Tipikus pasi
Igen, nagyon korrektek, ez ritka manapság.
Nem a legjobb kép, de nem voltak jók a fényviszonyok
Ezeket a termékeket használtam :
Milyen szép arcod van! A smink már csak ráadás.
Mint egy viaszbaba!
Ahh de gyönyörű!
Nagyon találóan fogalmaztak a lányok tényleg viaszbabás arcot varázsoltál, de kifejezetten jól áll!
Áááá, mikor lesz/volt nekem ilyen bőröm??? Soha…
Nagy szép!
Örülök, hogy a forgalmazó ilyen professzionálisan állt hozzá a problémádhoz.
Kiváncsiságból megnéztem a forgalmazó honlapján https://bbkrem.hu/purito-pure-c-vitaminos-szerum ezt az általad vásárolt C-vit. szérumot.
Már a termékleírás első mondata - finom fogalmazva - félrevezető: “A fő összetevői 10% C-vitamin és 84% hialuronsav.”
Semmilyen kozmetikum nem tartalmazhat 84% hialuronsavat (!), (maximum 2%-os, nagggyon sűrű gél szérum létezik), ui. maga a tiszta, 100%-os hialuronsav egy por allagú szilard anyag.
“A tiszta, természetes C-vitamin érzékeny az oxigénre, fényre és melegre, ezektől bebarnulhat” … ebben a mondatban is félrevezető a “bebarnul” ige feltételes módban való használata (a becsületes kijelentő mód helyett), mert igenis, az L-ascorbic acid - a tökéletes tárolás ellenére is, már csak az üveg nyitogatása miatt is a levegővel érintkezve - előbb-utóbb (max. 3-4 hónap) elkezd oxidálódni, tehát szép lassan, de biztosan szemmel láthatóvá válik ez a degradáció (színtelen -> pezsgőszín -> narancsszín -> barna).
Egyes gyártók, hogy előre megvédjék portékájukat, egy (szemléletes) hasonlattal élve: “már az (esetleges) elesés előtt ( védekezésképpen) előre nyújtott karral járnak”, azaz kijelentik, hogy ez a szérum alapból/gyártásilag nem színtelen (mint a forgalomban lévő márkák 99,99%-a).
No meg egy ilyen kényes kozmetikumból (én) biztos nem vennék 60ml-es kiszerelést (már a 30 ml is alig bírja ki a 3-4 hónapot).
Bocs a hosszú nyúlt “disszertációmért”!!
Nagyon köszönöm a sok segítséget, örülök hogy végül úgy döntöttem visszaküldöm.
Milyen C-vitaminos szérumot ajánlotok? Szoptatok, ez annyiban szempont hogy pl. retinolt kerülnék. Köszönöm
Én július óta a https://kremmania.hu/kremek/geek-gorgeous-101-c-glow-15-c-vitamin-szerum - ot használom nagy megelégedéssel.
Köszönöm mindenkinek az aranyos kedves szavakat
Azért ilyen a bőröm, mert már próbálok egészségesen élni, régen tele volt az álam pattanásokkal meg csúnya hegekkel
Nekem csodaszer az Alverde alapozója az összetevők miatt soha nem okoz pattanásokat
Gyönyörű!
Ha ilyen a “nem a legjobb kép”, akkkor milyen lehet ami jobb?
Nagyon köszönöm, teszek is vele próbát
Tényleg nagyon gyönyörű vagy Bella . Csodás ez a smink, ezek a szempillák. Baba bőröd van és tényleg annyira tiszta, egységes :). Bár ilyen bőröm lenne egyszer :).
Ma nem volt időm szépen mindent, amit használtam félre tenni, aztán lefotózni, úgyhogy jön az old school módszer.
Too Faced Shadow Insurance szemhéjprimer
Jeffree Star Androgyny paletta
Deborah Milano BB krém (sajnos úgy tűnik, máris kifakultam belőle )
Becca under eye brightening korrektor szem alá
Hourglass Ambient Lighting Finishing Powder - Luminous light szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder az arc többi részére
Nabla bronzosító - Gotham
Hourglass Ambient blush - Luminous flush
The balm Mary-Lou manizer a belső szemzugba
Maybelline Snapscara spirál
Deborah Milano Fluid velvet liquid lipstick - 01
Köszönöm!
Hát amin nem ilyen furcsán nézek, nem szeretem a telefonos képeket magamról
De örülök, ha nektek tetszett
Elegáns Party smink:
Szemre ABH MR palettából:
1.Buon Fresco
2.Antique Bronze
3.Cyprus Umber
4.Vermeer
“Vannak makeup look-ok, amihez nagyon kell a pilla…” Ardell 113 (ennek ellenére nem szoktam) Az Armani Neo Nude pedig teljesen kivégezve.
Uhh, nagyon szép látvány!
Csodás gyűjtemény.
És a fotó is nagyon igényes, ami persze még jobban kiemeli a csodás termékek szépségét.
DG rúzs melyik árnyalat? Imádom a Sofiát
136 PETAL - IMÁDOM , sírni is fogok, ha elfogy.