Mit használtál ma?

Tipikus pasi :slight_smile:
Igen, nagyon korrektek, ez ritka manapság.

2 Likes

Nem a legjobb kép, de nem voltak jók a fényviszonyok :see_no_evil:

Ezeket a termékeket használtam :
K%C3%A9p K%C3%A9p

19 Likes

Milyen szép arcod van! A smink már csak ráadás.:slight_smile:

1 Likes

Mint egy viaszbaba! :ok_hand:

2 Likes

Ahh de gyönyörű!

1 Likes

Nagyon találóan fogalmaztak a lányok tényleg viaszbabás arcot varázsoltál, de kifejezetten jól áll!

1 Likes

Áááá, mikor lesz/volt nekem ilyen bőröm??? Soha…
Nagy szép!

1 Likes

Örülök, hogy a forgalmazó ilyen professzionálisan :+1:állt hozzá a problémádhoz.

Kiváncsiságból megnéztem a forgalmazó honlapján https://bbkrem.hu/purito-pure-c-vitaminos-szerum ezt az általad vásárolt C-vit. szérumot.
Már a termékleírás első mondata - finom fogalmazva - félrevezető: “A fő összetevői 10% C-vitamin és 84% hialuronsav.
Semmilyen kozmetikum nem tartalmazhat 84% hialuronsavat (!), (maximum 2%-os, nagggyon sűrű gél szérum létezik), ui. maga a tiszta, 100%-os hialuronsav egy por allagú szilard anyag.

“A tiszta, természetes C-vitamin érzékeny az oxigénre, fényre és melegre, ezektől bebarnulhat” … ebben a mondatban is félrevezető a “bebarnul” ige feltételes módban való használata (a becsületes kijelentő mód helyett), mert igenis, az L-ascorbic acid - a tökéletes tárolás ellenére is, már csak az üveg nyitogatása miatt is a levegővel érintkezve - előbb-utóbb (max. 3-4 hónap) elkezd oxidálódni, tehát szép lassan, de biztosan szemmel láthatóvá válik ez a degradáció (színtelen -> pezsgőszín -> narancsszín -> barna).
Egyes gyártók, hogy előre megvédjék portékájukat, egy (szemléletes) hasonlattal élve: “már az (esetleges) elesés előtt ( védekezésképpen) előre nyújtott karral járnak”, azaz kijelentik, hogy ez a szérum alapból/gyártásilag nem színtelen (mint a forgalomban lévő márkák 99,99%-a).

No meg egy ilyen kényes kozmetikumból (én) biztos nem vennék 60ml-es kiszerelést (már a 30 ml is alig bírja ki a 3-4 hónapot).

Bocs a hosszú nyúlt “disszertációmért”!!:sleeping:

5 Likes

Nagyon köszönöm a sok segítséget, örülök hogy végül úgy döntöttem visszaküldöm.
Milyen C-vitaminos szérumot ajánlotok? Szoptatok, ez annyiban szempont hogy pl. retinolt kerülnék. Köszönöm :kissing_heart:

Én július óta a https://kremmania.hu/kremek/geek-gorgeous-101-c-glow-15-c-vitamin-szerum - ot használom nagy megelégedéssel.

1 Likes

Köszönöm mindenkinek az aranyos kedves szavakat :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:
Azért ilyen a bőröm, mert már próbálok egészségesen élni, régen tele volt az álam pattanásokkal meg csúnya hegekkel

Nekem csodaszer az Alverde alapozója az összetevők miatt soha nem okoz pattanásokat :slight_smile:

2 Likes

Gyönyörű!
Ha ilyen a “nem a legjobb kép”, akkkor milyen lehet ami jobb? :heart_eyes:

2 Likes

Nagyon köszönöm, teszek is vele próbát :slight_smile:

Tényleg nagyon gyönyörű vagy Bella :heart_eyes::heart_eyes:. Csodás ez a smink, ezek a szempillák. Baba bőröd van és tényleg annyira tiszta, egységes :). Bár ilyen bőröm lenne egyszer :).

1 Likes

Ma nem volt időm szépen mindent, amit használtam félre tenni, aztán lefotózni, úgyhogy jön az old school módszer. :smiley:

Too Faced Shadow Insurance szemhéjprimer
Jeffree Star Androgyny paletta
IMG_20191025_140232

Deborah Milano BB krém (sajnos úgy tűnik, máris kifakultam belőle :astonished:)
Becca under eye brightening korrektor szem alá
Hourglass Ambient Lighting Finishing Powder - Luminous light szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder az arc többi részére
Nabla bronzosító - Gotham
Hourglass Ambient blush - Luminous flush
The balm Mary-Lou manizer a belső szemzugba
Maybelline Snapscara spirál
Deborah Milano Fluid velvet liquid lipstick - 01

IMG_20191025_123354

12 Likes

Köszönöm! :heart::smiling_face_with_three_hearts:
Hát amin nem ilyen furcsán nézek, nem szeretem a telefonos képeket magamról :see_no_evil:
De örülök, ha nektek tetszett :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Elegáns Party smink:
Szemre ABH MR palettából:
1.Buon Fresco
2.Antique Bronze
3.Cyprus Umber
4.Vermeer

“Vannak makeup look-ok, amihez nagyon kell a pilla…” Ardell 113 (ennek ellenére nem szoktam) :slightly_smiling_face: Az Armani Neo Nude pedig teljesen kivégezve. :clap:

IMG_20191025_164059

11 Likes

Uhh, nagyon szép látvány! :heart_eyes::drooling_face:
Csodás gyűjtemény. :drooling_face:
És a fotó is nagyon igényes, ami persze még jobban kiemeli a csodás termékek szépségét. :heart_eyes:
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Likes

DG rúzs melyik árnyalat? Imádom a Sofiát :heart:

136 PETAL - IMÁDOM , sírni is fogok, ha elfogy.