Mi a véleményed a rúzsceruzáról?
Én nagyon szeretem, mert krémes mikor felkenem, de kis idő után mattá változik és elég tartósan tapad az ajakhoz. Tetszik, hogy van a végében egy hegyező is. Én egy MLBB színt választottam mert ezt tudom leginkább kihasznàlni a hétköznapokon. Féláron vettem Glamour napokon.
Hasonló a tapasztalatom nekem is. Könnyen fel tudom kenni, kellemesen krémes, de aztán mozdulatlan marad, elég tartós. Persze nincs olyan rúzs, amit én ne tudnék leenni, de nagyon jól teljesít ezen a téren is.
Ma a JP palettáim voltak soron. Hagytam kibontakozni a kreativitást, cserébe kevésbé hétköznapi viselet. Én nagyon szerettem ezt a sminket. Sajnos csak szelfizni volt lehetőségem.
Mai kellékek:
A fényes monó az Inglot 153-mas szemhéjpúdere. Nagyon szép szín.
A JH paletta sötétkékes lilája ment az alsó pillatőbe.
Az Avon púderes dobozba RCMA púder van töltve.
Rúzs: Mac Baby’s All Right
Conspiracy és Nabla Closer rúzs.
Mai sminkem kellékei
Tegnapi smink szereplői (Catrice szemöldökceruza lemaradt)
Hogy tetszik a paletta?
Légyszi készíts majd a sminkekről képet! Annyit nézegettem már ezt a palettát, de még sosem láttam vele “normális” sminket, csak olyat, amit nem hordanék. Tudom, hogy te szép, hordható sminkeket készítsz, szóval szívesen megnézném őket!
Nagyon tetszik, szuper minősèg és pigmentáltság. Fél éve még nem gondoltam, hogy szeretném a kollekciómba tudni, de elkezdtem használni bordósabb színeket is és egyre inkább beköltözött a gondolataimba ez a paletta. Örülök, hogy megvettem, így ez a 3. JSC palettám.
Ma úgyis vele sminkelek mert pirosabb szemsminket szeretnék. Kosármeccsre megyünk és a csapatunk színe a piros-fekete (Egis Körmend) piros csíkos a felsőm, a sminket is hozzá igazítom. Remélem nem lesz túl durva.
Most ezt sikerült alkotni. Kicsit csaltam mert nincs a palettában fényes ezüstös szín, amit a piroshoz elképzeltem, ezért egy CP SSS-t vetettem be erre a célra, de a többi színt a Blood Sugarból vettem.
Nagyon klassz lett! (Jaj nekem!)
Valamiért azt gondoltam eddig, hogy neked megvan ez a paletta.
Neeem, a sok bordós-pirosas szín miatt még nem gondoltam rá. Blue blood, Jawbreaker, Mini Breaker, Androgyny és Alien vannak meg (plusz úton van a két új).
Ejha micsoda szép gyűjtemény A Jawbreaker mennyire kihasználható?
Mai smink arzenál:
Talán inkább tavaszi-nyári paletta, olyankor nagyon jól kihasználható. De most azt tervezem, hogy mivel 24 pan van benne decemberben - adventi naptár szerűen - minden nap fel fogok belőle használni a sminkemhez egy-egy színt. Vagy amikor nem sminkelek, akkor másnap kettőt is. A lényeg, hogy 24-ig minden színt használjak.
Egyébként azért van ennyi, mert a JSC paletták elképesztően tartósak még az én szemhéjamon is. Akinek nincs ezzel gondja, annak persze soknak tűnhet, de én minden használatkor rácsodálkozom időnként, hogy nahát, még mindig milyen szép!
Ez nagyon jó ötlet!