Nem tudom, snittváltás volt, akkor már az utcán voltam és a táskámban kotorásztam, miközben a lámpánál várakoztam.
Amúgy most jöttem el a masszőrtől és ugyan Lisa nem jelent meg a semmiből, de a DHL küldött e-mailt és sms-t is, hogy a rúzsa hétfőn jön! Ez is valami.
Ma kipróbáltam a tegnapi újdonságokat
Hogy tetszik a paletta és a Melted Chrome szemhéjfesték?
Mai smink szereplői
Nagyon tetszik a szemed és ez a rúzs kifejezetten jól áll!
Az egyik kedvencem lett ez a paletta, még mindig meglep, hogy milyen jól pigmentált. És mennyire könnyű eldolgozni.
A Melted Chrome nagyon kellemes meglepetés volt, még soha nem volt ehhez hasonló textúrájú szemhéjfestékem. Számomra ez is meglepően jó minőségű.
Köszönöm! Sajnos nem sok látszik a szemsminkből és a rúzs is málnásabb színű a valóságban.
Ma egy bronzos meleg sminket készítettem bordóval az alsó pillatőben. A végén a mozgó részre még feltettem egy pötty Cover FX folyékony highlightert, ami elképesztően gyönyörű. Ezt használtam az arcom fényesítésére is. A szájfény az Essence Plumping Nudes Lipgloss 01-es árnyalata, a pirosító pedig Catrice Pure Simplicity Baked Blush 02-es Naked Petals
Igazából minden nap feltölthetném ezt a képet, minden reggel rohanok és 15 percem van sminkelni. Alkalmakra természetesen nem csak ennyi.
Bevallom, én majdnem mindent kézzel csinalok, szeretek maszatolni.
Pont most írtam, hogy felrakhatnál képet a kollekciódról
Sajnos én is szeretem MJ termékeit (pár kivétellel), a napi rutinodból csak 2 termék hiányzik nálam, az MJ korrektor és a szemöldökre való cucc, a többi megvan és szeretem is őket. Nekem még a szempilla bázisa is kifejezetten bejön.
A CF alapozók, BB-k közül nekem a Nude by Nature Sheer Glow BB krém kifejezetten tetszett, de a fedése nagyon-nagyon sheer, emiatt sokan utálják. YSL-nek erősebb a fedése!
https://kremmania.hu/kremek/nude-by-nature-sheer-glow-bb-cream
Szerintem több CF alapozót, BB-t, CC-t és társait próbáltam már, de most csak ez az 1 jutott eszembe, de ha több is eszembe jut, akkor még jelzem, ha érdekel.
A Marc Jacobs termékekkel mik a tapasztalataid?
Nekem valahogy eddig nem érte el az ingerküszöbömet. A kis kecses 7-es palettánál inogtam meg, de @Isabelle véleménye nem volt túl jó róla a KM adatlapján.
Mennyi szépsèg! Nekem csak egy MJ termékem van @whitemerci jóvoltából: az O’mega bronzer. Nagyon szeretem, a színe tökéletes, könnyen eldolgozható és tartós. Na és a mérete tényleg mega-giga
Mai zöld smink kellékei
Szia, azt kell mondjam nekem a JS paletták közül ez a paletta tetszik a legjobban. Persze csak belülről, amilyen szép belül annyira nem tetszik kívülről. A felső sor 3. élénk zöldje tényleg annyira rikító szín, mint a videókon, képeken?
Szemen még nem próbáltam mert ezt az árnyalatú zöldet nem igazán kedvelem. De húztam egy swatchot, sajnos csak lámpánál tudtam fotózni:
Köszi, nem tűnik annyira rikítónak, valószínűleg a lime, citromoszöldes színnel együtt rikít annyira.
Ma délután színházba mentünk (Centrál - My fair lady, imádom, ma láttam harmadszorra ), szóval fel is avattam a Conspiracy palettát.
A Hourglass Ghost paletta teljes felső sorát és bronzert használtam.
Elnézést, hogy csak most válaszolok, mindig van valami, olvastam, amiket írtatok, de nem akartam félmondatos, félvállról vett választ pötyögni mobilról.
@whitemerci Kívánságlistás a szempillaspirál bázis, mert ha maga a Velvet Noir ilyen csodákat képes csinálni, akkor a kettő együtt mit tudhat??? Nagyon köszönöm szépen a CF tippet, szerintem ki fogom próbálni, engem a sheer fedés nem zavar egyáltalán és igen, nagyon szívesen olvasnám ezzel kapcsolatbana véleményedet.
@Kokapu Az a helyzet, hogy őszintén szólva én nagyon elfogult vagyok Marc Jacobs-szal kapcsolatban. Megértem, hogy képek alapján nem tűnik nagy számnak, de mégis, rajongás ide vagy oda, a minőség számomra hihetetlen. Úgy érzem, hogy ár-érték arányban nagyon kedvező, mert mintahogy @Anheszenamon is írta, megagiga mennyiséget nyújt több terméke, kevés is elég belőle. Amúgy az a durva, hogy mivel tényleg minden nap olvastam a fórumot eddig is, tudom, hogy megvan Neked az O’mega bronzer, mert láttam a posztodat, amikor megérkezett. Nagyon örülök, hogy szereted.
Korrektorról: nekem a HG. Évekbe telt mire megtaláltam, bár a véletlen műve. Amúgy is szükségem volt a szempillaspirálra és miért ne alapon hozzácsaptam a rendelésnél. Az a jó benne, hogy olvad mint a vaj, természetes, nem kopik és nem kell fixálnom. Amit még kiemelnék, hogy touch up céljából még inkább jó használni, lehet, hogy igazából erre is van kitalálva. Mivel a mindennapokban nem használok púdert, ha munka után mennék valahova, de csillog az orrom, ezzel még azt is meg tudom oldani, nagyon kis praktikus komkapt.
A 2 termék, amitől biztosan nem válnék meg a korrektor és a szempillaspirál, egyiket se szeretném leváltani, a pirosító és a highlighter színvonalát azért sok más márka is tudja hozni, szóval azért úgy nem vagyok hasra esve.
Olyan szép, ízléses, mégis belevaló és menő sminkeket szoktál készíteni, úgy szeretem nézegetni. Alig várom, hogy én is felavassam a palettákat, de még nem volt alkalom rá sajnos. Na majd a céges karácsony előtt!