De szemrehányóan nézel.
Annyira tipikus “ne fotózzál bácsi, mert bokán rúglak!!” kisgyerek nézés
Kislányomnak ugyanilyen most a haja Csak göndör az alja. De a frufru és a 2 copf stimmel
Anya mindig figyelt, hogy egyenes legyen a frufrum, egész gyermekkoromban az volt, 11 éves koromig, aztán megnövesztettem oldalfufruvá ja és rövid hajam volt mindig fül alatt olyan 2-3 cm, majd 16-19 éves koromban megnövesztettem a hajam hátközépig, és ugyan akkorára a frufrum, mint a hajam, tavaly viszont levágtam elől kicsit belőle, mert úgy nem volt annyira hosszúkás arcom :).
Jajj, nekem is van “ugyanilyen” 2 masnis, frufrus, fekete- fehèr komoly nèzèsű kèpem nagyon cuki
Ajjaj, már egy ideje kívánságlistás… Tényleg ennyire jó?
Igen, èn nagyon szeretem őket. Kényelmes, hidratáló és nagyon pigmentált. Nekem ezek a színek vannak meg: Pink Truffle, Julia, Melrose, Encore, Joy
Nekem is ilyen bilit körbevágós frizurám volt, ami otthon készült. Azzal a különbséggel, hogy nekem soha nem engedték, hogy megnövesszem a hajamat. Mióta viszont én dönthetek erről, azóta nem is volt vállig érőnél rövidebb hajam.
Nekem meg soha nem engedték levágatni, utáltam. Egyszer kb. 17 évesen csakazértis levágattam vállig. Anyám nem szólt a fodrászhoz egy hónapig (egy utcában voltunk a fodrászattal).
Azóta se volt lapockáig érőnél hosszabb hajam
Sajnos az enyém annál hosszabbra meg se nő. Szerintem, annyit bírnak a hajhagymáim.
Nem tudom, mitől függ, vagy hogy kapszulák segítenek-e rajta.
Nekem ovis koromig mindig kb. max. eppen a vallamig ert a hajam alja, a ronda frufru is megvolt. Hiaba mondtam, hogy en novesztem, levagattak. Majd altalanos iskolas koromban ugy dontottem, hogy akkor en nem megyek fodraszhoz, igy megnott. 8. utan mentem fodraszhoz hosszu evek utan egy frissito vagasra es nem akartam sokat vagatni. A fodrasz levagta vallig erore es kb. ugyanarra a hosszra, nem allt sehogy, lelapult (lehet ezt is anyukam beszelte meg vele sutyiban, vagy szimplan nem volt normalis a no). Gimis koromban idonkent muszaj volt vagatni belole, de mar olyan hosszura mint 8.-ban volt, nem akart megnoni. Ovisoknal szeretik a szulok ha rovidebb a haj, nem kell hosszasan bontogatni meg szaritgatni, de nem all jol mindenkinek, a haj se lesz attol dusabb, hogy mindig ugyanarra a rovidebb fazonra vagjak (pedig sok szulo ezt gondolja).
Mai sminkes kellékek
Hogy tetszik az Essence paletta?
Már meg is érkezett a Pupa mono?
Igen, tegnap. Alig várom, hogy a szürkét is kipróbáljam.
Az Essence paletta nagyon szép, az alsó sor bal oldali matt lilás színét használtam. Ez nagyon tetszik, de a felső sor csillámos rózsaszíne potyog, és nincs nagy fedése. Legközelebb a Nyx glitter primerével fogom alkalmazni.
Igen. Én nagyon szeretem a hidratáló rúzsokat, ez is olyan, de nem az atomfényes fajta.
Ajjajaj, egyre rosszabb, a végén még tényleg veszek a nagyon fényes nekem sem jön be, de azért örülök, ha kicsit hidratáló a formula, főleg ilyenkor, amikor könnyebben kiszárad a szám.
Szerintem nem bánnád meg.
Ma egy szürke szemsminket készítettem, amit esélyem sem volt a reggeli borús sötétségben fotózni. Csodás színe van a Pupa szürke monójának. A többi színt (fekete, fényes sötétszürke, matt vilàgosbarna) pedig az UD palettából vettem.