Mit használtál ma?

Ó, én csak azért bírtam ki vasárnapig, mert akkor tudtam, hogy színház lesz, egyébként már pénteken ebben parádéztam volna a munkahelyemen. :grinning:

Köszi a leírást a Marc Jacobsról! Igazából engem a nagy méret annyira nem hat meg, sőt sokszor igyekszem travel size méreteket venni, mert még az is sokáig elég. De nagyon örülök, hogy jók a tapasztalataid velük, észben tartom!

3 Likes

Mai eszközök
A rúzst még a héten el fogom használni (Mac Viva Glam V.)
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

6 Likes

@Anheszenamon, @Kokapu Nektek minden szín jól áll, szépek vagytok!
@Kokapu, gyönyörű a rúzsod!

2 Likes

Köszönöm, Tauz Nóra egyik videójában láttam meg ezt a rúzst (Stila - Patina), nekem ott tetszett meg. Nagyon jó kis rúzs egyébként. Kényelmes és elég tartós is, szépen kopik.

1 Likes

Szeretne velem valaki “randizni” penteken 13 es 16 kozott? Akkor leszek Budapesten.

A Huda Nude palettat meg nem probaltam ki. Az utobbi 2 hetben mindig nagyon faradt voltam, hetvegen egyaltalan nem sminkeltem a (voros) szemem. De majd… . Nem mertem hazahozni most, nem bizom benne, hogy a csomagolasa toresmentes.

3 Likes

Sajnos eleve négyig dolgozom, 3/4 5 körül érek értelmes helyre.:frowning:

Ma ezeket használtam. A rúzs lemaradt a képről, Rimmel Kate Moss Nude 42-es árnyalat :slightly_smiling_face:IMG_20191126_124746 CollageMaker_20191126_125152080

10 Likes

Nekem is megvan ez a paletta. Te szereted?

Én sajnos este hatig dolgozom, ráadásul pénteken enyémek a fiaim. :roll_eyes:

Eddig csak 2-3 alkalommal használtam, van olyan szín amit még nem is próbáltam. De eddig nekem tetszik. Te szereted?

Nem a kedvenc palettám, de a maga kategóriájában tényleg nem rossz. Szép színeket tartalmaz, de még én sem használtam sokat.

Mai kellékeim

K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

Hű de rég fáj a fogam egy Ofra highlighterre. :heart: Ha jól tippelek az van a fotón.

Mai kellékek és napi smink :blush:
23%201
22%201

18 Likes

Gyönyörű vagy! Nagyon szép a szád és a szemed is, és nagyon jól áll a smink is :).

1 Likes

Aranyos vagy, köszönöm szépen :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon csini! :blush:

1 Likes

https://www.beautybay.com/p/ofra/pillow-talk-ornament/

Itt az alkalom, eleg sok Ofra mini van most learazva, tegnap en is megrendeltem, pont a linkeltet. Benne volt a kosaramban mar par hete egy Nabla palettaval egyutt (aztan mas Nabla lett belole, mert lehuzta valaki a kicsit).

Az a 3W puder nekem is megvan.

1 Likes

Gondoltam, hogy senki nem er ra, munkaido meg. :frowning:
16 fele elmegyek a regi fodraszomhoz helyreallitasi munkalatokra, szerintem 19-ig vagy 19:30-ig leszek, 21-kor pedig megy a tavolsagi busz a sogorokhoz.

1 Likes

Nekem is megvan a 3W púder. A Neostrata színezett ásványi fényvédővel együtt használva néha mást nem is teszek fel, tök jól helyettesít a kettő együtt egy BB krémet. :grinning:

1 Likes