Paula úgy rémlett tőled olvastam, bocsi.
PC terméket utoljára talán tavaly nyáron vettem (de lehet, hogy tavaly előtt) a kék fényvédőt, amikor 10% akció volt rá skinsmart.hu oldalon. Mindig innen rendelek (ami mostanában igen ritka már)
@Gloria A joy napokalatt a skinsmartnál minden teljes kiszerelésű PC, G&G, Brow wow és Molash termékre lesz 10% kedvezmény a SMARTANDJOY10 kuponkóddal.
Ma egy nagyon egyszerű és szolid sminket csináltam és a csodás levendula lila CP spirált tettem fel hozzá, amit @Amadea jóvoltából lett az enyém. Az egész arcos kép nem adja vissza milyen élénk színe van, de a másikon látszik.
Rúzs: Mac Modesty
Tudom, nem lett tökéletes, de legalább eljutottam idáig tegnap este fél 10-kor.
Wow! Nagyon ügyes vagy! Milyen nyomdalakkot használtál?
Hűű, nagyon szép!
Nekem is nagyon-nagyon tetszik, igazi őszies köröm :).
Moyrát. Féltem, hogy nem fog működni, de semmi gond nem volt vele MoYou lemezen (ezek a kedvenceim, megfelelően vésettek).
A bordó lakk viszont katasztrófa, felbuborékozott, csíkozódik, brrr.
Ha valaki tud jó minőségű, ilyen bordó színű lakkot, ne tartsa magában.
Én is moyra nyomdalakkot szoktam használni, de az nem lesz ilyen szép. Nekem a lemezeim is Moyrák, talán az lehet az oka.
Nekem 2 Moyra lemezem van, semmilyen lakkal nem működnek, nincsenek elég mélyen vésve.
A Moyou nagyon jó, meg a Pet’la, azok még mélyebben vannak vésve.
Nagyon szèp lett! Tetszik
Ma reggeli sietős smink:
A Mac paletta összes színét feldobáltam a TIU lilás taupe krémes szemfestékére. Vagyis a Satin taupe az alsó pillatőbe ment.
A rúzs: Essence This is me 11-es Amazing árnyalat
Hogy a fenébe van időd reggel sminkelni? Nekem egy bb krémre se telik mostanában, pedig 5:45 és 6:00 között kelek (család összekészítés, stb…) és 7:25-kor indulunk
Októbertől dolgozom újra, de akkor még csak 8-ra jártam. Màtól 7-re járok és 15 óráig dolgozom. 5:35-kor keltem, sminkeltem, felöltöztem, hajamat csak összefogtam egy hajgumival. Reggelit csak félig-meddig ettem készülődés közben. 6:05-kor ébresztettem a kisfiamat. Amíg megitta a kakaóját, addig ittam gyorsan egy kávét, fogmosás, gyerek felöltöztetése, kaja elpakolás. 6:22-kor már az autóban ültünk. Az ovi itt van gyalog 1 percre de annyira szakadt az eső, hogy még odáig is kocsival mentünk. 6:29-kor már a munkahelyemre indultam. Szóval mèg ráértünk volna kb 10 percet pepecselni reggel.
Előtte este mindig kirakom a ruhákat amiben megyünk, meg elkészítem a kajámat amit vinni akarok. Ezzel is időt nyerek.
Köszönöm! Eredetileg csak a bordó színt akartam felkenni, de a fedőlakk rondán felbuborékosodott rajta, csíkozódott stb. (semmi mással nem csinálta ezt), így kénytelen voltam rányomdázni.
Én is kikészítek és összekészítek mindent, kaját, ruhát, kiegészítőt, sminket. Magamnak és a gyereknek is (gyerek nem sminkel). Talán az is hátráltat, hogy itt egy Férj van, aki fél órára foglalja a fürdőt, a kisfiam egyedül nem készül és nincs autóm. Én viszem a “kölköt” is tömegközlekedéssel, aztán rongyolok a melóba. Amúgy ha egyedül mehetnék elég lenne 8-kor dobbantanom.
Én is októberben kezdtem Most annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy bevittem pár sminkszert és ha van lehetőség, akkor ott feldobok valamit. Átalában bb krém, korrektor a sporttáskákra a szemem alatt, pici MLBB rúzs és csá…
A makeup gyűjtemény meg itthon porosodik
A rúzs és a parfüm ma kimaradt, mert rohanni kellett a buszhoz.
Érdemi dolgok kinyitva:
Rózsaszín-lila-sárga szemsmink született, a szemceruza a metállila Regency, a mini highlighter Becca Moonstone.
nekem ugyan nincs gyermekem, de a ruhát én is kikészítem minden este már 5 eves korom ota es a reggeli is ott vár a hütöben. most megnyugodtam, hogy más is így tesz
sminkelni pedig a kocsiban szoktam munkába menet (férjecske bevisz)