Nagyon nagyon jól nézel ki.
A hajszíned egyenesen csodás. Annyira tetszik a merész vörös, csak nem vagyok ilyen bevállalós.
Köszi!
Kb. 8 éve ilyen már (ennek utána is nézek most ) előtte olyan sötétebb vörös (bordós) voltam, de ez jobban áll szerintem is.
Gyönyörű az az Isadora bronzosító.
Nem látszik a képen, hogy kopott lenne a rúzs, a hajszíned pedig csodás, még mindig irigylem egy kicsit azokat, akiknek jól áll.
Nagyon szeretem. Mióta @anon46483502 és @anon634695 tanácsára felhagytam a kontúrozással, erre váltottam át.
Anettnek lehet, hogy eljött az idő…
Akartam is kérdezni, hogy hogy állsz a témával. Hiányolod?
Nem. Egy kő esett le a szívemről!
A bronzerrel is lehet kicsit árnyékolgatni, ha annyira hiányzik.
Bizony ám, különösen a te színeiddel.
Olyan pozitív kisurgázásod van még fényképen keresztül is . Nagyon szép ez a vörös ; nekem is ehhez hasonlò volt kb. 13 évig. Szerettem nagyon.
Ma elmentünk megnézni a Zombiland 2-t és gondoltam, hogy azért zombinak nem sminkelem magam, de az UD GoT paletta Hardhome részlegét használtam, a Too Faced palettából pedig csak a matt csontszínt.
Ti készültök valami Halloweeni sminkel?
Én már kinéztem magamnak egyet amit megakarok csinálni
Nem igazán szeretem a Halloween-t,de ilyenkor olyan jó alkotni és nem csak a megszokott sminket elkészíteni
Anett szülni fog? Húh!! Szurkolok érte!!
Tegnap buliba mentünk, úgyhogy nagy gonddal próbáltam a sminkem elkészíteni. A Disney Princess Belle palettából használtam az arany színt és nagyon tartós volt és jól állt szerintem . Használtam még az elengedhetetlenné vált Maybelline Snapcara szempillaspirált és a szintén nagy kedvencé vált Bourjois pirosítómat ( imádom őket használni.) Valamint az Essence this is me 02 happy árnyalatú rúzst :). Muszáj lesz még egy árnyalatot beszereznem. :). Valamint catrice korrektorát használtam. :).
idén elvileg nem megyek sehova halloweenkor, de ha mégis befutna egy meghívás egy jelmezes bulira, akkor előveszem az évek óta Bé-terv karaktert, Jigsaw-t. majdnem minden megvan hozzá: jó sok smink (evidens ), fekete nadrág és blézer, fehér ing, piros csokornyakkendő (van piros kendő otthon, össze tudom eszkábálni). csak egy fekete hajspray kell, az nem nagy tétel. ami meg opcionális, az a piros kontaktlencse (úgyis mindig piros a szemem a vakus képeken… de egyébként tőlen nem messze láttam is egy boltban), no meg a tricikli - de amúgy sincs ki mind a négy kerekem, szóval felismerhető leszek így is
hozzáteszem, én halloweenre mindig valami férfi főgonosznak öltözöm be. voltam már pl. joker (még a suicide squad előtt), meg Freddy Krueger, illetve lett vona egy Smith ügynök is, de az sajnos nem jött össze.
Hűha! Igazán jól hangzik! Nem is gondoltam volna,hogy ennyire szeretsz beöltözni.
Én nagyon kreatívnak és jó dolognak tartom ezt
Ha esetleg megosztanád velünk,mit alkottál én kíváncsian várnám
lehet hogy megcsinálom akkor is, ha nem lesz jelmezes parti a láthatáron. legalább a sminket
Én sosem halloweenoztam, valahogy a baráti társaságban ez mindig elmaradt. De izgalmasnak hangzik egy halloweeni smink elkészítése, ezért lehet, ha lesz időm, benevezek rá.
Mai smink cuccok:
Az Armani alapozóm már elfogyott, a pumpás üvegébe átöntöttem az EL Double Weart. Van Mac pumpám de azt egy másik DW-re raktam rá.
Hú ez nagyon jó lett.