Mit használtál ma?

Nem tudom, snittváltás volt, akkor már az utcán voltam és a táskámban kotorásztam, miközben a lámpánál várakoztam.
Amúgy most jöttem el a masszőrtől és ugyan Lisa nem jelent meg a semmiből, de a DHL küldött e-mailt és sms-t is, hogy a rúzsa hétfőn jön! Ez is valami.:yum:

7 Likes

Ma kipróbáltam a tegnapi újdonságokat
IMG_20191122_131015 CollageMaker_20191122_131708333

9 Likes

Hogy tetszik a paletta és a Melted Chrome szemhéjfesték?

1 Likes

Mai smink szereplői
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

6 Likes

Nagyon tetszik a szemed és ez a rúzs kifejezetten jól áll! :lipstick:

1 Likes

Az egyik kedvencem lett ez a paletta, még mindig meglep, hogy milyen jól pigmentált. És mennyire könnyű eldolgozni.
A Melted Chrome nagyon kellemes meglepetés volt, még soha nem volt ehhez hasonló textúrájú szemhéjfestékem. Számomra ez is meglepően jó minőségű.

3 Likes

Köszönöm! Sajnos nem sok látszik a szemsminkből és a rúzs is málnásabb színű a valóságban.

1 Likes

Ma egy bronzos meleg sminket készítettem bordóval az alsó pillatőben. A végén a mozgó részre még feltettem egy pötty Cover FX folyékony highlightert, ami elképesztően gyönyörű. Ezt használtam az arcom fényesítésére is. A szájfény az Essence Plumping Nudes Lipgloss 01-es árnyalata, a pirosító pedig Catrice Pure Simplicity Baked Blush 02-es Naked Petals

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

6 Likes

instasize_191123131839

Igazából minden nap feltölthetném ezt a képet, minden reggel rohanok és 15 percem van sminkelni. Alkalmakra természetesen nem csak ennyi. :slight_smile:
Bevallom, én majdnem mindent kézzel csinalok, szeretek maszatolni.

10 Likes

Pont most írtam, hogy felrakhatnál képet a kollekciódról :smiley:

1 Likes

Sajnos én is szeretem MJ termékeit (pár kivétellel), a napi rutinodból csak 2 termék hiányzik nálam, az MJ korrektor és a szemöldökre való cucc, a többi megvan és szeretem is őket. Nekem még a szempilla bázisa is kifejezetten bejön.

A CF alapozók, BB-k közül nekem a Nude by Nature Sheer Glow BB krém kifejezetten tetszett, de a fedése nagyon-nagyon sheer, emiatt sokan utálják. YSL-nek erősebb a fedése!
https://kremmania.hu/kremek/nude-by-nature-sheer-glow-bb-cream

Szerintem több CF alapozót, BB-t, CC-t és társait próbáltam már, de most csak ez az 1 jutott eszembe, de ha több is eszembe jut, akkor még jelzem, ha érdekel. :slight_smile:

1 Likes

A Marc Jacobs termékekkel mik a tapasztalataid?
Nekem valahogy eddig nem érte el az ingerküszöbömet. A kis kecses 7-es palettánál inogtam meg, de @Isabelle véleménye nem volt túl jó róla a KM adatlapján.

1 Likes

Mennyi szépsèg! Nekem csak egy MJ termékem van @whitemerci jóvoltából: az O’mega bronzer. Nagyon szeretem, a színe tökéletes, könnyen eldolgozható és tartós. Na és a mérete tényleg mega-giga :sweat_smile:

3 Likes

Mai zöld smink kellékei
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

15 Likes

Szia, azt kell mondjam nekem a JS paletták közül ez a paletta tetszik a legjobban. Persze csak belülről, amilyen szép belül annyira nem tetszik kívülről. :slight_smile: A felső sor 3. élénk zöldje tényleg annyira rikító szín, mint a videókon, képeken?

1 Likes

Szemen még nem próbáltam mert ezt az árnyalatú zöldet nem igazán kedvelem. De húztam egy swatchot, sajnos csak lámpánál tudtam fotózni:
K%C3%A9p

4 Likes

Köszi, nem tűnik annyira rikítónak, valószínűleg a lime, citromoszöldes színnel együtt rikít annyira. :smile:

1 Likes

Ma délután színházba mentünk (Centrál - My fair lady, imádom, ma láttam harmadszorra :smiling_face_with_three_hearts:), szóval fel is avattam a Conspiracy palettát.

IMG_20191124_203954

A Hourglass Ghost paletta teljes felső sorát és bronzert használtam.
IMG_20191124_200241

CollageMaker_20191124_205356487

IMG_20191124_205526

16 Likes

Elnézést, hogy csak most válaszolok, mindig van valami, olvastam, amiket írtatok, de nem akartam félmondatos, félvállról vett választ pötyögni mobilról. :slight_smile:
@whitemerci Kívánságlistás a szempillaspirál bázis, mert ha maga a Velvet Noir ilyen csodákat képes csinálni, akkor a kettő együtt mit tudhat??? :slight_smile: Nagyon köszönöm szépen a CF tippet, szerintem ki fogom próbálni, engem a sheer fedés nem zavar egyáltalán és igen, nagyon szívesen olvasnám ezzel kapcsolatbana véleményedet. :slight_smile:
@Kokapu Az a helyzet, hogy őszintén szólva én nagyon elfogult vagyok Marc Jacobs-szal kapcsolatban. Megértem, hogy képek alapján nem tűnik nagy számnak, de mégis, rajongás ide vagy oda, a minőség számomra hihetetlen. Úgy érzem, hogy ár-érték arányban nagyon kedvező, mert mintahogy @Anheszenamon is írta, megagiga mennyiséget nyújt több terméke, kevés is elég belőle. Amúgy az a durva, hogy mivel tényleg minden nap olvastam a fórumot eddig is, tudom, hogy megvan Neked az O’mega bronzer, mert láttam a posztodat, amikor megérkezett. :smiley: Nagyon örülök, hogy szereted. :slight_smile:
Korrektorról: nekem a HG. Évekbe telt mire megtaláltam, bár a véletlen műve. Amúgy is szükségem volt a szempillaspirálra és miért ne alapon hozzácsaptam a rendelésnél. Az a jó benne, hogy olvad mint a vaj, természetes, nem kopik és nem kell fixálnom. Amit még kiemelnék, hogy touch up céljából még inkább jó használni, lehet, hogy igazából erre is van kitalálva. Mivel a mindennapokban nem használok púdert, ha munka után mennék valahova, de csillog az orrom, ezzel még azt is meg tudom oldani, nagyon kis praktikus komkapt. :slight_smile:
A 2 termék, amitől biztosan nem válnék meg a korrektor és a szempillaspirál, egyiket se szeretném leváltani, a pirosító és a highlighter színvonalát azért sok más márka is tudja hozni, szóval azért úgy nem vagyok hasra esve. :slight_smile:

3 Likes

Olyan szép, ízléses, mégis belevaló és menő sminkeket szoktál készíteni, úgy szeretem nézegetni. :slight_smile: Alig várom, hogy én is felavassam a palettákat, de még nem volt alkalom rá sajnos. Na majd a céges karácsony előtt! :slight_smile:

2 Likes