Felhasznaloi oldalon a termek szinskalajat latom es ez nem ad alapot a rasszizmusra.
Attól, hogy én vagy más mit mond, te ragaszkodhatsz a véleményedhez, mindenki máshogy lát(hatja) a dolgokat. Én örülök annak, hogy pl. az alapozóknál divat lett minél több árnyalatban gyártani - lehet, hogy bizonyos márkáknál régebben is bő volt a színskála, de úgy emlékszem, sokaknak volt problémás megfelelő színt találni (és a drogériákban még most sem túl rózsás a helyzet - haha).
Kiegészítem: szóval bocsi, nem lehurrogni akartalak, csak nekem máshol húzódik a határ.
Nem a színskálájuk felhozatala miatt keverednek állandó botrányokba. Mindegy, nem a fórumra való téma és visszakanyarodunk oda, ahová már nagyon sokszor: mindenki maga dönti el, hogy milyen cégeket támogat a vásárlásával
Az már nekem is feltűnt, hogy a kampányokban, marketingben csak fekete modellek jelennek meg. Utána fogok olvasni, mert a termékeiket imádom, de valahol olvastam azt is, hogy ők is Kínában gyártatnak, szóval szeretném tisztán látni, milyen céget is támogatok (vagy nem) a vásárlásommal.
Bocs, de ezen nagyon jót nevettem “rasszista”! Pont fordítva van sztem is, mert a világot elárasztják a fehér embereknek gyártott sminkek, sötétebb bőrűeknek kevés ismert volt. Én egyet se tudtam volna mondani.
Sztem senkit nem bántottál meg, csak hirtelen jelentetted ki, hogy szerinted mi a helyzet Aranyos volt, jót kacagtam és tisztázódott mire gondoltál.
Ezt egyébként én is így gondolom @Bella, ahogy @umpalumpa gondolja :), csak elfelejtettem reagálni :).
Csak a különbség az, hogy a fehér embereknek készült sminkeket tilos úgy hirdetni, hogy “Fehéreknek, fehérek által tulajdonolt cégtől!”, mert az rasszista lenne. Kettős mérce.
Háát, lehet, de azt nem mondja a JP, hogy fehéreknek tilos és nem rekeszti ki a fehéreket a “jóból”.
A fehérek már nem mondhatják ezt a kirekesztő dumát, mert már eljátszották ezt a felsőbbrendűségi sz-rságot. Én nem érzékelem úgy, hogy a Juvia’s P felsőbbrendűnek állítaná be a feketéket, csak arra buzdít, hogy legyenek büszkék a gyökereikre akárhonnan jöttek.
Bocs, hogy ez is off
Nem ennyiről van szó. Magyarországra nem jutnak el ezek a dolgok, mert nem érintett olyan mértékben, mint például az USA. De tényleg utána lehet nézni, tele van vele a net, és mindenki eldönti az olvasottak alapján, hogy mit gondol. Offolásnak részemről vége
Akkor jobban utána olvasok. Itt is vége
Mai kelléktár
A Catrice szájfény színe: Pink Topaz
Kedves @Niko, nagyon köszönöm az ajánlást, nemrég kezdtem használni ezt a szérumot a tanácsodra, egyelőre szuper! Nem csíp, nem büdös, könnyű vizes állaga van amit imádok, és a bőröm sem irritálja. Ha hosszú távon is így teljesít, imába foglalom a neved
Sziasztok! Itt is lennék a megígért Halloween sminkekkel! Nekem két kedvencem van és őket próbáltam megvalósítani. Azonosulni a szereppel.
Az egyik : Harley Quinn, a képregényekben jobban bejön mint a filmben, de mivel mindenki a filmes változatot ismeri jobban ezért inkább arra esett a választásom.
A második pedig : Penny Wise. Nemrég jött ki a mozikban az AZ második fejezete, nagyon vártam és nem ért csalódás, kissé ijesztő volt amilyennek lennie kellett. Nagyon élveztem, ezért őt is meg akartam ‘valósítani’ .
Azt, hogy milyen sminkeket használtam nem tudnám lefényképezni, mert nem férne el
Nagyon sok sminket elhasználtam, alig vártam, hogy le tudjam végre mosni.
Nem is húzom tovább, itt lennének a mai és tegnapi ‘alkotásaim’ :
Happy Halloween
No még ilyen “bókot” sem kaptam egy ilyen apróságért.
Veled örülök, hogy hosszas és kellemetlen komplikácio nélkül sikerült megoldanod az előző termék lecserélését egy “biztonságosabbra”. De ez is szigorúan hűtőben tárolandó (használatkor gyors üvegzárással, hogy minél kevesebb levegővel érintkezzen!)
Egy másik fontos “szabály”, hogy felvitele után min.15 percig nem ajánlatos más kozmetikumot használni, ami megemelné a pH értékét, így nem tudna hatni.
Èn is nagyon megkedveltem pont azért (is), mert nem csípi az arcom kritikus részét sem.
Èn nemcsak az antioxidáns hatása miatt használom, hanem a bőrbeli kollagén-termelés serkentese miatt is.
Köszönöm a további tanácsokat, megfogadom
A Purito-ért, ami a furcsa dolgokat produkálta, hétfőn küldik a futárt hogy elvigye.
Úúú de baromi jó! Szuper vagy!
Köszönöm szépen! Nagyon élveztem!
Mai smink kellékek
A L’oreal rúzs árnyalata: Topless