Mit használtál ma?

Jut eszembe, a sétálóutcánál a híd lábánál van a Bodoky kávéműhely, az nagyon klassz! Minden nap megyünk, ha ott vagyunk, vagy a férjem megy reggel, beszélgetni Mikivel (tulaj) és hozza nekem papírpohárban a lattét. :smiley:

3 Likes

Az a kávézó tényleg szuper :blush:

2 Likes

Olyan jó kis kirándulós hangulatba jöttem, hogy ezeket olvastam :blush:, ha Gyulán járok mindenképp megnézem azokat a helyeket, amiket ajánlottatok. :). Mi a párommal és a baráti társasággal tavaly a Rám-szakadékban voltunk, csodálatos hely, ha nem voltatok még ott, érdemes megnézni, és kirándulni arra. :slight_smile:

1 Likes

Uuu, a szabadulószobát kihagytam :slight_smile: Bár szinte minden nagyobb városban van, a gyulainak van egy elég horrorfilmes atmoszférája, ha szereted az ilyesmit, mindenképp próbáljátok ki.
Mi a Gustoval vagyunk így, hogy sokan dicsérik, de valahogy mindig befürödtünk vele. Szerintem ahogy változnak a konyhafőnökök/szakácsok, úgy változnak az ételek is. Lehet ha most mennénk be, istenit ennénk.
A Komlót mi is szeretjük, mást nem tudok ajánlani, ami különlegesebb lenne. Esetleg a Géza Konyhájában szokott még lenni borvacsora, azok elég jók, főleg ár - érték arányban.

Ma lila színeket hasznàltam az OPV palettából, satírozásra pedig a matt cikláment.
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p

8 Likes

Mozizáshoz.

IMG_20191012_152234

IMG_20191012_160105

12 Likes

Látom, kipróbáltad.:alien:

1 Likes

Ó igen! Fantasztikus, végre vannak olyan zöldjeim, amilyeneket mindig is szerettem volna! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Sziasztok! Ma a Simon Júdai vásáron voltunk este Párkányban :). Nagy élmény volt, mert felültünk több ,vidámparkos" játékra. Háát durvák voltak, az egyiknél olyan érzésem volt mindig mikor lefele zuhantunk, mintha földnek csapódnék :O. A másik meg autós volt, ami összevissza forog és pörgetik. Mondanom sem kell, hogy előbbi volt a félelmetesebb :D.
De a lényeg, nem bírtam ki és kipróbáltam a Maybelline Snapcara szempillaspirált és a bourjois pirosítót :). Álom mindkettő :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Soha sem voltak még ilyen szépek, ennyire hosszúak a szempilláim, és tartós volt nem tűnt el időközben a festék a szempilláimról. Komolyan mondom a Lovely push up-os spirálja nyomába sem érhet (pedig azt is szerettem). Ja és nem kenődött hálistennek. A bourjois pirosító meg, annyira szép természetes hatású :heart_eyes::heart_eyes:, egyáltalán nem lesz bohócos tőle az arcom, és egészséges kinézetű lettem tőle :smiley: (nagyon-nagyon sápadt az arcom, lehet a vashiány miatt, de amúgy sárgás tónusú, szóval nem tudom mi miatt sápadt annyira). Ja és muszáj megjegyeznem, hogy annyira szépségesnek tartom a tokját, és belül is annyira igényesen nézett ki, hogy igazán kellemes meglepetésben volt részem :D. Ezeken kívül az Essence this is me 02-Happy árnyalatú rúzst használtam, ez az én színem, eddig még nem állt ilyen jól rúzs és ezt most legkomolyabban mondom :blush:. Catrice korrektort és trend it up compact púdert használtam a korrektor fixálására. Nagyon szép smink lett, de fotó sajnos nem készült róla :).

5 Likes

Ma egy szolid kék sminket csinàltam. A fotóról lemaradt a Catrice Prime and Fine Multitalent fixáló spray.
Az felső pillatőbe tusvonalként a Rimmel Scandaleyes sötétkék szemceruza került.
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p

14 Likes

Nagyon jól áll a kék!

1 Likes

Mai smink.

IMG_20191014_100823

Nem rossz ez az Epic Sunset paletta, bár eléggé porol. A matt sötétbarna színt még ki kell tapasztalnom, mert nagyon pigmentált, viszont kissé nehezen satírozható. A matt világos szín viszont nagyon klassz. A fényesek gyönyörűek, ujjal vittem fel a sötétebb színt, a világosabbat ecsettel.
Az ár/érték arány szerintem rendben van.

IMG_20191014_100532

Ezt a képet pedig azért készítettem, hogy lássátok, mennyi látszik a szemsminkemből nyitott szemmel. Nem sok. Kár rápazarolni a festéket. :pensive::roll_eyes::woman_shrugging:

IMG_20191014_100651

11 Likes

Dehogyis kár, én látom a szép színeket! Keveseknek van autósztrádányi szemhéja.

4 Likes

Na de ha pislogsz /lefelé nézel akkor látszik, milyen szépet sminkeltél!! :slight_smile:

2 Likes

Időnként én is belekeseredek ebbe a gondolatba, de azért látszik ám, hidd el! Még fotón is, gondolom, akkor élőben méginkább!
A hétvégén megnéztem a ballagási fotómat és konstatáltam, hogy már akkor is rejtett szemhéjam volt. Csak akkor még nem volt petyhüdt, és redőkkel teli, mint most.

3 Likes

Mai eszköztár:
K%C3%A9p
K%C3%A9p

7 Likes

Ezen a képen olyan 3-4 éves voltam, nálam sem új keletű a rejtett szemhéj probléma. Mondjuk ekkor még legalább szemüvegem nem volt… :smiley::face_with_raised_eyebrow:
FB_IMG_1571071857281

15 Likes

Édi vagy! :heart_eyes:
Ez a frufru divat is ismerős! :laughing:

1 Likes

Anyukám vágta. :smiling_face_with_three_hearts:
Időnként ferde volt, de hát akkor még nem számított. :joy:

4 Likes

Nagyon aranyos :slight_smile: