Mit használtál ma?

Nekem a rúzs maradt le. https://nicebeauty.com/eu/lancome-labsolu-mademoiselle-shine-32-gr-232-mademoiselle-plays.html

Ez valami csodálatos rúzs. Gyenge fedésű, úgyhogy lehet építgetni, tényleg balzsamos. Nekem ezek a kedvenceim.

2 Likes

Persze, mert gyorsan letörölgettem, egyébként gusztustalanul nézett ki, pláne miután reggel kiporoltam belőle egy fél pant. De egyébként is elég koszolódásra hajlamos paletta.

1 Likes

Bocsánat, de én tiltakozok! Engem nem illet a dicséret. Én hetente kb. egyszer szoktam effajta fotókat feltölteni. :smiley:
A hangszórót pedig jó, hogy odaírtad, mielőtt újra rákérdeznék,hogy melyik márka terméke lehet. :see_no_evil:

4 Likes

Akkor is többet töltöttél már fel, mint én, nekem ez az első :smiley: Hangszórón jót nevettem, szegény mindig valahogy belelóg a képekbe.

1 Likes

Ráadásul nekem a Sisley púdere is ripityára törött, a tiéd meg úgy néz ki, mintha most vetted volna. Bent volt a táskámban, de úgy megbotlottam, hogy reflex szerűen a kezemet tettem le a táska pedig becsúszott a térdem alá, amire ráestem. A púder tokja semennyire nem sérült, de maga a púder több, mint fele teljesen porrá törött. A szívem szakadt meg miatta, azóta nem is használtam. :sneezing_face::disappointed_relieved:

Èn mániákusan szeretem megörökíteni, hogy melyik nap mit használok. :sweat_smile:

8 Likes

Úgy látom az én képeimet nem szereti a rendszer, mert nem találom, és nem látom sehol. Sebaj. :slightly_smiling_face:

Helyes! Szeretem is nézegetni az ilyen képeket.

2 Likes

Ez a púder nagyon régi már. Őt is hol használom, hol nem. Mostanában használom, szemhéjamon ezzel szoktam átfutni, erre kerülnek a színek. De nagyon-nagyon lassan fogy (persze, hogy a szemhéjnyi mennyiséggel lassan fogy, de egyébként is lassan fogyott, amikor teljes arcra használtam.) Egyre nehezebb olyan púdert találni, amivel elégedett vagyok.

1 Likes

A helyzet az, hogy ami mattításban jobb, az finish-ben nem valami szép. Én a Phyto Poudre Libret nagyon szeretem a gyönyörű, selymes finishe miatt, sőt ezt és a Chanelt tartom a legszebbnek, és eddig semmi más nem tudta őket letaszítani a trónról. Mattításban egyik sem jó, úgy isten igazából semmi sem az. Nekem van egy fényvédős Guerlain préselt porom (nálunk nem kapható, sőt már egyáltalán nem kapható), amit az alapozó alatt használok leginkább, eddig talán ez volt a legjobb erre a célra, de ez sem tartja a matt hatást örökké.

1 Likes

Nagyon szép ez a Too Faced bronzosító :slight_smile:

1 Likes

Tényleg gyönyörű színek vannak ebben a palettában, és valóban egészen egyediek.
De valahogy nem érzem ezek után a késztetést, hogy kellene.

De azt is be kell vallanom, hogy nekem maga a márka sem szimpatikus, mióta láttam a Covent Gardenen a boltot, ami számomra úgy nézett ki, mintha Madamme Recamier budoárját próbálták volna megidézni, de csak az újgazdag változat jött volna össze, ezért aztán hozzáadtak egy nagy adag disco feelinget. Érdekes, mert egyébként a termékeken ez nem köszön vissza, mégis kb. olyan az ellenérzésem a márka irányában, mint sokatoknak a JSC irányában. :slightly_smiling_face:

De persze lehet, hogy egyszer mégis kipróbálok valamit, aztán onnantól a rajongója leszek. :smiley:

2 Likes

Nagyon talalo hasonlat! :rofl: Negy-ot CT termekem van, egyet sem sikerult megkedvelnem. Probaltam, de a Beach stick egy oran belul eltunik pirositokent rolam. Szajra kenve szamomra elviselhetetlen izzel jar, pedig nem nyalogatom az ajkaimat. A regebbi flakonos alapozo jo-jo, de nem nyulok erte. Negyes szem paletta elfelejtettem melyik szinben: atlagos, a topper szint kapargatni kell. A matt ruzs nagyon jol szerepel, de megis mast preferalok. Probaltam egy instant barnasagot ado kremet, amit tovabb ajandekoztam. A termekek csomagolasa also kozepkategorias minoseg.
Egyik sem suttogja Charlotte hangjan: Gorgeous!
Az uj termekek csomagolasa nagyon szep, az uj 12-es szem paletta ‘gorgeous!’ A film star paletta csucs lehet es az uj alapozo is jo lehetne pumpas kiszerelesben.

4 Likes

Nekem vegyes érzéseim vannak a CT termékekkel kapcsolatban, vannak kifejezetten jól sikerült termékei, és ez igaz a csomagolás dizájnjára is, - és sajnos nem a minőségére -, és elég szép számban akadnak balul sikerült sminkjei is, ráadásul némelyik termékének csomagolása kifejezetten gagyi hatást kelt, ezek árában ez a különbség meg sajnos nem jelentkezik. Némely termékénél a termék mennyisége is nagyon kevés a termék árához képest, szóval nem vagyok én sem elájulva tőle, de vannak tőle kifejezetten kedvenc darabok is. Az emlegetett Beach stick állaga nekem sem jön be, szájra én nem is tudom használni, esetleg egy leheltnyi réteget másik rúzs fölé, mondjuk ecsettel felapplikálva. Arcra pedig a peachgasm krémpirosítójával együtt használgatom mostanában.
Szóval nagy rajongó nem vagyok, de én több esélyt adtam neki és kb. kiegyenlített az állás nálam, tehát legyen erős közepes. :rofl:
Mondjuk én egyetlen márka mellett sem köteleztem el magam, így természetesen Jeffree Star is megkap ugyanakkora esélyt, mint az összes többi… :wink:

4 Likes

Már nem is elérhető a paletta. Engem az döbbentett meg először az üzletben, hogy a méretéhez képest mennyire kevés termék van. És még mindig meg tud zavarni, csak járok körbe-körbe és már negyedszer haladok el pontosan ugyanazon termékek mellett mindig, mire leesik, hogy ugyanazt nézem 40 perce… Nem rossz az ötlet egyébként, hogy üzleten belül 5-6 pultot csinálnak, amiken az összes termék megtalálható, de muszáj is, mivel az összes terméke elférne egy akkora állványon, mint mondjuk a Maybelliné. Az meg kevés lenne egy kétemeletes üzlethez. Van néhány terméke, ami jó, de van sok kifejezetten gyenge is.

1 Likes

Én hülyét kapok a csomagolásuktól. Ahogyan @whitemerci is írta, szép a design, jól néz ki. De amikor kézbe veszi az ember és kiderül, hogy az igazi kopogós, gagyi műanyag, az valami nagyon kiábrándító. Giccs.

4 Likes

Sokszor nem merem elmondani az oszinte velemenyem a nyers stilusom miatt, de most megnyugodtam. A CT termekek csomagolasai kopnak, karcolodnak es kopogos vacak, ahogy mondod. Nem ertem a tervezo csapatot, mit gondolhatnak ennel az arkategorianal?! CT nagyon felul pozicionalja magat velemenyem szerint. Vannak jo termekei, de amig az arany nem eri el a 70:30-at sem, addig a csomagolas adhatna egy extra mosolyt.

4 Likes

Én elég renitens vagyok, de annyi szabályozás van az életemben, hogy a hobbijaimban megengedem magamnak a következetlenséget. Meg hát azok a képek ölni tudnának.:smiley:

5 Likes

20191029_194826
A rúzs a Claretcast, a Too Faced arcpalettából a highlightert és a bronzosítót használtam, a Tarte-ból balról a második színt. A CP mono a Babytalk, ennek a széleit satíroztam el az Androgyny mustársárga és barna színeivel. A szemceruza Smashbox 3D Gemstone, a Clinique filces tus fekete.
Nemcsak ezt a 2 ecsetet használtam, csak betolakodtak a képbe.
A mai parfüm lemaradt, Serge Lutens Fleur D’Orangé (minta).

7 Likes

20191029_194942
És a paletták kinyitva.
(A képen elrejtettünk egy bérletet is.)

10 Likes