Gratulálok!
Gratulálok!
Boldog babázást kívánok!
Nem, nem létszükségletek, vedd meg nyugodtan a neked kedvezőbbet. Amikor megláttam ezt a csomagot, mohón beleraktam a kosárba, aztán rájöttem, hogy a Pixi egyáltalán nem érdekel és jobban szeretem a koreai bőrápolókat (és most töltöttem fel a készletem), a Narstól por állagú pirosítót szeretnék, lemosóm rengeteg van stb… persze más kérdés, ha egy másik KM-ásnak tudok vele segíteni.
Anett-nak hatalmas gratuláció a babához, nagyon sok örömöt (és persze kitartást) kívánok!
A mai napi szupergyors, minimál:
Bocsánat a kép miatt, de rohantam. A 3 spirál senkit ne zavarjon meg, a rózsaszín az bázis, a fekete külsejű, az belül barna, de mivel túl meleg, ezért kellett hozzá egy leheltnyi fekete is, ami viszont a fehér külsejű spirál.
Marc Jacobs Beauty o!Mega Bronzer Coconut Perfect Tan 104
Dior Diorskin Forever & Ever Control Loose Powder 001
Charlotte Tilbury Cheek To Chic First Love
CHANEL Les Beiges Water-Fresh Tint
HOURGLASSArch Brow Sculpting Pencil
NYX Wonder Pencil Light
MARC JACOBS BEAUTY Highliner Gel Eye Crayon Ro(Cocoa)
Milk Makeup Blur Stick
RMS Magic Luminizer
Trend It Up Natural Radiant Highlighter 010
Givenchy Le Rouge Perfecto Lip Balm
Ezért vagy cukker! Köszönöm Drága!
Mesélj a Blur Stickről!
Gratulálok a babához! Minden jót kívánok nektek
Nem használom régóta, friss az élmény, de nálam nem az igazi egyelőre. Nekem sajnos hatalmas, nagyon tág pórusaim vannak, egy leheletnyit tavaly óta mintha szűkültek volna, de ha egészen őszinte akarok lenni nekem eddig soha semmi nem segített, a “leges-legjobbak” is csak leheletnyit tudtak fedni. Ja, rajtam mattításban sem oké, a T-zónámon ma patakokban folyt a víz, igaz futkároztam eleget, és egy hegygerincet is megmásztam.
Szívből gratulálok és minden jót kívánok!!!
Olyan szimpatikus a Chanel alapozókája, de nem remélem, hogy lesz az én színemben
Nekem meg a Charlotte Tilbury pirosító tetszik! Szereted?
Az nekem is megvan, annyira jó
Amikor megláttam Szeliger kollegina véleményét a KM-en, akkor kissé fogtam a fejem, hogy akkor megint beszereztem egy hasztalan cuccot, de nem, nekem kifejezetten tetszik. Nekem vannak halvány szeplőim, az arc bal és jobb oldalán is, ráadásul olyan kissé egybeolvadó pigmentfoltosan. Nem tudom, hogy érthető-e ez így. Egyáltalán nem sötét ez a nagy kiterjedésű foltosodás, éppen ezért nekem ez a cucc olyan szépen egységesíti a bőrfelületemet, a szemem környékét meg annyira szép hidratáltan tartja, hogy kifejezetten szeretem. Nekem is nehezen sikerült beszereznem, mert mind külföldön, mind belföldön pillanatok alatt elkapkodták. Nekem csak a Medium Light-ot sikerült beszereznem, elvileg jó, de nagyon kevés bronzosítót használhatok miatta.
Ha valaki eddig megkérdezte tőlem, hogy melyik a kedvenc por pirosítom, és csak szigorúan 3 másodpercet gondolkozhattam, akkor kapásból a Chanel Elegance-t mondtam, de amióta megvan a CT First Love, - ami szerintem megszólalásig hasonlít a Chanel Elegance-ra -, azóta mindkettőt mondom, duplán tobzódhatok.
Ó de jó!! Nagyon jó babázást!
Gratulálok, és jó egészséget kívánok!
Ó pedig már majdnem jelentkeztem a doboz maradék részére
Szia! Üdv itt a fórumon. KM-en nagyon szerettem olvasni a vélemènyeidet. Onnan törölted magad?
Az O’mega bronzer nálam régóta kívánságlistás. Szereted? Elégedett vagy vele?