Megint lemaradt vmi a fotóról (Milani szemhéjbázis)
Megbeszéltem magammal, hogy nyél mindegy (nem igaz) de a feje fekete legyen. Ahha.
Képen szép bézsnek tűnik, élőben milyen? Könnyű tisztítani? Nagyon tetszik.
Nézegettem a tarte-nál, de rendelésig nem jutottam, nem éreztem ezt a nem tudok nélküle élni dolgot…
Fekete-fehér a szőre, minden szín szépen kijön belőle sima samponnal. Nem hullik, nem szúr, nagyon szeretem.
De gyönyörű . Ismét egy nagyon eltalált, üde, gyönyörű smink ami nagyon gyönyörűen áll neked .
Köszönöm, nagyon kedves vagy.
Ma egy gyönyörű fényes narancs színű Essence Melted Chrome monót is bevetettem a szemsminkemben.
Rúzs: Bobbi Brown Nude Pink
Készítettem a napokban egy előtte fotót. Elkötelezetten küzdök a retusált, szűrővel módosított sminkfotók ellen Természetes fénynél fotóztam és semmilyen módosítás nincs a képen…
A termékek: Arc:EL Double Wear alapozó, Catrice Camouflage korr, Mac Melba pirosító, EL Bronzer, Szem:Clinique krémes barna szemhéjfesték, Mélyítő: Mac Wedge, Mac Extreme Dimension szempillaspirál Száj:Mac Velvet Teddy rúzs, Mac Boldy Bare szájkontúr, de nem találtam elég barnának ezért a végén még rámentem a Mac Spice szájkontúr ceruzájával
Nos épp ez az, amit nem tudok eldönteni. Ezért kísérletezek az ecsetekkel, hátha azokban van a hiba, nem pedig a pigmentáltsággal.
Gyakrabban hordj kéket, nagyon jól áll!!!
A mostani két hetem a Revolution Jewel Collection Opulence palettáról szól. Már elég régen használtam utoljára, így el is felejtettem milyen szuper kis sokoldalú paletta ez. A fenti sorban a fényes színek lélegzetelállítóak, ragyognak egész nap.
Íme két smink, amit ezzel a palettával gyártottam:
Szuper sminkeket készitettél (bàr te alapból is nagyon szép vagy ), nekem az elso tetszik jobban .
Köszönöm szépen Igen, az első szerintem is jobb, a rózsaszín-szürke párosítást különösen szeretem magamon
Ma talán nem maradt le semmi a képről
Nagyon szép arcod van, és kreatívan sminkelsz! Szuper hogy ilyen szép nagy szemhéjad van hozzá, így nem marad rejtve a végeredmény. Kérünk még képeket! Nagyon tetszik az “egy palettából többféle sminkek” koncepciója, én is elkezdtem már dokumentálni.
Köszönöm szépen Mostanában nagyon élvezem a sminkelést, több örömöm van abban, hogy a meglévő cuccaimat használom, mintha sminket vennék (amit nem hittem volna, hogy nálam bármikor is eljön).
Ígérem dokumentálom még, megérkezett végre a ring lightom is, amit rendeltem, remélhetőleg javít majd a képek minőségén
Nahát de jó! Telóval fotózol vagy van géped? Én bevallom telóval szoktam tükörbe fotózni, mint 15 évvel ezelőtt is De a szelfi kamerám nem olyan minőségű, mint a hátsó, és így még látom is mi készül. Fényekben is lenne hova fejlődnöm…
Szigorúan telefonnal!
Utánanéztem hogy lehet elvileg jó képeket gyártani telefonnal is, reméljük menni fog
Mai kellékeim ezek voltak.
Már este sikerült fotózni.
Subculture és Maybelline Matte Ink blabla lerobbanthatatlan rúzs.
Nem volt időm/kedvem fotózni, íme a mai cuccok:
Maybelline Baby Skin primer
Nyx C’ant Stop… alapozó (két árnyalat keverve)
Essence korrektor szem alá
RCMA púder szem alá
Mac Select Sheer pressed púder a T zónába
Marc Jacobs O’mega bronzer
Catrice márványmintás pirosító
Mac Hyper Real Glow paletta
AHB szemöldök pomádé
Too Faced szemhéjbázis
AHB Soft Glam paletta matt bőrszín, fényes arany, matt sötét téglás-barnás-bordó,
CP SSS Weenie
barna Rimmel szemceruza
L’oreal Unlimited spirál
Alverde fixáló spray
Maybelline Superstay rúzsceruza