Mit használtál ma?

Nagyon nagyon jól nézel ki. :slight_smile:
A hajszíned egyenesen csodás. Annyira tetszik a merész vörös, csak nem vagyok ilyen bevállalós.

1 Likes

Köszi! :smiley:
Kb. 8 éve ilyen már (ennek utána is nézek most :thinking:) előtte olyan sötétebb vörös (bordós) voltam, de ez jobban áll szerintem is. :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű az az Isadora bronzosító.
Nem látszik a képen, hogy kopott lenne a rúzs, a hajszíned pedig csodás, még mindig irigylem egy kicsit azokat, akiknek jól áll.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon szeretem. Mióta @anon46483502 és @anon634695 tanácsára felhagytam a kontúrozással, erre váltottam át.
Anettnek lehet, hogy eljött az idő…

1 Likes

Akartam is kérdezni, hogy hogy állsz a témával. Hiányolod?

1 Likes

Nem. Egy kő esett le a szívemről! :orange_heart:
A bronzerrel is lehet kicsit árnyékolgatni, ha annyira hiányzik.

1 Likes

Bizony ám, különösen a te színeiddel.

1 Likes

Olyan pozitív kisurgázásod van még fényképen keresztül is :sparkling_heart:. Nagyon szép ez a vörös ; nekem is ehhez hasonlò volt kb. 13 évig. Szerettem nagyon.

1 Likes

Ma elmentünk megnézni a Zombiland 2-t és gondoltam, hogy azért zombinak nem sminkelem magam, de az UD GoT paletta Hardhome részlegét használtam, a Too Faced palettából pedig csak a matt csontszínt.

IMG_20191020_004302

IMG_20191019_231349

IMG_20191020_005419

IMG_20191019_180947

10 Likes

Ti készültök valami Halloweeni sminkel? :blush:
Én már kinéztem magamnak egyet amit megakarok csinálni :see_no_evil:
Nem igazán szeretem a Halloween-t,de ilyenkor olyan jó alkotni és nem csak a megszokott sminket elkészíteni :upside_down_face:

@anon27689852 Nekem is folyton Anett jár a fejemben :heart:. Remélem minden rendben :pray:.

1 Likes

Anett szülni fog? Húh!! Szurkolok érte!! :pray:t4:

1 Likes

Tegnap buliba mentünk, úgyhogy nagy gonddal próbáltam a sminkem elkészíteni. A Disney Princess Belle palettából használtam az arany színt és nagyon tartós volt és jól állt szerintem :blush:. Használtam még az elengedhetetlenné vált Maybelline Snapcara szempillaspirált és a szintén nagy kedvencé vált Bourjois pirosítómat ( imádom őket használni.) Valamint az Essence this is me 02 happy árnyalatú rúzst :). Muszáj lesz még egy árnyalatot beszereznem. :). Valamint catrice korrektorát használtam. :).

2 Likes

idén elvileg nem megyek sehova halloweenkor, de ha mégis befutna egy meghívás egy jelmezes bulira, akkor előveszem az évek óta Bé-terv karaktert, Jigsaw-t. majdnem minden megvan hozzá: jó sok smink (evidens :smiley: ), fekete nadrág és blézer, fehér ing, piros csokornyakkendő (van piros kendő otthon, össze tudom eszkábálni). csak egy fekete hajspray kell, az nem nagy tétel. ami meg opcionális, az a piros kontaktlencse (úgyis mindig piros a szemem a vakus képeken… de egyébként tőlen nem messze láttam is egy boltban), no meg a tricikli - de amúgy sincs ki mind a négy kerekem, szóval felismerhető leszek így is :smiley:

hozzáteszem, én halloweenre mindig valami férfi főgonosznak öltözöm be. voltam már pl. joker (még a suicide squad előtt), meg Freddy Krueger, illetve lett vona egy Smith ügynök is, de az sajnos nem jött össze.

4 Likes

Hűha! Igazán jól hangzik! :heart_eyes: Nem is gondoltam volna,hogy ennyire szeretsz beöltözni.
Én nagyon kreatívnak és jó dolognak tartom ezt :heart_eyes:
Ha esetleg megosztanád velünk,mit alkottál én kíváncsian várnám :see_no_evil:

2 Likes

lehet hogy megcsinálom akkor is, ha nem lesz jelmezes parti a láthatáron. legalább a sminket :smiley:

3 Likes

Én sosem halloweenoztam, valahogy a baráti társaságban ez mindig elmaradt. De izgalmasnak hangzik egy halloweeni smink elkészítése, ezért lehet, ha lesz időm, benevezek rá.

2 Likes

Olyan kedves vagy @Isabelle, köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

Mai smink cuccok:
Az Armani alapozóm már elfogyott, a pumpás üvegébe átöntöttem az EL Double Weart. Van Mac pumpám de azt egy másik DW-re raktam rá.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p K%C3%A9p

15 Likes

Hú ez nagyon jó lett.