreakert.
Az alsó pillatőbe a két említett matt szín került.
A képről lemaradt a Lovely Vampire Lashes.

10 Likes

Szereted ezt a palettát?

Igen, de ahhoz képest, hogy mennyi szín van benne, önmagában csak nyáron használtam sokat. Alapvetően is a sötét színeket szeretem jobban, az őszi-téli időszakban pláne, szóval kénytelen vagyok más palettákkal kombinálni.
De nagyon örülök, hogy ennyiféle színem van Jeffree minőségben.:slight_smile:

3 Likes

Akkor megtartottad a Secretet… :blush:

Mai kellékek :slightly_smiling_face: Este munka után Karácsonyi vásárba megyünk a férjemmel, így olyan sminket szerettem volna ami egyszerű, de van benne egy kis csillogás az esti program miatt :heart_eyes:
Paletták : Beautybay EYN Nude 12 + Makeup Revolution Pressed Glitter paletta (tanulság - csillámos tusvonalhoz sokkal sokkal jobb a loose glitter, ezzel csak idegeskedés volt az egész procedúra) :face_with_raised_eyebrow: + nagyon rejtett a szemhéjam, az sem könnyíti meg a helyzetet. Ami lemaradt a képről a Kryolan glitter primere.
Sajnos fotókon annyira nem látszik hogy mennyire szépen csillog :slightly_smiling_face:
IMG_20191129_120451
IMG_20191129_120635
IMG_20191129_115214
IMG_20191129_120731

15 Likes

Szép lett(él)! :star_struck:
A mozaikbronzosító és a pirosító milyen fajták?

2 Likes

Köszönöm szépen :heart_eyes:
A bronzosító NYC, a pirosító pedig BH cosmetics.
https://kremmania.hu/kremek/bh-cosmetics-floral-blush-duo-cheek-color
https://kremmania.hu/kremek/new-york-color-nyc-color-wheel-mosaic-puder

2 Likes

Gyönyörű ez a tusvonal!

1 Likes

De feldobja ez a kis csillogás :). Nagyon jó ötlet :).

1 Likes

Nekem ez a Trend It Up korallos pirosítóm van, ami hasonló a NYC bronzerhez:

43

6 Likes

Úgy gondoltam adok még esélyt neki és tesztelgetem de továbbra sem szeretem. A szívem mélyén tudom, hogy újra a zsibin fog kikötni.

1 Likes