Mit használtál ma?

Ezt a forgatókönyvet annyira jól leírtad, szerintem is pontosan így lesz! :smiley:

2 Likes

@anon27689852, drága!
Az egészet senki másnak, csakis saját magadnak köszönheted! :heart:
Hogy mást ne mondjak, az első nap után úgy is dönthettél volna, hogy többé sosem jössz fel erre az oldalra!

Értem amúgy, hogy mire gondolsz, én pl. lehet ma nem sminkeltem volna, ha nem gondolok a mi kis fórum csoportunkra. :smiley:

8 Likes

Akkor be állok én is a sorba. :smile: Úgy érzem én is sokat köszönhetek a Krémmániának,de legfőképpen a fórumnak, vagyis a tagoknak. Valamikor eszembe nem jutott volna, hogy megvegyek egy szemhéjpúder palettát, nekem bőven elég a mono. Vagy pirosítót, az ugyan minek… most meg a gyengéim.:slightly_smiling_face:
Annyi mindent tudnék írni, hogy mi lett más, amióta olvasom a fórumot. Én nagyon örülök, hogy ez létrejött, olyan jó ide feljönni és látni,ki mit használ,mik az új szerzemények,stb… illetve ezt megosztani Veletek. :slightly_smiling_face:

8 Likes

Nagyon szép smink lett! Azt hiszem a színek jelölését lopom. Úgysem tudom reggelente fotózni a végeredményt :thinking:

2 Likes

Ma ezüst-bordó sminket készítettem. A mozgó részre a CP SSS Koosh nevű extra fényes árnyalata került.

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

Mivel megszolitva erzem magam, ezert annyit fuzok hozza, hogy a sminkekkel, a penzzel, az elettel mindenki ugy banik, ahogy akar.
Kisse radikalisan fejezem ki magam a heti gyakorisaggal rank omlo uj kozmetikumokkal, ruhakkal es egyeb foldi javakkal, amiben lehetnenk mertekletesebbek.
Nehany marka Kinaban gyartat (ne gondoljunk az etikus foglalkoztatasra, csak aki a sziven viseli ezt), es meg is felelnek az eu szabalyelveknek. De ha egy olcso palettat valasztunk, ami a bolygo tulso felen lett legyartva, azt ide is kell szallitani. Itt melysegesen elszegyellem magam, hogy a kivancsisagunk ezeket a termekeket valasztja, mert vesztenivalonk nincs vegfelhasznaloi szinten. Oraberre leosztva is bagatell az ara ezeknek a cuccoknak. Kinaban nem egy-egy vasarlasert mosnak falvakat maguk ala a foldcsuszamlasok, hanem az iparosodas miatt.
Az, hogy a te kommentedre nyomtam, az a besokallasom a heti/ketheti rendszeresseggel megjeleno ujdonsagok es azok masolatai kapcsan tortent, nem szemelyes tamadasnak szantam. Bocsanatot kerek toled, @anon27689852 !

3 Likes

Kedves @hanita!

Nem tagadom, hogy rendkívül fájdalmasan és mélyen érintett az a bizonyos komment, nem értettem a miértjét. Azt éreztem, mintha nekem kellene vezekelnem azokért a „bűnökért” amiket te követtél el. Ezek szerint, csak rosszkor voltam rossz helyen.

A bocsánatkérésnél kevés bátrabb tettet ismerek, így semmi okom arra, hogy ne fogadjam el.

Annyit még szeretnék elmondani az utolsó szó jogán, aztán borítsunk is fátylat a múltra, hogy jó esetben leéltem az életem kb. 2/3-át. Így ÉN MÁR NEM AKAROM, ÉS NEM IS FOGOM MEGVÁLTANI A VILÁGOT, erre majd szép lassan ráébred mindenki. Ki előbb, ki később. A hátralévő időben én már „csak” jól szeretném magamat érezni. Most olyan időszakomat élem, hogy ezt a jóérzést jelentős százalékban a sminkek nyújtják. Nekem ez játék, amit rendkívüli módon élvezek, de nem akarom túl komolyan venni se.

Mindig egyszerű, de úgy érzem, mégis értékes életet éltem. 50 évesen kialakult véleményem van mindenről, amit már senki elvárása nem fog megváltoztatni. Én már csak a saját magam által felállított erkölcsi normáknak vagyok hajlandó megfelelni. Soha nem akarok olyan hibákat elkövetni, amikért később esetleg majd szemen tudnám magamat köpni. De biztos vagyok abban is, hogy az ilyen jellegű hiba nem egy újabb – esetlegesen rossz döntés folytán – megvásárolt paletta lenne.
Uff, én beszéltem! :slight_smile:

10 Likes

Nagyon felreertettel, es hidd el, nem akartalak megbantani. Plane ennyire! Nem celom masok nesszeszereben vagy egyebeben turkalni, csak rosszul fejezem ki sokszor magam.
Kb. 20 eve vasarolok sminket, es most erzem azt, hogy a sminkek atcsaptak fast fashion szintre, ami rajtunk mulik hogy megallithato-e vagy sem.
Meg egyszer kerlek, NE vedd magadra. Nem te vagy a celpont, hanem mi mindannyian.

2 Likes

szép paletta :slight_smile:

1 Likes

Ne is beszéljünk többet róla, hányjunk rá fittyet és borítsunk rá fátylat! :smiley:

1 Likes

Nagyon szeretem ezt a palettát bár az utóbbi időben keveset került elő, mert túlhalmoztam a szemfesték palettákat (nem csak azt, hanem mindenféle sminket) De akár hányszor vele sminkelek, mindig megjegyzem magamban, hogy én ezt mennyire szeretem és szerintem szuper minőségű színekkel van telepakolva.

Mai kellékek

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Ha ezt a palettát használom, bármit is tervezek korábban, a Dusty Rose akkor is belekerül a sminkbe. :smiley:

1 Likes

Oh, az a pirosító! Ha meguntad szólj :wink:

2 Likes

Az tényleg egy szuper árnyalat. Akár önmagában is simán el tudom képzelni a teljes mozgó szemhéjra.

Ma lila sminket készítettem ami a fotókon inkább rózsaszínnek tűnik. Első használat után azt tudom mondani, hogy tetszik ez a paletta. A mattok is szépen pigmentàltak, jól fel lehet venni őket ecsettel. A fényeseket ujjal vittem fel.
Lippie Stix árnyalata: Lumiere

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

15 Likes

Nagyon jól áll a kiengedett haj (is)!

2 Likes

Köszönöm! Gondolkodtam, hogy összefogom, kicsit boszorkányosnak éreztem ezzel a lila sminkkel és lilás szájjal :smiley:

2 Likes

Milyennek találod a Sweetie Pie bronzert? Nagyon fényes? Ki lehet váltani vele a bronzosítás-pirosítás-hájlájter triót egyszerre vagy ez túlzás így?

Múlt heti sminkem. A szemhéjalapom és a Zoeva Offline véletlenül lemaradt a képről, abból használtam a csontszínt, a Nabla Dreamy-ből pedig balról jobbra haladva a felső sor 2., a második sor 2., a harmadik sor 1. színeit. + egy MAC mono-t.
Rólam a kép munka után hazaérvén készült, a rúzsom is kicsit kopott már (ezt észre se vettem) és én magam is, de azért talán kicsit a szemhéjamon látható még a rozsdásvöröses végeredmény.

49

50

18 Likes