Igen, hètköznapra tökéletes, visszafogott selymes de làthatò. A highlighternél màr elértem középen a pan alját, szinte naponta hasznàlom .
Ma egy lilás-rózsaszín, inkább tavaszi sminket készítettem. A pirosító nem nagyon illett a szemsminkhez mert barackos tónusú de nem volt feltűnő. A Mac rúzs a matt rózsaszín Please me.
A képről lemaradt a Maybelline Baby Skin primer.
Nagyon köszönöm! Jó érzés visszajelzést kapni, hogyan làtnak màsok, és véleményeket arról, mely színek állnak jól, mik azok amik élénkítenek, üdébbé tesznek. Köszönöm!
Annyira kedves vagy! Köszönöm szépen azt hiszem gyakrabban fogok nyúlni az ilyen színek után.
Ezen a héten próbálok rendesen dokumentálni, sajnos csak villanyfénynél.
A kis rúzs a Nabla Closer, a rózsaszín tégelykében az Isabelle-től kapott mini Benefit Pearl Primer maradéka van. A Rdelben az UD Primer Potion.
A palettából a felső sorból a matt csontszínt, a világos-és sötétbarnát, a feketét és a csillámos rozsdabarnát használtam.
A parfümminta a Creed Love in White, a mini IT CC a Fair árnyalat.
A Tarte palettából pedig a bal első színt.
Ill. jelen pozitúrában a jobb szélsőt, bocsánat.
Mennyi gyönyörűség egy helyen! Nincs még semmim a márkától, de novemberben beruházok egy Filmstar palettára.
Jelen. Én sem szeretem, de niylván ez azon is múlik, hogy nem tudom rendesen felvinni.
Miért, mi lesz a baj vele?
Nekem egyszerűen nem áll jól. Profi (filmes) sminkesek is festettek már ki, de ők se nagyon kentek rám pirosítót.
Amit pedig magamom alkotok, az tényleg bohócos.
Akkor csak nem találtad még meg a jó színeket, textúrákat
Én is pont így vagyok a pirosítókkal… most kettő van amit vagy használok, vagy nem (csak ha tényleg full face makeup van rajtam, és nem csak egy minimális általános javítgatás), az egyik a már asszem kivont MAYBELLINE FACE STUDIO MASTER BLUSH 40 pink amber, a másik az új essence mono szemhéjfesték bleah árnyalata. Mindkettő extra világos, és elég keveset szoktam feltenni, de azért valamit mégis dob az összképen.
Ma reggeli vigasság:
@anon27689852 látom, ott a Pupa ajak primer.
Mostanában én is egészen rászoktam. Mintha szebben mutatna rajta a rúzs, mintha közvetlenül a számra vinném.
Igen. Én is beledobtam a neszesszerembe, a tanácsodra. Azóta minden reggel eszembe jut, mert kirakom az orrom elé, utána meg felkenem az orrom alá.
Mintha tovább is tartana a rúzs, és mintha dúsítaná is az ajkaimat. Ma reggel lealapoztam a számat, majd rá a Pupa primer, és a 2 db rúzs (mert ketten érnek most ők egyet). Hát olyan csücsöri szájat varázsoltam magamnak, hogy ihaj!
Ma reggeli kellékek a megszokott gyertyákkal és hangszóróval.
És az ominózus Charlotte Tilbury Instant Eye paletta. A nagy mentés a ‘Date Eye’ hármas első színe volt, a fényes. Direkt nem simogattam még fel a “Day Eye” és a "Desk Eye’ fényeseit, hogy látszódjék a különbség. Azok csont kemények, teljesen le vannak tömörödve, a Date Eye fényese pedig kiválóan használható immáron, új korában nem volt ilyen jó (komolyan).
Pedig olyan szép ez a paletta!
Mai kellèkek. Természetesen megint lemaradt valami: Catrice petróleum kék szemceruza amit az alsó pillatőben használtam.
Igen, ezért örülök annyira, hogy sikerült megmenteni, tegnap úgy elszomorodtam miatta.
(Egyébként lányok, @Anheszenamon @Amadea @anon27689852 @Kokapu @Montelino és mindenki más, akit most szándékomon kívül kifelejtettem, de akik fényképezitek nap, mint nap a kellékeiteket: le a kalappal előttetek. Hogy én ezt nem csinálnám ilyen sűrűn, az tuti Köszönet, hogy olyan sokszor szakítotok rá időt. Tőlem tuti nem fogjátok megszokni a képeket.)
Azt kell mondjam a tiéd még így is jobban néz ki mint az enyém.