Köszönöm szépen! Pedig volt idő, mikor nem szerettem és úgy gondoltam nem állnak jól nekem ezek a meleg arany és bronz árnyalatok.
Számomra ez abszolút bronzosító. Csináltam swatchot is, elég sokszor bele kellett köröznöm az ujjammal, hogy ezt a végeredményt elérjem. A kép làmpafénynél készült, szaténos fénye van de az arcomon ezt nem látom.
Ez melyik márka?nagyon szèp
Lovely talán? De nem vagyok benne biztos.
Ez a Too Faced Sweetie Pie bronzer. A mintájáért is teljesen odavagyok
Mai sminktermékek:
Pénteken hazautazom és Mindenszentek után jövök vissza. Ha valaki szeretne valamit a sógoroktól jelezze. Bipában - 25% van sminkre pl.
Én most eléggé kiköltekeztem, ezért nem kérek semmit, de köszi, hogy rendszeresen felajánlod nekünk a beszerzést.
Most lesz időm postára menni, csak azért.
Háát, ha már feljánlottad megkérdezlek, ugyan nem smink, de hátha kapható arra: Glow Recipe Watermelon Sleeping mask és csomagban még jobban érdekel.
https://www.cultbeauty.co.uk/glow-recipe-watermelon-glow-sleeping-mask.html
Köszönöm, ha megnézed! Van esély szted?
Nem, az nem kapható, én is Cultbeautyról fogok rendelni, már nézegettem a márka hidratálóját is.
Szerintem a legutóbbi dobozukba is betették, amit valaki belinkelt.
Hú ez mekkora ajánlat már! Köszönöm a linket!
Egy bajom van, hogy nem kell más, csak a Glow Recipe maszk
Próbáltad már a márka többi termékét is? Azokat nem szereted?
Csak ezt az éjszakait és a nappali glow pink juice moisturizert. Most olyan meleg van, hogy nekem mindkettő elég 1-1 rétegben, amúgy száraz bőrnek kevés önmagában. Tudom, hogy elég jó cuccok, de nem akkora szám egyik sem, nekem mégis kell, mert most valami színes.szagos, élvezetes kenceficére vágyom
Neked van tapasztalatod másik krémmel a márkától? Ajánlasz valamit?
@anon27689852 eltaláltad
Megszületett a kislányom hétvégén, köszönöm aki gondolt ránk Jól vagyunk mindketten
Ha esetleg más is be tud szállni, én vinném a csomagból a Narsot, a Huda palettát és esetleg a Squalane Cleansert (utóbbit viheti más is, mert van elég lemosóm).
Nem, ezt a márkát egyáltalán nem próbáltam. De most is van szettekben is az oldalon. Ha rendelek, akkor mostanában fogok.
Az a doboz megéri, de jelenleg nem kapható.
Van itthon elég hidratálóm, de az a márka érdekel.
Cuki vagy, de találtam jobban nekem valót, ezt:
https://www.cultbeauty.co.uk/glow-recipe-glow-baby-glow.html
Tudom, hogy jobban jönne ki árban, ha osztoznánk. De ha nagyon szeretnéd a Narsot, Hudát és TO-t,akkor szívesen benne vagyok