Mit használtál ma?

Megint lemaradt vmi a fotóról (Milani szemhéjbázis)
K%C3%A9p
K%C3%A9p K%C3%A9p
K%C3%A9p

11 Likes

:cool:
Megbeszéltem magammal, hogy nyél mindegy (nem igaz) de a feje fekete legyen. Ahha.
Képen szép bézsnek tűnik, élőben milyen? Könnyű tisztítani? Nagyon tetszik.
Nézegettem a tarte-nál, de rendelésig nem jutottam, nem éreztem ezt a nem tudok nélküle élni dolgot…:see_no_evil:

Fekete-fehér a szőre, minden szín szépen kijön belőle sima samponnal. Nem hullik, nem szúr, nagyon szeretem.

De gyönyörű :heart_eyes:. Ismét egy nagyon eltalált, üde, gyönyörű smink ami nagyon gyönyörűen áll neked :heart_eyes:.

2 Likes

Köszönöm, nagyon kedves vagy. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ma egy gyönyörű fényes narancs színű Essence Melted Chrome monót is bevetettem a szemsminkemben.
Rúzs: Bobbi Brown Nude Pink
K%C3%A9p
K%C3%A9p

8 Likes

Készítettem a napokban egy előtte fotót. Elkötelezetten küzdök a retusált, szűrővel módosított sminkfotók ellen :smiley: Természetes fénynél fotóztam és semmilyen módosítás nincs a képen…
A termékek: Arc:EL Double Wear alapozó, Catrice Camouflage korr, Mac Melba pirosító, EL Bronzer, Szem:Clinique krémes barna szemhéjfesték, Mélyítő: Mac Wedge, Mac Extreme Dimension szempillaspirál Száj:Mac Velvet Teddy rúzs, Mac Boldy Bare szájkontúr, de nem találtam elég barnának ezért a végén még rámentem a Mac Spice szájkontúr ceruzájával
20191028_083520%20(1)

19 Likes

Nos épp ez az, amit nem tudok eldönteni. Ezért kísérletezek az ecsetekkel, hátha azokban van a hiba, nem pedig a pigmentáltsággal.

Gyakrabban hordj kéket, nagyon jól áll!!!

1 Likes

A mostani két hetem a Revolution Jewel Collection Opulence palettáról szól. Már elég régen használtam utoljára, így el is felejtettem milyen szuper kis sokoldalú paletta ez. A fenti sorban a fényes színek lélegzetelállítóak, ragyognak egész nap.
Íme két smink, amit ezzel a palettával gyártottam:
20191111_074221
Revolution-Jewel-Collection-Eyeshadow-Palette-Opulent-768205

20191112_102558
Revolution-Jewel-Collection-Eyeshadow-Palette-Opulent-768205_20191112183747608

15 Likes

:clap:Szuper sminkeket készitettél :+1: (bàr te alapból is nagyon szép vagy :wink:), nekem az elso tetszik jobban :ok_hand:.

2 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: Igen, az első szerintem is jobb, a rózsaszín-szürke párosítást különösen szeretem magamon :blush:

1 Likes

Ma talán nem maradt le semmi a képről :slightly_smiling_face:
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

Nagyon szép arcod van, és kreatívan sminkelsz! Szuper hogy ilyen szép nagy szemhéjad van hozzá, így nem marad rejtve a végeredmény. :slight_smile: Kérünk még képeket! Nagyon tetszik az “egy palettából többféle sminkek” koncepciója, én is elkezdtem már dokumentálni.

4 Likes

Köszönöm szépen :blush: Mostanában nagyon élvezem a sminkelést, több örömöm van abban, hogy a meglévő cuccaimat használom, mintha sminket vennék (amit nem hittem volna, hogy nálam bármikor is eljön).
Ígérem dokumentálom még, megérkezett végre a ring lightom is, amit rendeltem, remélhetőleg javít majd a képek minőségén :smiley:

2 Likes

Nahát de jó! :smiley: Telóval fotózol vagy van géped? Én bevallom telóval szoktam tükörbe fotózni, mint 15 évvel ezelőtt is :smiley: De a szelfi kamerám nem olyan minőségű, mint a hátsó, és így még látom is mi készül. Fényekben is lenne hova fejlődnöm… :smiley:

2 Likes

Szigorúan telefonnal! :joy:
Utánanéztem hogy lehet elvileg jó képeket gyártani telefonnal is, reméljük menni fog :smiley:

2 Likes

Mai kellékeim ezek voltak.
IMG_20191112_140614
CollageMaker_20191112_141017908

7 Likes

20191113_175442
Már este sikerült fotózni.
Subculture és Maybelline Matte Ink blabla lerobbanthatatlan rúzs.

9 Likes

Nem volt időm/kedvem fotózni, íme a mai cuccok:

Maybelline Baby Skin primer
Nyx C’ant Stop… alapozó (két árnyalat keverve)
Essence korrektor szem alá
RCMA púder szem alá
Mac Select Sheer pressed púder a T zónába
Marc Jacobs O’mega bronzer
Catrice márványmintás pirosító
Mac Hyper Real Glow paletta
AHB szemöldök pomádé
Too Faced szemhéjbázis
AHB Soft Glam paletta matt bőrszín, fényes arany, matt sötét téglás-barnás-bordó,
CP SSS Weenie
barna Rimmel szemceruza
L’oreal Unlimited spirál
Alverde fixáló spray
Maybelline Superstay rúzsceruza

3 Likes