Én is szürke szemsminket csináltam ma (Alien és Snake Eyes CP mono).
Ezek nekem is megvannak, elő is kellene vennem őket holnapra
Zöld-szürke
Jaj de szép ismét utánozlak ám, a mùltkori alienes sminkedet 2 napja pròbáltam, ma vagy holnap ezt fogom
Jaj, de kedves vagy! Akkor külön jól jön, hogy most bejelölgettem azt is, hogy melyik színeket használtam.
Még sosem párosítottam zöldet szürkével, igazából most sem így terveztem, de ezért jók a Jeffree paletták, hogy ihletet adnak, kimozdítanak a megszokottból (ez volt a reklám helye).
Te nyilvánvaló, hogy nem reklámozol, mindennap itt vagy, sok képet, sminket teszel fel, aktív résztvevője vagy a beszélgetéseknek. De ha valaki annyit szól hozzá a fórumhoz, amennyit a tegnap esti vendég és úgy, nekem az gyanús, hogy promóció
Tudom drága!
Ezt két dolog miatt írtam. Egyrészt a múltkor itt áradoztam (ha jól rémlik) szintén egy JSC palettáról, és írták a csajok, hogy mehetnék marketingesnek is.
Másrészt, hogy MINDENKI VEGYEN JSC PALETTÁT!!!
Vennék is, mert embert még nem hallottam rosszat mondani a minőségükről, csak hát a színek Én ez ő palettáiból jó, ha két-három színt használnék.
Az említett fórumtag sokszor írt már korábban, mindenféle témakörben. Rá lehet keresni a keresőben, ha gyanús. De meg kell védenem őt, már számtalan témához hozzászólt hónapok óta, sok tapasztalatot írt, mindenféle márkától. Abszolút nem volt gyanús nekem a szóban forgó kommentje sem, mert már ismerős volt a neve több téma kapcsán is. Ennél sokkal gyanúsabb dolgok történtek már itt amikre senki nem kapta fel a fejét (nem szeretnék ítélkezni itt nyilvánosan), szerintem itt abszolút nem történt reklámozás.
Esetleg az Androgyny-t tudnám ajánlani. Ugyanaz a kiváló minőség, de talán ebben vannak a leginkább hordható színek.
Elképesztő, hogy neked minden szín milyen jól áll, bármilyen árnyalatokkal dolgozol. Szerencsés vagy
gyorsan írok én is, nehogy gyanús “reklámozó” legyek csak.
Szóval mint tudjátok rólam 2%os sminktudással regiztem ide kb 2-3 hete. Igen, miattatok tisztelt kemény mag kezdtem el odafigyelni a sminkekre, börápolásra stb.
Mostanra már odáig fajultam, hogy esténként Andreea Ali videókat nézek (az ö sminkjei állnak hozzám legközelebb de a többiekre is vetettem pillantást) és ma már a második napja jövök sminkben dolgozni. És meg kell valljam, nagyon jó érzés!! Jól esik ahogy dicsérnek és sminkes bnömnek is küldök mindig képet mielött kilépek az ajtón #köszicsajok #puszipacsi
Ebben az esetben elnézést is kérek tőle.
Köszi, én ebből is maximum 3 színt használnék Abban bízom, hogy hátha a divat kereke visszaér előbb-utóbb az én színeimhez is és akkor majd zúdulnak rám a natúr paletták
Azért Jeffree-től én még abban az esetben sem számítanék natúr palettára.
Néhány extrémebb színt biztosan belecsempészne.
Én most nagyon élvezem a színes palettákat!
Húúú, ez tényleg nagyon jól néz ki! Most öntsek még még egy pohár vizet a Dunába?
Igen, az biztos, hogy ő nem az az ember, aki majd készít egy szép nagy natúr kollekciót Nem baj, várok türelmesen a soromra. Nekem nagyon tetszik Tati palettája is, ha a hype lecsillapodott, elképzelhető, hogy megveszem.
Akkor majd mindenképpen várom róla a beszámolót.
Az pl. engem egyáltalán nem mozgatott meg.
De mint tudjuk, soha ne mond, hogy soha! Ez rám különösen érvényes, hiszen augusztus elején készítettem el az én Alien “dupe” palettámat az otthon meglévő színekből. Aztán rájöttem, hogy mégiscsak kell ez nekem, és mivel a Marionnaud nem forgalmazza, most meg nagyon célegyenesbe került a brexit, hát inkább megvettem a múltkori Beauty Bay akcióban, mert talán 2 hónap múlva már vámot kéne rá fizetni…
Szerintem még csak nem is idén lesz, amikor megveszem, az “out of stock” játékba nem szeretnék beszállni. 25-én debütál, megjelenik róla millió YT videó, akikről szépeket mondott, azok dicsérni fogják, James Charles barátai majd a földbe tiporják, megjelennek minőségbeli problémák, Tati bőg, stb. Na ezt a kört kihagyom. De zseniális az időzítés, sok karácsonyfa alatt ott lesz.
Ezt nem akartam leírni, de a hatásodra most leírom. A férjem ma reggel azt mondta, hogy tegnap este elnézegetett alvás közben, és olyan kisimult volt az arcom, mintha plasztikáztattam volna. Mondtam neki, hogy ezt csak a fekvő helyzet okozta, ugyanis olyankor kevésbé működik a gravitáció. Erre azt válaszolta, hogy nem igaz, merthogy egyik nap, napközben is rám feledkezett és olyan voltam, mintha komplett arcplasztikán estem volna át. Szerinte, ha most felfújatnám a számat, akkor tuti nem tagadhatnám le a komplett műtétet.
Szóval, fogalmam sincsen, mit lát rajtam, mert én semmilyen drámai változást nem tapasztalok magamon, de az biztos, hogy kicsit én is átalakultam az elmúlt hónapokban és pozitív irányban. Ezt semmi, illetve senki másnak nem köszönhetem, mint a Krémmániának és az itteni fórumtagoknak!
Igaz, a pénztárcám is megérezte mindezt, de soha nem számoltam össze, és nem is fogom összeszámolni, hogy mennyi pénzt költöttem. És mindig óva intem magamat is attól, hogy még véletlenül se turkáljak mások pénztárcájában, illetve neszesszerében.