Mit használtál ma?

Igen, hètköznapra tökéletes, visszafogott selymes de làthatò. A highlighternél màr elértem középen a pan alját, szinte naponta hasznàlom .

2 Likes

Ma egy lilás-rózsaszín, inkább tavaszi sminket készítettem. A pirosító nem nagyon illett a szemsminkhez mert barackos tónusú de nem volt feltűnő. A Mac rúzs a matt rózsaszín Please me.
A képről lemaradt a Maybelline Baby Skin primer.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

6 Likes

Nagyon köszönöm! Jó érzés visszajelzést kapni, hogyan làtnak màsok, és véleményeket arról, mely színek állnak jól, mik azok amik élénkítenek, üdébbé tesznek. Köszönöm! :gift_heart:

1 Likes

Annyira kedves vagy! Köszönöm szépen :blush: azt hiszem gyakrabban fogok nyúlni az ilyen színek után.

1 Likes

20191028_214143

Ezen a héten próbálok rendesen dokumentálni, sajnos csak villanyfénynél.
A kis rúzs a Nabla Closer, a rózsaszín tégelykében az Isabelle-től kapott mini Benefit Pearl Primer maradéka van. A Rdelben az UD Primer Potion.
A palettából a felső sorból a matt csontszínt, a világos-és sötétbarnát, a feketét és a csillámos rozsdabarnát használtam.
A parfümminta a Creed Love in White, a mini IT CC a Fair árnyalat.

9 Likes

20191028_214301
A Tarte palettából pedig a bal első színt.
Ill. jelen pozitúrában a jobb szélsőt, bocsánat.:joy:

6 Likes

Mennyi gyönyörűség egy helyen! Nincs még semmim a márkától, de novemberben beruházok egy Filmstar palettára.

2 Likes

Jelen. Én sem szeretem, de niylván ez azon is múlik, hogy nem tudom rendesen felvinni. :smiley:

Miért, mi lesz a baj vele?

Nekem egyszerűen nem áll jól. Profi (filmes) sminkesek is festettek már ki, de ők se nagyon kentek rám pirosítót.
Amit pedig magamom alkotok, az tényleg bohócos. :slight_smile:

Akkor csak nem találtad még meg a jó színeket, textúrákat :slight_smile:

Én is pont így vagyok a pirosítókkal… most kettő van amit vagy használok, vagy nem (csak ha tényleg full face makeup van rajtam, és nem csak egy minimális általános javítgatás), az egyik a már asszem kivont MAYBELLINE FACE STUDIO MASTER BLUSH 40 pink amber, a másik az új essence mono szemhéjfesték bleah árnyalata. Mindkettő extra világos, és elég keveset szoktam feltenni, de azért valamit mégis dob az összképen.

1 Likes

Ma reggeli vigasság:

65

66

14 Likes

@anon27689852 látom, ott a Pupa ajak primer.
Mostanában én is egészen rászoktam. Mintha szebben mutatna rajta a rúzs, mintha közvetlenül a számra vinném.

1 Likes

Igen. Én is beledobtam a neszesszerembe, a tanácsodra. Azóta minden reggel eszembe jut, mert kirakom az orrom elé, utána meg felkenem az orrom alá. :smiley:
Mintha tovább is tartana a rúzs, és mintha dúsítaná is az ajkaimat. Ma reggel lealapoztam a számat, majd rá a Pupa primer, és a 2 db rúzs (mert ketten érnek most ők egyet). Hát olyan csücsöri szájat varázsoltam magamnak, hogy ihaj! :lips: :laughing:

5 Likes

IMG_0369 IMG_0370

Ma reggeli kellékek a megszokott gyertyákkal és hangszóróval.

És az ominózus Charlotte Tilbury Instant Eye paletta. A nagy mentés a ‘Date Eye’ hármas első színe volt, a fényes. Direkt nem simogattam még fel a “Day Eye” és a "Desk Eye’ fényeseit, hogy látszódjék a különbség. Azok csont kemények, teljesen le vannak tömörödve, a Date Eye fényese pedig kiválóan használható immáron, új korában nem volt ilyen jó (komolyan).

12 Likes

Pedig olyan szép ez a paletta!

1 Likes

Mai kellèkek. Természetesen megint lemaradt valami: Catrice petróleum kék szemceruza amit az alsó pillatőben használtam.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

Igen, ezért örülök annyira, hogy sikerült megmenteni, tegnap úgy elszomorodtam miatta.

(Egyébként lányok, @Anheszenamon @Amadea @anon27689852 @Kokapu @Montelino és mindenki más, akit most szándékomon kívül kifelejtettem, de akik fényképezitek nap, mint nap a kellékeiteket: le a kalappal előttetek. Hogy én ezt nem csinálnám ilyen sűrűn, az tuti :smiley: Köszönet, hogy olyan sokszor szakítotok rá időt. Tőlem tuti nem fogjátok megszokni a képeket.)

2 Likes

Azt kell mondjam a tiéd még így is jobban néz ki mint az enyém. :astonished::grinning:

1 Likes