A mai körözési kép elkészültéhez felhasznált termékek:
Hogy neked milyen jól áll ez a lazacszín!
Bocsi lányok, ismét olyan hülye kérdésem van mint legutóbb, és ismét a C-vitaminos szérummal kapcsolatban. Kicsit furi szaga van, konkrétan büdi. A Purito-féle van meg. Másnak volt ilyen bármilyen C-vitaminos szérummal kapcsolatban?
A DE C-vitaminos szérumának (most ezt használom) fura szaga van. A Puritóból mintám van
megy a hálószobába keresni
mintám volt, de nem emlékszem szagra. Az értékelésekben nem említi valaki a KM-án?
Igen, nekem is volt már ilyen, de nem Purito. Azért sejtettem, hogy romlott volt, mert a második üveggel használtam és az elsőnek soha semmiféle szaga nem volt.
Azt írják többen, hogy fémes szaga van kicsit. Hát én nem tudom, az enyémnek kicsit kénes szagra emlékeztet, konkrétan büdös. És ez már a csereüveg, az első üveget amikor kinyitottam, kilőtt a kupakja (majdnem arcon vágott), és az is szagos volt. Küldtek másikat (tök jó fejek), erre ez is ugyanolyan büdös, bár nem lőtt ki legalább. Szóval most tanácstalan vagyok. Bár a színe citromsárga, és ha romlott akkor elvileg sötét lenne…nem tudom
Akkor gyanús hogy romlott?
Nekem igen, gyanús.
Ha a színe citromsárga, sajnos akkor már oxidálodott , antioxidáns helyett prooxidánsként hat(na) … mint írod, ráadásul büdös is, helyedben én nem használnám és jelezném az eladónak …
A C-vitaminos szérumoknál a halvány pezsgősárga a határeset, ha ettől sötétebb, akkor (kuka) .
Köszönöm szépen!
Elnézést a kérdésért, de ha egy antioxidáns oxidálódott, akkor már egy nem reagens anyag lesz, nem? Vagyis nem oxidáns, csak egy semleges dolog… Bocs, régen volt már a kémiaóra, de én így emlékszem.
Az ascorbinsav esetében ha eloxidálodott, akkor elveszitette az antioxidáns hatását, és az “anti” helyett elősegiti a sejtek oxidálódását, tehát nem marad egy “közömbös” anyag ebből a szempontból
Köszönöm, de én eddig úgy tudtam (ezt írta a gyártó és a review-k is), hogy ha sárga az normális, csak narancs és barnás ne legyen. Ez persze csak s színére vonatkozik, a szaga más kérdés.
Mindenesetre írtam a forgalmazó webshopnak, várom a válaszukat. Köszönöm a tanácsokat, beszámolok majd mi lett!
Remélem, elrendeződik… valamelyik C-vitaminos termékről olvastam, hogy a narancssárga szín nem jelent romlottságot, talán Ohmybrush Vikinél, de nem vagyok benne biztos.
Az Avon Magix púderdobozban RCMA porpúder van. Ebbe adagolom mert a hatalmas kiszerelés használata nekem nagyon macerás.
Ezzel fixáltam a szemem alatt a korrektort, az arcom többi részére a Mac púder ment.
Tudjuk, hogy a gyártók és eladók (gyakran) igyekeznek a “saját malmukra hajtani a vizet”, de a tudatos és tájékozott vásárló nem dől be a (rossz) reklámnak.
Èn pl. júliusban kezdtem el használni azt a G&G 101 C-vit. szérumot, amit ismerős vásárolt nekem Bp.-en, és akinek a lelkére kötöttem, hogy a vásárláskor azonnal, még ott az üzletben ellenorizze le, hogy szintelen-e a szérum. Pár napja kezdett pezsgőszinűvé változni a maradék 1/4 rész, amit most igyekszem gyorsan elhasználni, nemcsak az arcomra, hanem a dekoltázsomra és a kézfejemre is.
A C-vitamin - úgy külsőleg (szérum), mint belsőleg (integráció: éhgyomorra napi 3-szor 1000 mg C-vit. + 500 mg prolina + 1000mg lisina) - nemcsak antioxidáns, folthalványító, hanem serkenti az új kollagén-szintézist, én pl. e hatása miatt is használom.
Köszönöm az információt, megjegyzem
Most lehet, hogy hülyén fog hangzani, de a férjed is érzi a szagot?
Mert elvileg nekünk nőknek kismamaként és szülés után valameddig jóval kifinomultabb, erősebb lesz a szaglásunk.
Próbáltam neked rákeresni, hogy milyennek kell lenni a színének (én még nem próbáltam), ezt találtam legvilágosabban bemutatva, de így is sárga:
Itt viszont már egészen sötét, úgyhogy nem tudom, melyiknek kellene a friss változatnak lennie:
https://berriesinthesnow.com/review-purito-pure-vitamin-c-serum-snail-repair-advanced-91-serum/
Köszönöm a sok információt, a színe egyezik az általad linkelt első variációval. A szagát illetően én is gondoltam erre, de a férjem szaglása kb. mint a vakond látása Ha befújom magam a Shalimar vagy Opium parfümömmel, közli hogy ez egy lepkefing Illetve volt hogy a romlott büdös husit simán felszeletelte nekem hogy főzzem meg (ő szokott kuktáskodni itthon, én meg szakácskodni), én a konyha küszöbén éreztem hogy valami nem stimmel… szóval ő sajnos nem megbízható forrás.
De a forgalmazó nagyon rendes volt, azt írta a szériával lehet a gond, elviszi a futár és visszautalják az árát.
Köszönöm lányok a véleményeteket
Azért ezen most nagyon röhögtem.
Örülök, hogy a forgalmazó ilyen korrekt!