Mit használtál ma?

Én is kerestem, kerestelek @whitemerci. Rég nem találkoztam a profiloddal :frowning:

2 Likes

Oh, bocsi!
Szerintem mire lesz belőle újra, addigra a Brexit is bekövetkezik és szívnánk a csomaggal. Bár én is remélem, hogy találnak raktár-megoldást a kontinensen :thinking: aztán nem kell a vámmal sz…akodni.

1 Likes

Szia, köszönöm szépen, kedves vagy!
Igen a KM-es profilom teljesen törölve lett, nem is gondolom, hogy visszatérek, de soha ne mondjuk, hogy soha ugyebár. :slight_smile:
A képek alapján Neked is kb. semleges tónusú a bőröd, ez a 104-es változat pont erre + a kissé melegbe hajó, enyhén sárás altónusú bőrre jó. Ha bézsesebb, pinkesebb altónusod van, akkor ez nem lesz jó. Nekem van egy másik változat is, próbáltam gyorsan megkeresni, de hirtelen nem találtam, annak fekete a külseje, és szerintem sötétebb is, meg kifejezetten más tónusra jó, mint ami én vagyok, Soha nem használtam, csak kibontottam és megnéztem, majd visszatettem, szóval ha valakit érdekel keressen meg nyugodtan.

1 Likes

Ja igen, hogy a kérdésedre is válaszoljak, én kifejezetten szeretem. Ez egy matt bronzosító, semennyire nem fényes, természetes finishe van. Én ezelőtt a régebbi változatú Too Faced csokis bronzosítóját használtam, ami szintén teljesen matt volt, azt is szerettem, igazság szerint nem nagyon tudok lényegi különbséget mondani, talán nincs is. Az állaga kifejezetten jó, nincs poros hatása, jól, foltmentesen eldolgozható, könnyen és gyorsan használható. Persze túldimenzionálni sem kell, én azt mondanám, hogy akinek kell egy az alapkészletébe, annak a legjobb, mert hatalmas kiszerelés, jó sokáig kitart és minden helyzetben megfelelő tud lenni. Akinek van több matt és töff fényes bronzosítója, annak nem biztos, hogy megéri megvenni, van több hasonló is a piacon. Az új TF csoki bronzosítót nem próbáltam, de remélhetőleg nem változtattak a régin, az is nagyon jó volt.

1 Likes

Hú engem érdekelne a másik, amit nem használsz. Írok privátban :slight_smile:

Gratulálok!
Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

1 Likes

Köszönjük szépen mindenkinek :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Èn is gratulálok drága @anon46483502, jò egészséget kìvánok mindkettőtöknek :sparkling_heart:

1 Likes

Szerintetek elférne egy olyan topik, amiben az első benyomásokat meséljük el? Ennek valahogy nincs helye, mindig ide-oda írjuk, hogy mit tapasztalunk egy-egy újdonsággal kapcsolatban. Mit szólnátok egy “Első benyomások” topikhoz?

6 Likes

Simán.:slight_smile:

1 Likes

Szerintem is jó ötlet.

1 Likes

Sokat emlegetik itt a KM-ás véleményeidet, nagyon sajnálom, hogy én lemaradtam róluk!

Főleg az olyan termékek esetében lenne ez hasznos, amiket a KM-ára még nem töltöttek fel, és vélemény sincs róla, olyan új.

Köszi, azért ennek is két oldala van, vagyis nem biztos, hogy csak pozitív kritika miatt emlegetik :slight_smile:
Mondjuk én már gyerekként is elsősorban magamnak szerettem volna megfelelni, ez idővel sem változott, mindig van véleményem, aminek mindig hangot is adok (ezt sokan nem szeretik).
Az egyszer biztos, hogy a lehengerlő stílusú Fiorentina kollegina - aki nagyon hiányzik - nyomdokaiba sem léphetek, tőle nagyon kispályás vagyok :rofl:

8 Likes

Én egy idő után a stílus, és nem konkrét termék miatt olvastam a véleményeidet, olyan kifinomult, az árnyalatnyi nüanszokat szépen érzékeltető írásmódod van.:slight_smile:
@Fiorentina költözés miatti hadiállapotban van, vagy rosszul emlékszem?

4 Likes

Igen, költözik szegény…

1 Likes

Őt is csípem, nagyon! :smiley:

Nagyon köszönjük :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

1 Likes

Köszi szépen, így legalább volt értelme a KM-es pályafutásomnak. A vége felé sajnos már szerintem nagyon kiütközött a leterheltség és egyéb problémák, már nem tudtam rendesen odafigyelni sem, szóval borítékolva volt a végeredmény.
Remélhetőleg hamarosan minden a helyére kerül a kedves Fiorentina-nál, ha nem, akkor megyek és segítek. :smile:

3 Likes

Érződött néhány véleményeden, hogy stresszes időszakon mész keresztül, de nem ment az élvezhetőség rovására.
:smiley: Elképzeltem, ahogy vigyázva cipeled a piperés dobozkáit.
Ha valaki költözésről panaszkodik, mindig megveregetem a vállam, hogy mi milyen ügyesek voltunk, nem éltünk hetekig dobozokban, és egy könyv kivételével egy cucc sem veszett el.

5 Likes