Raktam fel vele két sminket a Mit használtam ma? topikba, csak sajnos a telefonos, kora reggel összebénázott képek nem adják vissza a paletta szépségét.
Ui.: Müllerben vetted? A saját márkás teáik nekem nem ízlenek, bár csak kettőt próbáltam eddig.
Áá, ez elég rosszul hangzik, azt hiszem, kihagyom ezt a fajta festéket. Nagy óvatoskodásra, mikromilliméternyi felmérésekre reggelente nincs idő, meg ismerem magam, monókat alig használok, inkább palettákban utazom.
Kár a Stiláért, képeken olyan gyönyörűek ezek a folyékony szemfestékeik…
Oh, akkor jobban figyelem a képeket ezután! Nekem a fürdőszobai képeim mindig katasztrófák, de nem emiatt nem teszem fel őket ide, hanem a munkám miatt nem tehetem. Ha teljesen zártkörű lenne, akkor igen, na de ez van.
Igen, a Mülleres narancsvirágos teát vettem, isteni illata van, meg vannak benne narancshéj darabok, és nagyon kevés narancsvirág darabka is, de ez az ízén kb. semennyire sem érezhető.
A Somerset Teaház narancsos rooibos teájának öt méteres illat hatósugara van és az ízén is érezni, ha szereted a rooit (én nem). A hátránya a teaháznak, hogy drága és 100 gr a minimum mennyiség, amennyiért vásárolni kell.
Hirtelen nem tudom, hogy az Első Pestiben vagy a Podma Caféban (itt is sokféle tea van, a Podmaniczky utcában, jó árban ez is és 50 gr a min. mennyiség) van-e narancsvirágos tea…
Nekem egyik téli kedvencem a “Mixtea” RED változata (NET- en lehet rendelni és nagyon sokfajta ízvilág van), ebben a narancs, fahéj, szegfűszeg dominál. Nem filteres kiszerelésű, hanem egy kis apró lyukas műanyag csövecskében van a tea és a gyümölcsdarabok.
Nagyon intenzív ízű, rooibos az alapja ennek is.
Amúgy meg…
Bocsánat amiért belekotyogok. Nekem kettő van belőle. Mindkettő nagyon szép és jó, de ritkán nyúlok értük, mert nem olyan egyszerű a használata. Nagyon kevés kell belőle, tényleg vigyázni kell a mennyiséggel. Ujjal csak nagyjából szoktam felvinni, szintetikus ecsettel lehet csak eldolgozni, az is időigényes. Ha van rá idő akkor viszont nagyon szép velük a végeredmény és tartós is. Valóban viszonylag hamar elkezd zsugorodni, de a CP facebook csoportban többen írták, hogy desztillált vizet kell adni hozzá és attól visszanyeri eredeti állagát. Ezt szerintem hamarosan tesztelem is. Most kedvet kaptam hozzájuk Én nem bántam meg, hogy megvettem őket.
Ne kérj bocsánatot, nincs miért, örülök, ha más is megírja a velük való tapasztalatát.
Mai kellékek
Pirosító színe: Pink Amber
Rúzs: Velvet Teddy
Koszonom a tippet! Orulok, hogy kedvet hoztunk a hasznalatukhoz, mert a szinek tenyleg impozansok.
Ma egy szolid lilás fényes sminket készítettem. Lemaradt a képről az Essence vibráló lila Long Lasting szemceruzája.
Rúzs: Mac Driftwood
Pirosító: Mac Wrapped Candy
Sziasztok!
Megválnék néhány dolgomtól, gondoltam, mielőtt felteszem őket a zsibire, közzéteszem a listájukat:
Ace Beauté Flair paletta
Juvia’s Place Heroine Glow Highlighter 1
Juvia’s Place The Warrior II paletta
Juvia’s Place The Zulu paletta
Lime Crime Plushies folyékony rúzs Rosebud színben
Charlotte Tilbury Electric Poppy rúzs
Linda Hallberg Ametrine rúzs
EL Envy rúzs Tumultous Pink és Unattainable
Too Faced Chocolate Chip paletta
Colourpop Sweet Talk paletta
Colourpop All I See is Magic paletta
The Balm Meet Matt(e) Trimony paletta - ebből a világos színeket sokszor használtam
Nabla Secret paletta
ABH Dream Glow Kit
Benefit mini Galifornia pirosító
Bobbi Brown Pastel Peach pirosító
The Bal Cindy Lou Manizer
Shiseido RD312 Poppy rúzs
Fenty Uncuffed rúzs
Nabla Denude Jolie rúzs
Nabla Diva Crime Beverly rúzs
Pupa Makeup stories Ultra violet
Árak, állapotok privátban, de a legtöbb cucc kétszer-háromszor használt.
Hű de jó cuccok :).
Ma ismét lila sminket csináltam. Nagyon tetszenek a lila árnyalatok az Essence palettàban. Alapként a Mac Stormy Pink piszkos lila Paint Potját hasznàltam.
Rúzs: Mac Pure Zen
A JP paletta felső középső színe amolyan topper de önmagában is megállja a helyét. Pinkesen-lilásan irizáló szín, egyszerűen csodaszép. A Mac Stormy Pink Paint Potra tapogattam fel.
Mai Conspiracy és JSC Calabasas folyékony rúzs.
Olyan szép ez a paletta! A napokban gondoltam rá, hogy milyen jó, hogy nekem is megvan, legszívesebben meghemperegnék a pihe-puha színeiben.
Tényleg szép és nagyon különleges színek vannak benne. Hétvégén ki akarom próbálni a zöld színt is belőle, mert még alig használtam ezt a palettát.
Úgyse hiszitek el, mit álmodtam.
Indulnom kellett volna masszőrhöz, de valahogy odakeveredett Lisa Eldridge, és sminkelte az arcom a maga pepecselős, magyarázó stílusában. Mondom, Lisa, nekem ez nagy vágyam volt, de rohannom kell.
És gyorsított a tempón, vagy otthagytad?