Mit használtál ma?

De gyönyörű! És jól látom, hogy kedvenc krémes formulánk? Rá is fogok nézni legközelebb a Sephorában.

1 Likes

Igen-igen Classic Cream Lipstick. A száma lehet, hogy 135, nehezen tudtam kivenni telefonon felnagyítva is, de a Petal az teljesen biztos. Remek állaga van, és csodaszép az ajkakon. :smiling_face_with_three_hearts:

135 szerintem, azt láttam most, ahogy ránéztem. Ne is mondd ezeket az apró betűket a rúzsok és egyéb tubusok alján… Mostanában már nem is próbálkozom, hogy szabad szemmel elolvassam. Telefon, fénykép, nagyítás…

2 Likes

Igen, csakhogy nekem egy kissé elmosódott az utolsó 2 szám is, és a név utolsó “L” betűje is, de a nevet azt megjegyeztem egy életre. :slight_smile:
Pusszancs, indulok is. :dancer:

1 Likes

Ma a Nabla sárgás zöld Citron árnyalatával készítettem el a szemsminkemet és a nap folyamán több dicséretet is kaptam, hogy mennyire jól mutat a barna szememhez.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

Köszönöm Bella, nagyon kedves vagy. :kissing_heart:

1 Likes

Sajnos a fotó egyáltalàn nem adja vissza a lilás tónusokat.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

11 Likes

https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-vitamin-c-suspension-30-in-silicone
Páromnak ezt rendeltem, van már pigmentfoltja, és nagyon szereti :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm! Most egyelőre megrendeltem, amit Niko ajánlott, de mindenképpen jegyzem az Ordinary-t is :cherry_blossom::+1:

1 Likes

Én ettől teljesen kipattogtam :frowning: csúnya gennyes pattanásaim voltak tőle, valószínű magas volt a hatóanyag tartalom. Meg a szilikont sem igazan szereti az arcom. Persze minden bőrön máshogy működik

Mai smink:
Végre megszereztem a lila CP palettát. Egy kedves KM-es eladó szólt, hogy neki megvan. Annyi szépsèghibája van a palettának, hogy a középső szín hiányzik, mert szállítás közben megsérült és kitörött. Addigra én már beszereztem G napokon a Lovely lila palettáját, így végül is nem gond, hogy egy szín hiányzik, és nem a legkülönlegesebb árnyalat.
Rúzs: Mac Syrup amit egyszerűen imádok
Pirosító TIU 010-es árnyalat
Ja, és az Essence palettát mégsem adom el mert olyan szépen pigmentált, hogy nincs szívem megválni tőle.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

15 Likes

Nagyon nagyon tetszik a sminked, élénkít téged, nagyon jól áll! :slight_smile: És a felsődhöz is remekül illik :). Talán ez a sminked tetszik eddig legjobban, szerintem nagyon csodálatos. :). Már pár napja karácsonyi lázban égek, most ez a szép smink is az ünnepeket juttatja eszembe :).

2 Likes

20191028_070028
Szokásos fürdőszobaportré.

14 Likes

Osztom @Szandika véleményét, neked is kifejezetten jól állnak ezek a színek, nem csak Kokapunak. Ténylegesen élénkíti az arcotokat. :heart:

2 Likes

@whitemerci, de gyönyörűségesek :heart_eyes:.

1 Likes

Jajjj de szépek :heart_eyes:

1 Likes

Jaj, a párducos rúzs! Nagyon mutatósak Tilbury kisasszony termékei.

1 Likes

Igen, sajnos annyira tükröződik minden a képen, hogy elég nehéz kivenni, mi milyen is valójában. A CT dizájn talán egyre mutatósabb lesz. A rúzs tokja a kedvencem, már amikor megláttam a promóciós képeket ezekről a rúzsokról, akkor tudtam, hogy a párducos dizájnba öltöztetett darabokat mindenképp megvizslatom közelebbről. Ez az Angel Alessandra, lágy, barackos árnyalat. (nem őszi, de mindegy :grinning:)
https://www.charlottetilbury.com/uk/product/hot-lips-2-angel-alessandra-lipstick

2 Likes

Nàlam pont a filmstar bronzosìtò, az, amit merek használni ès nem lesz " drag queen" az eredmèny. :grin: Nagyon szép kép. :sparkling_heart:

1 Likes

Köszönöm, rajtam egy picit piros, sőt ha kicsit többet viszek fel, akkor ténylegesen olyan, mintha egy bronzos árnyalatba hajló pirosítót vittem volna fel. Illetve nekem majdnem inkább kontúrszín, mint bronzosító. Én a highlightert is kifejezetten szeretem benne. :heart_eyes:

1 Likes