Mit használtál ma?

Mi a véleményed a rúzsceruzáról?

Én nagyon szeretem, mert krémes mikor felkenem, de kis idő után mattá változik és elég tartósan tapad az ajakhoz. Tetszik, hogy van a végében egy hegyező is. Én egy MLBB színt választottam mert ezt tudom leginkább kihasznàlni a hétköznapokon. Féláron vettem Glamour napokon.

2 Likes

Hasonló a tapasztalatom nekem is. Könnyen fel tudom kenni, kellemesen krémes, de aztán mozdulatlan marad, elég tartós. Persze nincs olyan rúzs, amit én ne tudnék leenni, de nagyon jól teljesít ezen a téren is.

2 Likes

Ma a JP palettáim voltak soron. Hagytam kibontakozni a kreativitást, cserébe kevésbé hétköznapi viselet. Én nagyon szerettem ezt a sminket. :slight_smile: Sajnos csak szelfizni volt lehetőségem.
IMG_20191114_081654
IMG_20191114_081652

12 Likes

Mai kellékek:
A fényes monó az Inglot 153-mas szemhéjpúdere. Nagyon szép szín.
A JH paletta sötétkékes lilája ment az alsó pillatőbe.
Az Avon púderes dobozba RCMA púder van töltve.
Rúzs: Mac Baby’s All Right
K%C3%A9p
K%C3%A9p

5 Likes

20191115_070419
Conspiracy és Nabla Closer rúzs.

10 Likes

Mai sminkem kellékei
IMG_20191115_124743
CollageMaker_20191115_125211442

7 Likes

Tegnapi smink szereplői (Catrice szemöldökceruza lemaradt)
K%C3%A9p

K%C3%A9p

5 Likes

Hogy tetszik a paletta?

Légyszi készíts majd a sminkekről képet! Annyit nézegettem már ezt a palettát, de még sosem láttam vele “normális” sminket, csak olyat, amit nem hordanék. Tudom, hogy te szép, hordható sminkeket készítsz, szóval szívesen megnézném őket! :slightly_smiling_face:

Nagyon tetszik, szuper minősèg és pigmentáltság. Fél éve még nem gondoltam, hogy szeretném a kollekciómba tudni, de elkezdtem használni bordósabb színeket is és egyre inkább beköltözött a gondolataimba ez a paletta. Örülök, hogy megvettem, így ez a 3. JSC palettám.

1 Likes

Ma úgyis vele sminkelek mert pirosabb szemsminket szeretnék. Kosármeccsre megyünk és a csapatunk színe a piros-fekete (Egis Körmend) piros csíkos a felsőm, a sminket is hozzá igazítom. Remélem nem lesz túl durva.

2 Likes

Most ezt sikerült alkotni. Kicsit csaltam mert nincs a palettában fényes ezüstös szín, amit a piroshoz elképzeltem, ezért egy CP SSS-t vetettem be erre a célra, de a többi színt a Blood Sugarból vettem.
K%C3%A9p K%C3%A9p K%C3%A9p

11 Likes

Nagyon klassz lett! (Jaj nekem!)

1 Likes

Valamiért azt gondoltam eddig, hogy neked megvan ez a paletta.

Neeem, a sok bordós-pirosas szín miatt még nem gondoltam rá. Blue blood, Jawbreaker, Mini Breaker, Androgyny és Alien vannak meg (plusz úton van a két új). :blush:

Ejha micsoda szép gyűjtemény :art: A Jawbreaker mennyire kihasználható?

1 Likes

Mai smink arzenál:
K%C3%A9p

5 Likes

Talán inkább tavaszi-nyári paletta, olyankor nagyon jól kihasználható. De most azt tervezem, hogy mivel 24 pan van benne decemberben - adventi naptár szerűen - minden nap fel fogok belőle használni a sminkemhez egy-egy színt. Vagy amikor nem sminkelek, akkor másnap kettőt is. A lényeg, hogy 24-ig minden színt használjak.

Egyébként azért van ennyi, mert a JSC paletták elképesztően tartósak még az én szemhéjamon is. Akinek nincs ezzel gondja, annak persze soknak tűnhet, de én minden használatkor rácsodálkozom időnként, hogy nahát, még mindig milyen szép!

6 Likes

Ez nagyon jó ötlet!

1 Likes