Nagyon jok lettek, mint az eredeti. De ezt a kontyot hogy hoztad ossze? Nagyon jol nez ki:open_mouth:
Köszönöm!
Nagyon nehezen, mert hosszú a hajam. Kb 20 perc alatt sikerült megcsinálni
Ketté választottam a hajam, és elkezdtem csavarni addig amíg nem lett ilyen a formája, utána pedig jó erősen begumiztam és felcsatoltam, hogy ne essen szét. Végül piros szalaggal díszítettem.
Nagyon ‘élveztem’ amikor ki kellett bontanom, eléggé fájt
Remélem jól fogalmaztam, nem igazán tudom elmagyarázni
Megkérdezhetem melyik szérumról van szó? Erről lemaradtam…
A GEEK & GORGEOUS 101 C-GLOW 15% C-VITAMIN SZÉRUM-ról “áradozunk”
https://kremmania.hu/kremek/geek-gorgeous-101-c-glow-15-c-vitamin-szerum
Köszönöm.
Sajna a C-vitaminnal hadilábon állok, nem szereti a bőröm, a 20% Tindigo-féle MAP csípett, a szememből ömlött a könny. Rendesen rosszul éreztem magam pár nap, azt hittem beteg leszek, mire rájöttem, hogy a krémtől van.
Ezt még kipróbálom: https://skinsmart.hu/arcapolas/szerumok/c-vitaminos-szerumok/resist-c15-super-booster.html ha nem működik feladom.
5% (max 10%) körül krém formátumban érdekelne a C-vitamin, kivéve Ordinary, semmilyen terméket nem szerettem tőlük. Ha van ötleted, oszd meg velem.
Az enyém sajnos kicsit összecsapott lett, mert a kontaktlencsét nem bírtam betenni az istennek se, a parókát elfelejtettem, és amúgy is csak addig tettem fel, amíg le nem fotóztam… de azért Happy Halloweent
Aztaa! Nagyon menő lett!
Számomra is úgy tűnik, hogy a tiszta askorbic savból max. 15%-ot tollerál jól az (orrom körüli, dermatitiszre hajlamos) érzékeny bőröm.
Az általad választott Paula’s szérumban, úgy, mint a G&G-ben is, a “mágikus hármas”: a 15% C-vitamin, az E-vitamin és a ferulic sav trió, amelyek bizonyítottan szinergikusan működnek.
Viszont a Paula’s (csak 20 ml) 17.800 Ft, szemben a 30 ml-es G&G-vel, ami 2.990 Ft.
De ha már “beruháztál” rá, akkor hajrá , remélve, hogy nem fog “hisztizni” tőle a bőröd.
Próbáld (1-2 hétig) csak másnaponta használni (a C-vit. 48 órárig a bőrben aktív marad), és a kb.15 perc elteltével használjál vmilyen nyugtató hatású (pl. a CeraVe ceramidos) krémet. Talán érdemes lenne a C-vit. szérumot az esti rutinodban használni, mert igy a szérum után jó vastagon kenheted be (bármilyen nyugtató, kényeztető) krémmel az érzékeny arcbőrödet.
Még nem vettem meg, jövő nyárra szeretném fényvédő alá, az ugye meg nappali használat. Lehet, hogy meggyőztél, kezdethetnék a G&G-vel, hozzászoktatásnak, télen és estére. Az ára jóval kedvezőbb, az biztos. Elég érzékeny a bőröm, ne szívesen kísérletezek, és a PC Resist meg nagyon bejött.
Úgy vettem észre, a krémes formulák jobban fekszenek, pl. AHA. A retinollal semmi gondom, de a C-vitaminos…
Köszönöm az infót, az összetevőlista biztató, nem is néztem eddig.
Most jutott eszembe, ő is kiszemeltem, C-vitaminos, lehet, hogy vele kezdek: https://skinsmart.hu/resist-super-antioxidant-concentrate-serum.html
3000 Ft-ért én bevállalnám a próbát egy ilyen nem “strong” (kényeztető krémmel kombinálva) esti rutinban.
Az utòbb belinkelt Paula’s is nagyon szuper , sok-sok kiváló antioxidánssal +:+1:, ami a nem savas kémhatású, hanem stabilizált C-vitamint (Tetrahexyldecyl Ascorbate) tartalmaz.
akkor ő lesz a befutó
no meg amit @anon634695 kartársnő ajánlott, a recovery
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
Mai sminkem szereplői:
Dee jó az a mézi paletta
Mai mályvás sminkhez ezeket használtam:
A rúzs KAP Julia
Nagyon jól áll neked a Julia.
Mai (családlátogatás kompatibilis) smink.
Köszönöm szépen! Jól emlékszem, hogy neked is ez a szín van meg? Szerintem nagyon jó árnyalat, nincs hasonló sem a kollekciómban.
Igen, ezt választottam, nagyon kényelmes viselni. Majd más árnyalatot is szeretnék kipróbálni.
Anheszenamon, jól emlékszel vhol írtad, hogy tavaly rendeltél PC-t és jóáras volt? Black friday volt, úgy rémlik. Melyik oldalon? Köszi, előre is.
Hú kicsit értetlen vagyok, bocsi: mire gondolsz pontosan? PC mint számítógép vagy PC mint Paula’s Choice? Bár úgy emlékszem, hogy Black Fridayen nem vettem tavaly semmit.